tie ag testy sú na dve veci.Dnes nás nemecký kochov inštitút označil spolu s čechmi a rakúšanmi za top rizikových.česi nepredĺžili núdzový stav a evidentne idú cestou premorenia.Zatvárame hranice ktoré mali byť zatvorené od leta.Dopadneme horšie než zle.
ag testy sú dobré na to, na čo sú určené - a nie sú určené na testovanie naslepo populácie nejaviacej klinické príznaky, čo je basically to, na čo boli použité tu, aby sa matelkokamaráti mali na čom nabaliť
a čo sa zatvorenia hraníc týka, my si to tu práveže inkubujeme snaživo sami, importy v tomto stave už nie sú nijako zaujímavé a eventy, ktoré nám toto vyrobili, boli +/- raného októbrového dátumu
a hlavne od prvého genitálneho kola matelkovho testovania máme hlavne úplne ***** dáta, nakoľko sa matelkopozitivita často vôbec neoverovala PCRkou
skôr k tvojim - moje sú presnejšie ako tvoje - keby dal matelko na mna čo som písal vo svojich presných príspevkoch o masových Ag testovaniach už v novembri, dnešná katastrofa by sa nekonala
tie ag testy sú na dve veci.Dnes nás nemecký kochov inštitút označil spolu s čechmi a rakúšanmi za top rizikových.česi nepredĺžili núdzový stav a evidentne idú cestou premorenia.Zatvárame hranice ktoré mali byť zatvorené od leta.Dopadneme horšie než zle.
A aký je v tom rozdiel medzi nami? To, že sú tu smiešne opatrenia, zákazy, nezakazy 🙂 Niekto môže všetko a ďalší nemôže nič, odborníci antigenovi 😁... Aj tak sa to tu musí premorit resp. premori sa to tu tak ci tak
ak by sa to tu premorilo tak budeme mať 50tisíc mŕtvych.Si na to pripravený?...asi ťažko.
Tuleň ja s tebou súhlasím,preto som už dávno hovoril,že sme mali pokračovať v Taiwanskej ceste...nie čínskej.
A aký je v tom rozdiel medzi nami? To, že sú tu smiešne opatrenia, zákazy, nezakazy 🙂 Niekto môže všetko a ďalší nemôže nič, odborníci antigenovi 😁... Aj tak sa to tu musí premorit resp. premori sa to tu tak ci tak
Otazka je aj ktorym variantom sa budeme teda premorovat a na kolko krat A ake dobroty si tu pocas toho este "vyslachtime" :/ Ak teda vakciny nezaberu alebo sa ludia nebudu chciet zaockovat.
To nikto nevie, ci by to tak naozaj bolo s poctom mrtvych. Nikto to este nevyskusal, Cesi su na tom dost zle a budu horsie, ale zeby tam mrtvoly lezali po uliciach sa neda povedat. Modely su casto uplne mimo reality, co ukazal takmer rok pandemie.
S tymi vakcinami to nebude take ruzove. To bude ako chripka, kazdy rok iny kmen a donekonecna tento chaos nemoze trvat.
Slovenské porekadlo hovorí: „Múdry sa učí na chybách druhých, sprostý ani na svojich“.
Pritom riešenie nám ukazujú krajiny s najnižším počtom mŕtvych, medzi ktorých patrí aj taká, mnohými u nás podceňovaná, India. Tam každému, u ktorého testami zistia, že je infikovaný dajú balíček liekov a príbalový leták ako má postupovať. Balíček obsahuje: vitamín C a D3, Zinok, Ivermectin, Doxycyklin, Azitromycin, dezinfekciu, ruška a Paracetamol. Tiež tam majú aj pulzný oxymeter na meranie saturácie kyslíka.
Slovensko tak namiesto liečenia ďalej pokračuje v skríningovom (celoplošnom) testovaní s nezmeneným spôsobom realizácie, ktoré je neefektívne a drahé. Čiže budú sa z mrznúcich ľuďoch čakajúcich v radoch vyrábať ďalších chorí a z tých čo sú infikovaní bez liečenia ich budú ďalej ohrozovať na živote? To nikoho nezaujíma, že by sa to dalo ináč?
U nas ked si chory, napisu ti recept a mas ist do lekarne. Sam, chory, v horuckach, s nakazou. Viz. popisovany pripad na dailymale.sk ..
