Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo robiť.
pri citani tvojej spravy som mal otworene usta dokoranc ely cas..toto sa mi nestaloa ni nic podobne praveze v lese sa stretavam s milymi ludmi a vobec nie niecim takymto...dufam ez som to prave nezariekol ...nabuduce pis spz
pri citani tvojej spravy som mal otworene usta dokoranc ely cas..toto sa mi nestaloa ni nic podobne praveze v lese sa stretavam s milymi ludmi a vobec nie niecim takymto...dufam ez som to prave nezariekol ...nabuduce pis spz
Povedal by som ze 99% ludom sa to nestalo, tiez chodim sam a jedine co sa mi stalo ze jeden zahradkar po mne hodil palicu aj to mal dovod lebo som vyletel z lesnej cesty a skoro som ho zramoval ked vybehol spoza stromu, som si ho vobec nevsimol tam asi zberal gastany alebo co. A uz vobec zo sebou nenosim ziadne neviem ake zbrane, ja sa na biku chcem citit pohodlne a nie aby som este daval pozor ci mi nevypadla 9 z vacku alebo som sa nenabodol na nejaky zabikuch co mam v trenkach DD
ja sa priznam raz som sa pobil s jednym debilom co daval a aj dava v Karlovej Vsi dreva na chodniky do zakrut a pod... raz som ho pristihol ako to tam dava ale dopadlo to trestnym oznamenim na neho a bolo mi to prd platne ale keby nemal toho vlciaka zo sebou a mal by som kasera tak si uz skoncil
proste su magori ktorych je tak asi 3% a zvysok su v pohode ludia takze raz za 5r okov natrafite na magora.
Ja jazdím 5 rokov,a s nozikmi a plynolvkami nezačnem.To skôr skoncim ako jazdit so strachom.Diviaky a ruja je zabava,zjazdy z baby po modrej tiež,ale 9 nie.
ja sa priznam raz som sa pobil s jednym debilom co daval a aj dava v Karlovej Vsi dreva na chodniky do zakrut a pod... raz som ho pristihol ako to tam dava ale dopadlo to trestnym oznamenim na neho a bolo mi to prd platne ale keby nemal toho vlciaka zo sebou a mal by som kasera tak si uz skoncil
proste su magori ktorych je tak asi 3% a zvysok su v pohode ludia takze raz za 5r okov natrafite na magora.
a to kde kladie?w ktorej casti karlowky?lebo raz som siel na Dev.kobylu v dubravke a pytal soms a ci idem sprawne lebosom ansiel nowu cestu a spytal soms a takeho asi 50roc pana ktory mi pwoedal ze hej idem dobre ale dawaj si bacha sut am palicky...prsote rozmyslal som nad tym celu cetu tam aj spet ale az teraz som tomu pochopil ...ale totoje skor w dubrawke ako w karlowke...
a to kde kladie?w ktorej casti karlowky?lebo raz som siel na Dev.kobylu v dubravke a pytal soms a ci idem sprawne lebosom ansiel nowu cestu a spytal soms a takeho asi 50roc pana ktory mi pwoedal ze hej idem dobre ale dawaj si bacha sut am palicky...prsote rozmyslal som nad tym celu cetu tam aj spet ale az teraz som tomu pochopil ...ale totoje skor w dubrawke ako w karlowke...
Kur.a, po tebe čítať čo keby si občas po sebe prečítal
destik pošli administrátorom správu nech ti zmenia nick na dyslektik,
toto už nie je normálne, aby boli prázdniny a mládež sa vybláznila,
šup ho na pieskovisko, priatelia ...
Heheheheh no precital som si cely thread, nemozem sa nez rehotat. Ci uz je historka pravdiva bo ne, niektore tie kecy stoja za to
vytiahnes sedlovku a das mu sedankou..pripadne vysie spominana pumpicka...a kufrom do holene je tiez bolestive...stav nudze zhodis prilbu a budes sa nou zahanat..na bajku je vela zbrani...este aj nahradna dusa sa da pouzit ako bic ...kazdopadne je to zverina...chcelo by to ist to znovu "sam" a mat zopar kamosov niekde za stromami..a ked sa objavi zlutak, tak to vyriesit serioznejsie a vo vacsi prospech cyklistickej verejnosti
A este po nich aj mozes hadzat aj stredove zlozenie, oni na teba pockaju kym si ho rozsrofujes
...a komare,klieste cierna diera...radsej budem sediet doma jojoj bo sa mi nic nestane.
