Caute, skusali ste niekto nakupit z ceskeho lidlshop.cz?
Niektore naradia (chvostovu pilu) nas Lidl nema,
a este som s preposlanim mojich kamosov zijucich v cesku neotravoval, takze ine riesenie by bolo fajn
Sú prepravné spoločnosti cez kt. to objednáš a aj ti to doručia, postup tu neidem rozpisovať, majú ho keď tak vysvetlený na stránkach..
Ci sa ti to oplatí alebo nie ťažko povedať, ale už som objednával naradie z DE kde bolo vtedy vo výpredaji..
lidl mam akoby po ceste do prace v PU. ale co si spominam, tak kvety predavali aj pocas korony. ved je to jedna z mala moznosti, ako si udobrit zenu/y.
Solvina neviem či ešte existuje, ale pod týmto názvom beriem všetky čistiace pasty na ruky. V robote momentálne fasujeme takú a funguje okrem rúk aj na vane. 😁
Keď nie je solvina po ruke tak používam Cif. tiež to ide krásne dole ako z vane tak aj z rúk toto je možno podobné ak nie rovnaké ako cif
Co viem povedat je ze:
- nitovacka je uplne nepouzitelna
- bic na kazetu - retaz z neho som odtrhol pri prvom pokuse. Potom som hu tam natrdo primontoval takze zatial funguje
- ostatne com som pouzil ako kluce, stahovak, kluc na spice, mont paky OK
Kvalita asi odpoveda cene. Inak to vyzera skoro rovnako ako s Decathlonu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niektore naradia (chvostovu pilu) nas Lidl nema,
a este som s preposlanim mojich kamosov zijucich v cesku neotravoval, takze ine riesenie by bolo fajn
Doručujete zboží i do zahraničí?
V současné době nabízíme přepravu pouze v rámci České republiky.
https://www.lidl-shop.cz/doprava
Ci sa ti to oplatí alebo nie ťažko povedať, ale už som objednával naradie z DE kde bolo vtedy vo výpredaji..
Môžem odporučiť mcposta.cz
Kvety kúpiš aj teraz v hypermarkete, a v PB som dnes videl veselo otvorené kvetinárstvo.
https://www.lidl-shop.sk/p/parkside-rucna-kotucova-pila-phks-1350-c2/p100301634
Ahoj ak máš info, hrozí že bude aj montážny stojan na bicykle? Ďakujem
Keď nie je solvina po ruke tak používam Cif. tiež to ide krásne dole ako z vane tak aj z rúk
Čo za to chcú?
Co viem povedat je ze:
- nitovacka je uplne nepouzitelna
- bic na kazetu - retaz z neho som odtrhol pri prvom pokuse. Potom som hu tam natrdo primontoval takze zatial funguje
- ostatne com som pouzil ako kluce, stahovak, kluc na spice, mont paky OK
Kvalita asi odpoveda cene. Inak to vyzera skoro rovnako ako s Decathlonu