Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo robiť.
Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo robiť.
rozmyslam ci by nebolo dobre si kupit daku airsoftovu plynovu zbran, vyjde okolo 2500+500 plyn, ked ta ktosi napadne, tak nema sancu zistit ci je zbran prava a aj keby sa chcel o tom presvedcit, gulicky z takej zbrane dost bolia, hlavne keby su mu mieril do hlavy, pretoze rychlost vystrelenej gulicky je od 90m/s vyssie
rozmyslam ci by nebolo dobre si kupit daku airsoftovu plynovu zbran, vyjde okolo 2500+500 plyn, ked ta ktosi napadne, tak nema sancu zistit ci je zbran prava a aj keby sa chcel o tom presvedcit, gulicky z takej zbrane dost bolia, hlavne keby su mu mieril do hlavy, pretoze rychlost vystrelenej gulicky je od 90m/s vyssie
Len aby pištolník nebol rýchlejši s devinou.... dnes sa nájde všade nejaký *****
To je pekna rozpravocka.Ja jazdim uz cca 15 rokov len po lese a takato blbost sa mi teda este nestala.V CHKO mozes jazdit normalne podla zakona je to stupen ochrany 2 kde je zakaz vjazdu vsetkym mot. vozidlam.Na bajku normalne po lesnych cestach.
btw.ja chodim vzdy ozbrojeny odvtedy co ma po lese nahanal pes.Chodim aj sam max.dvaja lenze my sme zas trosku nekonformni...
Pár krát ma to napadlo...že čo ak sa do Teba pustí nejaký diviak alebo jeleň v ruji?
Je to kompaktné, nezavadzia to, dobre to drží, dobre to vyzerá, ide z toho strach a je to bojovo, športovo a rekreačne využiteľné:)
Diva svina sa na teba moze akurat tak vys..rat.
A jelen uz duplom.
Preto som to nazval rozpravkou lebo to na mna tak silno posobi...Treba sa vediet trosku aj bit nic ine...
Tak práve kvôli takýmto situáciam jazdím vždy minimálne vo dvojici.
Je vhodné nosiť so sebou niečo na obranu, kaser alebo nôž, síce keby na teba ten blb vytiahol devinu, tak si moc nepomôžeš. Ale snáď veľa takýchto blbcov po lese nechodí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len aby pištolník nebol rýchlejši
btw.ja chodim vzdy ozbrojeny odvtedy co ma po lese nahanal pes.Chodim aj sam max.dvaja lenze my sme zas trosku nekonformni...
Ja si už dlhší čas plánujem kúpiť takú veľkú kudlu, čo sa pripevňuje na lýtko. To by mohlo byť v pohode, nie?
Je to kompaktné, nezavadzia to, dobre to drží, dobre to vyzerá, ide z toho strach a je to bojovo, športovo a rekreačne využiteľné:)
A jelen uz duplom.
Preto som to nazval rozpravkou lebo to na mna tak silno posobi...Treba sa vediet trosku aj bit nic ine...
Co si nevidel Seagala?
A ešte nad Limbachom
tmax...včera na Bielom Kríži tlačil guláš
Klobásku v nohaviciach
Proti psovi len obycajnu rybičku...mala skladna sikovna.
malý, lahký, skladný ....
hadam si nebudem ničiť sedánku na niakom buranovi....
Je vhodné nosiť so sebou niečo na obranu, kaser alebo nôž, síce keby na teba ten blb vytiahol devinu, tak si moc nepomôžeš. Ale snáď veľa takýchto blbcov po lese nechodí
a ked je nepriazeň počasia holt, talianska sedánka hádam nesklame