Zabudli ste na defekty a traily zaspinene od prachu... Ja uz som sa rozhodol ako na to, aj na tych lesakov, zabijem dve muchy jednou ranou: moj cyklisticky dres pre rok 2009...
A teraz na vaznejsiu notu, ked uz je problem tak treba prvorado peclivo zvazit situaciu a rozhodnut sa pre jednu z alternativ: Fight or Flight. Ked je protivnik sam bez akehokolvek ohrozujuceho nacinia (pocita sa auto, pes, daky kus zeleza alebo cokolvek ine) tak sa da zvazovat ci to stoji za to vytiahnut si ten multifunkcniak a ked tak sa s tym nanho vytasit a divat sa ci divadielko zabera Inak uhanat ostosest dokym je cas Clovek nikdy nevie s akym chumajom moze mat do cinenia..... A lepsie si vec premyslet ako sa na to vykaslat a potom ked ten jeden jediny pripad z tych 100000 naozaj pride toho lutovat....
Kur.a, po tebe čítať čo keby si občas po sebe prečítal
a pocul si o tom ze kazdy clovek dokaze citat bez problemou ked je w slowe napisane prwe a posledne pismeno a stred je akokolwek porozhadzovany?nejde mi o to ze tak pisem ale tak kazdy wie po mne citat tak newim
destik, tak čítať sa po tebe dá, to je pravda, ale zas by si mohol do toho svojho písania vniesť trochu kultúrnosti. Však kde sme, aby si všade písal "W" namiesto "V". Možno sa ti zdá strašne "cool" a "in", ale si na bikovom fóre, nie na pokeci
Ešte k tým plynovým a airsoft pištoliam, si uvedomte, že ak na vás vyskočí nejaký agresívny pako, neviete, čo má so sebou a pravda je taká, že gaunera nezaujíma zákon, t.j. on má menší problém zohnať si načierno zbraň (a nie je to vôbec drahé), ako keby si chcel zbraň pre prípad takýchto stretov zaobstarať oficiálnou cestou bezúhonný vysokoškolsky vzdelaný človek (a to viem veľmi dobre, o čom hovorím)! Vy vytiahnete airsoftovú flusačku, on vytiahne nejakú vyklepanú ČZ vz. 27 alebo 56 (obzvlášť nepríjemná mrcha), a akí ste BOLI frajeri?
Na druhej strane, pokiaľ by do vás začal skákať ochranár a bezdôvodne vás fyzicky napadol, o lesníkovi mávajúcom puškou to platí dupľom (a podnapitom triplom ), platí zásada, že v tom okamihu prestal byť hájený (verejným činiteľom je len do okamihu, kým neprekročí právomoci) a môžete použiť akýkoľvek prostriedok na jeho pacifikáciu. A ideálne je zmenežovať príjazd 158ky, chlapci tiež nejakú činnosť vykázať musia, ožratý ozbrojenec príde o papiere a možno aj o robotu a roznesie sa zvesť, čo sa mu neoplatilo na niekoho skúšať.
Takže v praxi snáď ten kaser (beztak s nožičkami ešte krútiacimi sa do kruhu a dychčiac ostošesť by váš bitkársky výkon stál za milú bačkoru) alebo útek. To vytiahnutie sedlovky alebo čohokoľvek podobne pripevneného, to by som chcel vidieť!
V reále sa mi nikdy nič také nestalo... a čo sa týka divočákov, väčšina zvestí o konfliktoch prasiatka s človekom je z prostredia poľovníkov, a tam je dosť pravdepodobné, že prasiatko malo ten najlepší dôvod byť nasraté - mne sa napr. na zimnej hrebeňovke Inovca stalo, že zrazu sprava zašušťalo a okolo nás, pred nami aj za nami, prebehlo stádo sviniek... nebyť istej afinity medzi človekom a prasaťom, nemali by sme ani tie naše domáce! Len teda na tie s mladými dajte pozor... tam sa vám môže stať, že prasiatka si vás prídu zvedavo obzrieť a bude nasledovať preventívny útok. Okrem toho ak vás včas počujú, pracú sa z cesty.
