Ako som Ti minule poslal ten link na náboje , tak do poznámky uvedieš, že chceš predný na osku 12x100 a nemusíš žiadne redukcie riešiť. Ja som si vybral 15x100
dik to som nasiel, maju super cenu za dopravu
SLOVACCHIA € 17,90
skor som myslel ze na ali nieco ze by mali k tym nabojom, nic mi to nenaslo
resp ci tam nepasuju nejakej inej znacky redukcie
aha. takze ty riesis, ze aby ti ich najradsej cinan pribalil zadarmo. ci ked by ti za ne zauctoval 5€ tak riesis tych 18€? tak ked niesu na ali, tak ao inak to chces vyriesit? bez osobne do toho talianska a budes mat bez ceny dopravy. alebo skus oslovit Dema Senica, su vyhradny zastupca novatecu na SK. ale tak ja mam s nimi len negativne skusenosti. alebo skus oslovit Kristinu, ked tam robi, aby ti ich objednala a za tych 5€ si pojdes osobne do Senice, to by si mal najlacnejsie.
nechcem zadarmo, ale keby tam mal option ze mozem za 5-10€ dokupit 12x100 adapter tak prikupim ale objednavat z talianska samostane za 23 eur sa mi nechce, sorry.
mozno budu vediet aj u nas zohnat, MTbiker ma v ponuke adapter na 15x100. Potom asi dobre objednat od cinana setup 12x100 a u nas kupit adapter 15x100
co ma Dema s Novatecom? toto nechapem
som ti napisal, ze su vyhradny zastupca pre novatec na SK. cize vsetko novatec, co sa predava na SK ide cez nich.
tie loziska su tam akeho priemeru v naboji original pre 12osku? ci sa da do 12 potom pichnut 15oska. do 15 naboja 12 pichnes ale naopak?
ja som vypletal presne tento setup - DB 460 + horeuvedene naboje - ale ja som tusm daval QR verziu - niekomu som ich predal tu na MT bikeri na vychod - trocha bol prblem z vypletom - lebo sa uvolnoval - nefal som loctite do zavitov - co sa redukcii tyka tak ked uz chcem theu axl take aj take - tak kupil bych 15mm a risil to redukciou na 12mm - a kde ich kupite - na ALI toho je mrte a dema neviem - nekupoval som od nich nic - teraz skor ine riesim vacsie divociny
pocujte chlapi - neco som nasiel na webe - chcem konvertovat jeden stary ocelovy ram 27,5 flatbar urban cruiser . neviete mi poradit, ktorby eventuelne vedel pomoct s nakreslenim takehoto cohosi ... ale v style 12mm axle - deat do takeho formatu aby mi to vedeli narezat na plazmovej rezacke
Potom asi dobre objednat od cinana setup 12x100 a u nas kupit adapter 15x100
no a co sa tyka lozisk a osky tak predpokladam ze tie koncovky maju vonkajsi priemer rovnaky ako je vnutorny priemer loziska. Stricia sa do neho a do vnutra koncoviek ide ta 12 alebo 15 mm oska.
v podstate vsetky tie moznosti 12,15 a QR su len redukcie zo 17mm loziska
alebo od cinana zober 5x100 - a adapter 15 na 12 je za par supeik - maju tam aj celu trubku aj volzky na boky , ja akurat idem kupovat tu redukciu z 15 na 12 mam tu volake koleso a s takym nabojom a do gravelovej vidly to nevopcham
scarinko ano, o tej redukcii si to napisal aj ty, len ja som sa pytal B-rh-positivo na priemer vnutrajska a lozisk.
lebo z tej fotky koncoviek z toho talianska, ani z fotky 15 koncoviek tu na mtbikeri a ani toho odkazu co dal na aliexpres to nebolo vobec jasne. ale po najdeni lepsich fotiek koncoviek to je vidiet. horske naboje maju tu redukciu predlzenejsiu a je vrazena na celu sirku loziska, nie ako tu na 1mm. https://www.aliexpress.com/item/32911249123.html
Inac mam na svojej vozbe stale qr a zatial staci ale uz aj axlu mam 12mm len sa bojim rozsirovat diery na rame ... aby som ten al neoslabil obe zadne kolesa mam koncovky aj na 12mm osky .. sram / powerway
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.ridewill.it/p/en/novatec-cc684101-12mm-thru-axle-conversion-kit-for-front-d411-hub/418945/
SLOVACCHIA € 17,90
skor som myslel ze na ali nieco ze by mali k tym nabojom, nic mi to nenaslo
resp ci tam nepasuju nejakej inej znacky redukcie
mozno budu vediet aj u nas zohnat, MTbiker ma v ponuke adapter na 15x100. Potom asi dobre objednat od cinana setup 12x100 a u nas kupit adapter 15x100
co ma Dema s Novatecom? toto nechapem
tie loziska su tam akeho priemeru v naboji original pre 12osku? ci sa da do 12 potom pichnut 15oska. do 15 naboja 12 pichnes ale naopak?
to je potom lacnejsie zobrat 12 naboj a 15 redukcie maju v Deme za 7,34€ a zoberie si ich osobne bez ceny dopravy. na tom Ali vyjdu 15 koncovky 15,17€.
https://eshop.dema.bike/product/113895-prachovky-15mm-pre-novatec-d411cb-d411sb
edit:
takze loziska su tam asi s vnutornym priemerom 17mm a neviem este ako vyzera vyriesena vnutorna oska, koli tomu, ci je predavany naboj na 15 a 12 rovnaky vnutri a na com a ako potom drzi oska.
https://www.eshop.novatecwheels.eu/eshop/bearings-6803-ru-japanese-ezo-17x26x5/p-329312.xhtml
https://eshop.dema.bike/product/113895-prachovky-15mm-pre-novatec-d411cb-d411sb
ved toto som pisal aj ja
no a co sa tyka lozisk a osky tak predpokladam ze tie koncovky maju vonkajsi priemer rovnaky ako je vnutorny priemer loziska. Stricia sa do neho a do vnutra koncoviek ide ta 12 alebo 15 mm oska.
v podstate vsetky tie moznosti 12,15 a QR su len redukcie zo 17mm loziska
lebo z tej fotky koncoviek z toho talianska, ani z fotky 15 koncoviek tu na mtbikeri a ani toho odkazu co dal na aliexpres to nebolo vobec jasne. ale po najdeni lepsich fotiek koncoviek to je vidiet. horske naboje maju tu redukciu predlzenejsiu a je vrazena na celu sirku loziska, nie ako tu na 1mm.
https://www.aliexpress.com/item/32911249123.html