Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo robiť.
tak nieco podobne sa stalo aj dvom kamosom tu na vychode,konkretne v slanskych vrchoch, pricom prislusnik lesnej straze priamo mieril zbranou na jedneho z nich,vyhrazal sa a udrel ho po hlave....
nechcem strasit,ale naozaj,stavaju sa aj taketo veci... a holt,kaser ani nic podobne by ti v tej chvili proste nepomohlo,mal by si dost vobec nadychnut sa chvalabohu,ze tych kvaazi ochrancov je malo....
Nieco podobne sa mi stalo, ale nebol som na bicykli. Pocas ruje som sa siel prejst do lesa a stretol som polovnika, tak som ho pekne pozdravil a on zacal hustit do mna, ze co tam robim.... Tak som mu vynadal a pobral som sa dalej. Na biku sa mi to nestalo ani raz a to som postretal uz kadekoho.
no chlapci .....http://www.pistole.sk dajte si Plynove zbrane Plynove zbrane KIMAR no a ta 7. buchacka vyzera slubne no neviem ci by som sa nedal na utek keby to namna niekto vytiahol
no chlapci .....http://www.pistole.sk dajte si Plynove zbrane Plynove zbrane KIMAR no a ta 7. buchacka vyzera slubne no neviem ci by som sa nedal na utek keby to namna niekto vytiahol
No a vies aka tazka krava to je? Mam po byte vselijake zbrane veru, to uz skor tu airsoft i ked tie tiez niesu najlahsie ked chces ist na bike len tak nalahko. To sa mi najrozumnejsi veru zda ten kaser alebo potom nejaky teleskopicky obusok ostatne je nepohodlne alebo nanic.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som osobne doteraz jazdil aj 100 kilakove vyjazdy sám a jedine čo ma napadlo boli hriešne myšlienky a vsadepritomny hmyz.
Proti buranom pomoze jednine buranidlo - neviem co to je no znie to dobre
to ma vyhodu pocas loveckej sezony
Lepsie byt sratch/sratchka ako ruzovy.
nechcem strasit,ale naozaj,stavaju sa aj taketo veci... a holt,kaser ani nic podobne by ti v tej chvili proste nepomohlo,mal by si dost vobec nadychnut sa
ved aj domace prasiatka su ruzovucke mozno mali na vas chut...
No a vies aka tazka krava to je? Mam po byte vselijake zbrane veru, to uz skor tu airsoft i ked tie tiez niesu najlahsie ked chces ist na bike len tak nalahko. To sa mi najrozumnejsi veru zda ten kaser alebo potom nejaky teleskopicky obusok ostatne je nepohodlne alebo nanic.