Heh, tak to si mal pekný zážitok, ja by som sa s nimi rád trošku pobil
tato vetasa nadherne vynima v spojeni z tvojim podpisom
PS : este som vsetko nedocital, tak sory za OT ale co citam zatial (1.str.) tak to by som nejak riesil, ale zasa hentaky zrdi, mozu byt nevypocitatelny, vytiahne nozik a co potom ??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Povedal by som ze 99% ludom sa to nestalo, tiez chodim sam a jedine co sa mi stalo ze jeden zahradkar po mne hodil palicu aj to mal dovod lebo som vyletel z lesnej cesty a skoro som ho zramoval ked vybehol spoza stromu, som si ho vobec nevsimol tam asi zberal gastany alebo co.
Jazdim stvrty rok. Tak to sa na buduci rok musim pripravit?!
Jazdim stvrty rok. Tak to sa na buduci rok musim pripravit?!
bolo to myslene obrazne nie som ziaden statisticky urad
a to kde kladie?w ktorej casti karlowky?lebo raz som siel na Dev.kobylu v dubravke a pytal soms a ci idem sprawne lebosom ansiel nowu cestu a spytal soms a takeho asi 50roc pana ktory mi pwoedal ze hej idem dobre ale dawaj si bacha sut am palicky...prsote rozmyslal som nad tym celu cetu tam aj spet ale az teraz som tomu pochopil
Kur.a, po tebe čítať
toto už nie je normálne, aby boli prázdniny a mládež sa vybláznila,
šup ho na pieskovisko, priatelia ...
Zabudli ste na defekty a traily zaspinene od prachu... Ja uz som sa rozhodol ako na to, aj na tych lesakov, zabijem dve muchy jednou ranou: moj cyklisticky dres pre rok 2009...
A teraz na vaznejsiu notu, ked uz je problem tak treba prvorado peclivo zvazit situaciu a rozhodnut sa pre jednu z alternativ: Fight or Flight. Ked je protivnik sam bez akehokolvek ohrozujuceho nacinia (pocita sa auto, pes, daky kus zeleza alebo cokolvek ine) tak sa da zvazovat ci to stoji za to vytiahnut si ten multifunkcniak a ked tak sa s tym nanho vytasit a divat sa ci divadielko zabera
a pocul si o tom ze kazdy clovek dokaze citat bez problemou ked je w slowe napisane prwe a posledne pismeno a stred je akokolwek porozhadzovany?nejde mi o to ze tak pisem ale tak kazdy wie po mne citat tak newim
Na druhej strane, pokiaľ by do vás začal skákať ochranár a bezdôvodne vás fyzicky napadol, o lesníkovi mávajúcom puškou to platí dupľom (a podnapitom triplom
Takže v praxi snáď ten kaser (beztak s nožičkami ešte krútiacimi sa do kruhu a dychčiac ostošesť by váš bitkársky výkon stál za milú bačkoru) alebo útek. To vytiahnutie sedlovky alebo čohokoľvek podobne pripevneného, to by som chcel vidieť!
V reále sa mi nikdy nič také nestalo... a čo sa týka divočákov, väčšina zvestí o konfliktoch prasiatka s človekom je z prostredia poľovníkov, a tam je dosť pravdepodobné, že prasiatko malo ten najlepší dôvod byť nasraté - mne sa napr. na zimnej hrebeňovke Inovca stalo, že zrazu sprava zašušťalo a okolo nás, pred nami aj za nami, prebehlo stádo sviniek... nebyť istej afinity medzi človekom a prasaťom, nemali by sme ani tie naše domáce! Len teda na tie s mladými dajte pozor... tam sa vám môže stať, že prasiatka si vás prídu zvedavo obzrieť a bude nasledovať preventívny útok. Okrem toho ak vás včas počujú, pracú sa z cesty.
tato vetasa nadherne vynima v spojeni z tvojim podpisom
PS : este som vsetko nedocital, tak sory za OT ale co citam zatial (1.str.) tak to by som nejak riesil, ale zasa hentaky zrdi, mozu byt nevypocitatelny, vytiahne nozik a co potom ??