To je ešte lepší prípad,keď dostaneš aspoň ten recept. Obvodný lekári sa boja covid pacientov, väčšinou to rieši sestra a lekár ani nejaví záujem, že v akom stave je pacient. Popritom zarábajú nenormálne peniaze,len za kapitaciu dostávajú toho veľa a pacienta ani nemusia vidieť, kdežto lekári v prvej línii zarobia len zlomok z toho čo obvodaci. Celý zdrav.system na Slovensku je chorý.
Nechápem, prečo sa čuduješ, od začiatku v riadení tejto sračky sa nevyskytol ani len náznak nejakej logiky, alebo zdravého rozumu,
sú to mimozemšťania, alebo totálny kkti. hlasujem za B...
Nechápem, prečo sa čuduješ, od začiatku v riadení tejto sračky sa nevyskytol ani len náznak nejakej logiky, alebo zdravého rozumu,
Nie že sa čudujem,len mi je to ľúto, že ľudia umierajú na debilitu zodpovedných za riadenie,lepšie povedané neriadenie krajiny...
U nas ked si chory, napisu ti recept a mas ist do lekarne. Sam, chory, v horuckach, s nakazou. Viz. popisovany pripad na dailymale.sk ..
U nas dostanes recept na kortikosteroidy, prides do lekarne a magistra ti s usmevom oznami (som si domyslel, ze ho mala pod ruskom ), ze vsetky lieky stiahli do nemocnic. A ja na nu kukam ako puk, a zistujem, ze v akej materi si tie lieky mam zhanat Obvodacka mi nakoniec vypatrala poslednu krabicku v zabudnutej lekarni, za co som jej vdacny. Nemusel som ist somrat to nemocnice Stacila mi hodka a pol v cakarni na covidovom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a čo sa zatvorenia hraníc týka, my si to tu práveže inkubujeme snaživo sami, importy v tomto stave už nie sú nijako zaujímavé a eventy, ktoré nám toto vyrobili, boli +/- raného októbrového dátumu
a hlavne od prvého genitálneho kola matelkovho testovania máme hlavne úplne ***** dáta, nakoľko sa matelkopozitivita často vôbec neoverovala PCRkou
Tuleň ja s tebou súhlasím,preto som už dávno hovoril,že sme mali pokračovať v Taiwanskej ceste...nie čínskej.
Otazka je aj ktorym variantom sa budeme teda premorovat a na kolko krat
S tymi vakcinami to nebude take ruzove. To bude ako chripka, kazdy rok iny kmen a donekonecna tento chaos nemoze trvat.
https://echo24.cz/a/SBZbQ/ockovani-v-izraeli-ukazuje-vysokou-efektivnost-pfizeru-nakazilo-se-jen-01--ockovanych
Pritom riešenie nám ukazujú krajiny s najnižším počtom mŕtvych, medzi ktorých patrí aj taká, mnohými u nás podceňovaná, India. Tam každému, u ktorého testami zistia, že je infikovaný dajú balíček liekov a príbalový leták ako má postupovať. Balíček obsahuje: vitamín C a D3, Zinok, Ivermectin, Doxycyklin, Azitromycin, dezinfekciu, ruška a Paracetamol. Tiež tam majú aj pulzný oxymeter na meranie saturácie kyslíka.
To je ešte lepší prípad,keď dostaneš aspoň ten recept. Obvodný lekári sa boja covid pacientov, väčšinou to rieši sestra a lekár ani nejaví záujem, že v akom stave je pacient. Popritom zarábajú nenormálne peniaze,len za kapitaciu dostávajú toho veľa a pacienta ani nemusia vidieť, kdežto lekári v prvej línii zarobia len zlomok z toho čo obvodaci. Celý zdrav.system na Slovensku je chorý.
Nie že sa čudujem,len mi je to ľúto, že ľudia umierajú na debilitu zodpovedných za riadenie,lepšie povedané neriadenie krajiny...
U nas dostanes recept na kortikosteroidy, prides do lekarne a magistra ti s usmevom oznami (som si domyslel, ze ho mala pod ruskom ), ze vsetky lieky stiahli do nemocnic. A ja na nu kukam ako puk, a zistujem, ze v akej materi si tie lieky mam zhanat