Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Ďalej sa chcem spýtať niektorý si vedia príspevky upraviť a mne takú možnosť neponúkne. Mám len niečo vypnuté v nastaveniach? Ďakujem
Aspoň tak to bolo predtým.
EDIT: A je to aj teraz ...
V niektorých témach by sa to priam žiadalo (napr. Interný bazar,Darujem...- predáš, upravíš príspevok, že neaktuálne a pod)
pri editacii ta potom iba upozorni, ze ta niekto predbehol a potom sa tam zobrazi taky text ...
ved napises prispevok, a nechas stranku so svojim poslednym prispevkom na karte ... a surfujes po portali na inej karte ... aj ked pribudne 100 novych prispevkov, tvoj posledny na povodnej karte bude mozne vzdy zeditovat ...
A ešte som si všimol, že keď som nakliknutý na výjazd, neviem tam nikde vypátrať presný dátum výjazdu.
Ešte premiestniť wishlist z rolety pod avatar užívateľa a budem viac menej spoko 🙃
A ešte som si všimol, že keď som nakliknutý na výjazd, neviem tam nikde vypátrať presný dátum výjazdu.
'tri bodky' vpravo hore a 'upravit vyjazd'
v polmetrovom snehu sa fakt nedá bajkovať
proste to nečítaj
bajaja, teba sice nezaujima cyklistika, ale ,mtbiker zaujima penazenka cyklistov
Viac textu, na to zabudni
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/168824-s-pochopenim-textu-maju-problem-aj-dospeli/