Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Mam taky neprijemny pocit, ze cyklotrasy su plne zmrznuteho rozslapaneho snehu, po ktorom sa na cestaku neda ist, a aj na fulle to je otrava, skace jak koza.
asi tak vyzera aj ta jurava, na ktoru sa pytas inde. Ci si fakt myslis ze to tam daleko niekto odhrna, ked tuto v meste mame kopu neodhrnuteho?
Jedine co ma napada ze je vycistene, je asfalt Raca-BK kvoli meteostanici.
iron.hide S ladom na JuRaVe pocitam, len som chcel vediet, ci sa da aspon po stranach cesticky ist (na MTB). Medzi Racou a BK to nie je moc ciste. To uz by som radsej siel po snehu ako doverovat zle odhrnutej asfaltke.
skus si nejaky event alebo race, popripade jazdu s virtualnym partnerom (P. Diesel, Coco Cadence) a pokial mas len trocha sutaziveho ducha tak uvidis co to s tebou urobi. Ani mna to bezduche jazdenie velmi nebavilo ale Zwift sa tiez vyvyja. Najradsej mam Endurance jazdy cca 2-2,5hod, ked si musis sledovat peloton, lebo ak stratis kontakt tak mas smolu a uz sa do neho asi nevratis. Po 1,5 -2 hodinkach pekne vidiet kto na co ma kto sa udrzi a kto uz nestiha a odpada. Hocikedy je na starte 800 ludi a do ciela v prvej skupine pride 30-40 ludi. Mas na vyber styri vykonove stupne tak si vyberes. Ja jazdim vecsinou C-ko t.j. 2,5-3,1W/kg to je u mna endurance zona, cize zona 2. Je to zabava, hlavne ked je ako teraz vonka vela snehu a teplota -10°C
user_id - priznam sa ze mne toto moc nesedi, uz sa tesim ked bude znovu vsade iba blato, a kludne nech ho mam aj po krk, nebudem uz na neho nadavat
cez vikend veru netusim co, hrkotat na hradzi sa mi nechce, a v karpatoch je kopa snehu, a na tych par odhrnutejsich cestach bude zase mnozstvo ludi.
Viete pls niekto ake su vyhliadky na druhu polku februara a marec? Mohla by sa vratit doterajsia "zimo-jar", nebol by som vobec proti. Ved uz aj snezienky boli...
Mam malo casu a musim vela jazdit, nie sa trtkuskat na snieziku
Bol si ty vobec v Karpatoch?
..lebo ta "kopa" snehu by mohla byt prekazkou akurat tak korgimu alebo nejakemu inemu nizkemu plemenu psa a nie cyklistovi s 29" kolesami.
Neviem kde ste nabrali toľko snehu v MK... Okolie Smoleníc asi tak 5 cm, len výnimočne 10 ak je trochu nafúkané. Vám tam na juhu musela perinbaba asi viac nadeliť.
user_id - priznam sa ze mne toto moc nesedi, uz sa tesim ked bude znovu vsade iba blato, a kludne nech ho mam aj po krk, nebudem uz na neho nadavat
cez vikend veru netusim co, hrkotat na hradzi sa mi nechce, a v karpatoch je kopa snehu, a na tych par odhrnutejsich cestach bude zase mnozstvo ludi.
Viete pls niekto ake su vyhliadky na druhu polku februara a marec? Mohla by sa vratit doterajsia "zimo-jar", nebol by som vobec proti. Ved uz aj snezienky boli...
si robis kozy ne? v lese je super, chodniky a cesty cez mesto su zlo
dnes som sa skydal na lade ako sa prechadza z Gladiatorskej do vinice smer na Koziarku, cesta je sikma a poryta ladom, aj som ho videl aj tusil ako to dopadne tak som siel pomaly ale nezdarilo sa, jedine s klincami mozno.
Tu https://sk.mapy.cz/s/jetuzupafa
Ale odkedy som vliezol do lesa tak super. Blato nechcem ani vidiet.
Jedine co som doteraz nezazil a mal som premieru dnes bol zamrnuty presmyk
Mackam packu a nic tak som zastal a komplet v lade. Musel som to porozbijat, obliat cajom a slo to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A pritom vonku je tak paradne.
asi tak vyzera aj ta jurava, na ktoru sa pytas inde. Ci si fakt myslis ze to tam daleko niekto odhrna, ked tuto v meste mame kopu neodhrnuteho?
Jedine co ma napada ze je vycistene, je asfalt Raca-BK kvoli meteostanici.
..lebo ta "kopa" snehu by mohla byt prekazkou akurat tak korgimu alebo nejakemu inemu nizkemu plemenu psa a nie cyklistovi s 29" kolesami.
My tu takto vysoké hory nemáme 😉
si robis kozy ne? v lese je super, chodniky a cesty cez mesto su zlo
dnes som sa skydal na lade ako sa prechadza z Gladiatorskej do vinice smer na Koziarku, cesta je sikma a poryta ladom, aj som ho videl aj tusil ako to dopadne tak som siel pomaly ale nezdarilo sa, jedine s klincami mozno.
Tu https://sk.mapy.cz/s/jetuzupafa
Ale odkedy som vliezol do lesa tak super. Blato nechcem ani vidiet.
Jedine co som doteraz nezazil a mal som premieru dnes bol zamrnuty presmyk
Mackam packu a nic tak som zastal a komplet v lade. Musel som to porozbijat, obliat cajom a slo to.