neviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
ked to clovek potom hned vrati v state sa to asi nepreukaze hned, ale az po nablokovani na sklad, neviem ,domyslam si
v situacii, ked maju velkostne tabulky (ten sikovny sprievodca) take ako maju to inac nejde
a aj pri normalnej tabulke ti nemusi vsetko vyjst ...
ja som vcera odisiel naprazdno, lebo som bundu nenatiahol na ruku (uzky rukav)
ake dlhe mam ruky a nohy ? 3 typy brucha su uplne super
osobne mam kratke nohy, takze ked som hladal bajky na svoju postavu, tak mi u niektorych vyrobcov nenaslo spravnu velkost
takisto teraz mi naslo bundu XXL, ale boli tenke rukavy
urcite ano
ked budem kupovat lopatu, alebo stolicku, tak sa na toho wizzarda spolahnem ...
https://www.decathlon.sk/obojstranna-bunda-zlta-id_8575004.html
Cau tych kablov by som sa zase nebal pokial nejazdis nejake brutalne veci kam ta zase nepusti bike. Napriklad ja mam cannondale v uplne inej cenovej kategorii a kable mam rovnako....na figu.... a nikdy som s tym problem nemal....jasne potencialne to vyzera ako problem ale mne sa zatial nic nestalo....kopec bajkov to tak asi ma. Ak by si to mal seknut tak to musis dostat taku slehu do ramu ze sa uz nepozbieras. Takze na nejake vedenie kablov kasli. Bike je to pekny a budes spokojny v danej cene.