Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
ked si pozries, kto to cele tlaci dopred ako svoju agendu - dezolat Polakovic so svojou nesvojpravnou zaskodnickou skupinkou, tak je hned jasne, ze tu vobec nejde o nic v prospech obyvatelov
bol som sa trosku prebehnut v lese medzi Dobrou Vodou a Chtelnicou a snehu je tu malicko, ale na bike skoro idealne podmienky, len sem-tam treba davat pozor na zamrznute kaluze
Dnes bolo luxusne pocko, slnecno a cca -7C .
Z Race som siel na Biely kriz expresne po odhrnutej asfaltke, potom pokracoval po hrebeni na Somara az po Tri kamenne kopce, dolu do Limbachu po zasnezenej asfaltke a naspat do Race taktiez po asfaltke, zasnezenej ale bez problemov zjazdnej, cez Tri Bresty a Biely kriz.
Medzi BK a Tromi kamennymi kopcami som tlacil len na par miestach, inak pekne zjazdne.
Ja som dnes oproti piatku nemusel tlacit vobec. Cervena od BK po 3KK uplne paradna, udupana.. ale z 3kk som isiel do Limbachu po modrej cez Senkarku a ta bola tiez vo vybornom stave, bez ladu. Doporucujem este pojazdim kym nepridu vo stvrtok tie vysoke teploty, teraz je to naozaj topka.
Pravdu vravis user_id, len dostat sa k lesu bolo peklo. Fukal tak 20 za hodinu do ksichtu a vsetky chodniky pokryte ladom, aj hradza od SNP po Lafran cista katastrofa. Pod lafra testovanie vo velkom, drive in fronta az po semafor.
Ja som siel dnes od patronky smerom na cerovku ale pokracoval som hore po kacin a odtial na Maly Slavin. Cestou som na placi kde sa tazi musel sadnut na tie porezane stromy a rozmrazit sk pravy palec na nohe. Dnes som nebral vlozky lebo som si nebol isty ci mi pomahaju. Teraz uz viem ze hej. Asi som vyzeral divne ked ma niekto videl ako si rukami sucham nohu a dycham na palec teply vzduch ale uz som nevedel pedalovat. Potom som pokracoval z MS na Sv.Vrch ale nie od 1tky ale jiekde od stredu cca. Dalej na Bk a po acces road k TBK dole do Race. Z Race domov zas ladove peklo, tam kde svietilo slnko este aj blato. Doma som rozbijal lad nalepeny zospodu na bajku 😁
Btw kto ma prednost v lese? Auto alebo bike?
Dnes mali lesaci nejake preteky po lese? Jedno mitsubishi na zvaznici za kacinom oproti mne, ani spomalit nechcel, pipinka vedla neho. Druhe mi islo tesne za zadkom pri Rigli, Lada Niva.
No ak ten strmák dávaš cez leto, tak mne neprišiel dnes nejako horší.. keď je ten sneh utlačený tak to ide parádne, ale mám pluskové kolesá a tlaky cca 0,7 bar, tak možno mám oproti tebe výhodu..
siel som dnes od Kosarisk do Borinky, no nebol to moc dobry napad, ale vsak co, sranda musi byt je to tam samy lad, vsade okolo kamenolomu, potom aj pri domcekoch nizsie a vlastne skoro az po zaciatok Borinky. Siel som vzdy opatrne po okrajoch, no aj tak som raz zletel a takmer rovno pod auto. Aut tam slo dost vela, no nastastie kvoli ladu velmi pomaly, a tak to ubrzdil
ok, uz mam teraz opravdu dojem, ze mi tachac (sigma pure gps) ukazuje chuoviny, aj hlboko v doline v tieni som mal iba -4.
Pocitovo mi to tiez nesedi, tam muselo byt aspon -8 a vcera vecer tiez urcite nebolo iba trapnych -3, to muselo byt ovela nizsie, ved som tam mrzol jak *****, hlavne ruky mi odmrzli
Teplomery na cyklopocitacoch treba brat asi tak vazne ako 10-dnovy ECMWF model
Mne funguju presne (v ramci toho, ze nemam desatiny) , ale tak nestali 10e .. druha vec je, ze to iron.hideovi mohlo ukazovat dobre, ale zmrznut mohol i tak. Pocitovka neni o tom, ze sa ti nieco zda, ale realne mrznes viac.
Problem moze byt, ze mozno ukazuje dobre, ale s posunom, lebo neni dobre nakalibrovany od vyroby. Ako napr. moj Lezyne, ukazuje o 2 stupne viac.
Mne ukazovalo v sobotu -5 na hodinkach, ale citil som sa, ako keby bolo -10 zamrznuty som radsej kracal vedla biku dole z Bieleho. Z Limbachu az do Race to bolo zjazdne aj na graveli.
Jednoznačne doporučujem dole jazdiť po teréne. Ak by si išiel dole cez TBK, tak by ti zima nebola. Ja som sa včera dole kopcom unavil viac ako pri výšlape a ešte sa človek aj zabaví.. Mne ukazovalo -6 vcera, ale je pravda, že v piatok a aj v nedelu mi prišlo na pocit chladnejšie ako inokedy v podobných teplotách.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No neviem, celé to vyzerá ako čistý odrb
Z Race som siel na Biely kriz expresne po odhrnutej asfaltke, potom pokracoval po hrebeni na Somara az po Tri kamenne kopce, dolu do Limbachu po zasnezenej asfaltke a naspat do Race taktiez po asfaltke, zasnezenej ale bez problemov zjazdnej, cez Tri Bresty a Biely kriz.
Medzi BK a Tromi kamennymi kopcami som tlacil len na par miestach, inak pekne zjazdne.
Ja som siel dnes od patronky smerom na cerovku ale pokracoval som hore po kacin a odtial na Maly Slavin. Cestou som na placi kde sa tazi musel sadnut na tie porezane stromy a rozmrazit sk pravy palec na nohe. Dnes som nebral vlozky lebo som si nebol isty ci mi pomahaju. Teraz uz viem ze hej. Asi som vyzeral divne ked ma niekto videl ako si rukami sucham nohu a dycham na palec teply vzduch ale uz som nevedel pedalovat. Potom som pokracoval z MS na Sv.Vrch ale nie od 1tky ale jiekde od stredu cca. Dalej na Bk a po acces road k TBK dole do Race. Z Race domov zas ladove peklo, tam kde svietilo slnko este aj blato. Doma som rozbijal lad nalepeny zospodu na bajku 😁
Dnes mali lesaci nejake preteky po lese? Jedno mitsubishi na zvaznici za kacinom oproti mne, ani spomalit nechcel, pipinka vedla neho. Druhe mi islo tesne za zadkom pri Rigli, Lada Niva.
scarinko Mudrejsi ustupi?
ok, uz mam teraz opravdu dojem, ze mi tachac (sigma pure gps) ukazuje chuoviny, aj hlboko v doline v tieni som mal iba -4.
Pocitovo mi to tiez nesedi, tam muselo byt aspon -8
Mne funguju presne (v ramci toho, ze nemam desatiny) , ale tak nestali 10e .. druha vec je, ze to iron.hideovi mohlo ukazovat dobre, ale zmrznut mohol i tak. Pocitovka neni o tom, ze sa ti nieco zda, ale realne mrznes viac.
Problem moze byt, ze mozno ukazuje dobre, ale s posunom, lebo neni dobre nakalibrovany od vyroby. Ako napr. moj Lezyne, ukazuje o 2 stupne viac.