A to vsetko rozputal laco, Vukom
teda vlastne hosť, svojim odchodom
Ohybacov zeleza som sa naucil na Hviezdoslavov Kubin, Bola to najkratsia ponuka. 😜
Evidentne si aj tato tema potrebovala odpocinut od Korony
Pockajte, to akoze som Vuka odpalil ? Ale zase to som nechcel. Len ked si sa obul do kaderniciek, tak mi to nedalo.
Vuk, pod naspat. To zase naserieme 50% ludi na tomto fore.
sa ti opat zadarilo, trvalo to par minut...
VUK založený : 08.02.2021 - 22:43:55
Príspevkov celkom : 2
[ 0.00% zo všetkých príspevkov / 2.00 príspevkov za deň ]
Najaktívnejší vo fóre : MTB komponenty [ Príspevkov: 2 / 100.00% z používateľových príspevkov ]
Najaktívnejší v téme : Bezdušové systémy
[ 1 príspevok / 50.00% z používateľových príspevkov ]
8.2. další najväčší počet hospitalizovaných od začiatku pandémie s potvrdeným covid - 3526. Spolu v nemocniciach 8.2. o 9:21 hod. 3715 /aj so 189 s podozrením na covid/. Prvý krát cez 600 ludí so závažným priebehom /319 na ventilácii + 291 na JIS/ spolu 610. A toto čudo je ešte bez včera a dnes otvorených škôl. Mám obavy, že už do konca tohto týždna nám vrchnost bude musiet ešte viac priškrtit kohútiky. Ako by povedal Joe70 na čechov vlani v novembri - sme na čele pelotónu a ideme do úniku.
práve som sa spýtal syna či to zakrývanie očí funguje ... povedal, že áno, a keď som dobiedzal zakryl si oči ... a ja som po chvíľke odišiel takže milo1 má asi pravdu (syn má 3 roky)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pieseň práceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Polícia by si mohla myslieť, že ideš z nelegálnej technoparty.😂
dufam, ze na sluzobnom...
btw ja mam Matelka (po poslednych volbach zvazujem o zmene)
z komentarov /stotoznujem sa
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down alebo https://www.youtube.com/watch?v=k_iZi7m3_fk
teda vlastne hosť, svojim odchodom
Ohybacov zeleza som sa naucil na Hviezdoslavov Kubin, Bola to najkratsia ponuka. 😜
Evidentne si aj tato tema potrebovala odpocinut od Korony
Drobné doplnenie. Vuk neodišiel. Vuk len odpočíva. Korona si potrebovala oddýchnuť od neho😎
Vuk, pod naspat. To zase naserieme 50% ludi na tomto fore.
sa ti opat zadarilo, trvalo to par minut...
VUK založený : 08.02.2021 - 22:43:55
Príspevkov celkom : 2
[ 0.00% zo všetkých príspevkov / 2.00 príspevkov za deň ]
Najaktívnejší vo fóre : MTB komponenty [ Príspevkov: 2 / 100.00% z používateľových príspevkov ]
Najaktívnejší v téme : Bezdušové systémy
[ 1 príspevok / 50.00% z používateľových príspevkov ]
Tak nejake zaujimave cisla https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/17088/260369#3313 (55:04) .. ci najdes "nezvyklost"