Zdravím, chcem sa spýtať, neexistujú náhodou nejaké štatistiky o počte inzerátov týkajúcich sa fullov? Zdalo sa mi totiž že na jeseň bolo omnoho viac ponúk a tak neviem či tomu bude rovnako aj na jar a vydržím ešte alebo kúpim čo je aktuálne. Vďaka
Napadla mi dnes taká možnosť.
Bolo by možné, aby e-mail s notifikáciou o tom, že predávajúci vás označil, že ste si od neho niečo kúpili a napísali recenziu chodil s nejakým odstupom času a nie okamžite?
Ak totiž niečo predám, inzerát hneď zmažem, označím užívateľa, ktorý danú vec odo mňa kúpil. Jemu vzápätí príde správa o tom, že môže napísať na predávajúceho recenziu, avšak v tom momente (ak sa niečo posiela) nie je balík ani len zabalený. Kupujúci túto správu zmaže a ďalej nerieši.
Viem, že je to taká somarina, ale ak niečo kupujem, zvyknem sa pozrieť či má predávajúci nejaké dobré recenzie a či možno nekupujem "mačku vo vreci". Takto by mi napríklad táto správa prišla nie hneď ale až o 2-3 dni, balík mám doma a môžem kupujúceho zhodnotiť lepšie, ale hlavne na to nezabudnem.
Teraz neviem, existuje aj nieco take, ze ak v bazari od niekoho nieco kupim a predavajuci ma neoznaci ako kupujuceho, hoci v dobrom lebo nevie o tom, zabudne a podobne, tak napriek tomu viem mu dat recenciu na inzerovanu vec ? Zase mozno ako ochrana aby si niekto nevybavoval nejake vzajomne ucty.
Alebo ze ak uz je inzerat zmazany, vie to tam predavajuci potom doplnit info, ze som to kupil, a teda ja mu mozem potom dat reakciu?
Nepredaval som nic zatial, par drobnosti som ale kupil, vsetko v dobrom, ale nepisal som nikde reakciu, len som predajcovi napisal sukromnu spravu ze balik dosiel, vsetko skontrolovane, otestovane.
Da sa to aj spatne, najdi konkretny inzerat, na konci je cialo. Prepis cislo inzeratu do mojho linku a malo by ti to dovolit. Myslim, ze tam nie je ziaden casovy limit. Jedine ak ta predavajuci neoznacil, tak to nepojde.
Jeden krátky dotaz (ak už bol zodpovedaný, ospravedlňujem sa, ale nenašiel som ho):
Ak má niekto označí ako kupujúceho pri zmazaní inzerátu, príde mi náležite email s upozornením a chcem následne vyplniť spätnú väzbu, vždy som zamietnutý pri prekliknutí na link s hláškou "Nemáte oprávnenie na odosielanie spätnej väzby na tento inzerát".
Napadla mi dnes taká možnosť.
Bolo by možné, aby e-mail s notifikáciou o tom, že predávajúci vás označil, že ste si od neho niečo kúpili a napísali recenziu chodil s nejakým odstupom času a nie okamžite?
Ak totiž niečo predám, inzerát hneď zmažem, označím užívateľa, ktorý danú vec odo mňa kúpil. Jemu vzápätí príde správa o tom, že môže napísať na predávajúceho recenziu, avšak v tom momente (ak sa niečo posiela) nie je balík ani len zabalený. Kupujúci túto správu zmaže a ďalej nerieši.
Viem, že je to taká somarina, ale ak niečo kupujem, zvyknem sa pozrieť či má predávajúci nejaké dobré recenzie a či možno nekupujem "mačku vo vreci". Takto by mi napríklad táto správa prišla nie hneď ale až o 2-3 dni, balík mám doma a môžem kupujúceho zhodnotiť lepšie, ale hlavne na to nezabudnem.
Ak ti môžem poradiť inzeráty maž až keď kupujúci balík prevezme. Aby si ho nemusel vytvarať znova.
Ivko ano, je to tak uvedene v pravidlach bazara. Dovod je zachovanie prehladnosti bazaru, ktory dopytove inzeraty narusaju. Pri predaji ide o konkretny produkt s presnymi vlastnostami, ktory sa da spravne kategorizovat a popisat, co ulahcuje vyhladavanie a nastavi spravne ocakavania pre kupujuceho. Pri dopytovych inzeratoch toto vo vacsine pripadov nejde, nehovoriac o probleme s urcenim ceny. Nas bazar je urceny pre predaj bicyklov, komponentov a prislusenstva, nie pre dopytovanie.
Plne to chápem, neuvažovali ste pridať kategóriu " Kúpim" ? Možno by to bol prínos...lebo ráno som dával dopyt na konkrétnu značku a model, možno by sa našiel niekto kto ho predáva a vy máte veľa členov a zhliadnutí, tak som dúfal že niekto bude mať tento bike a možno by ho predal...
Cannondale trail SL1 model 2010...s fatty vidlou...
Ja som u Vás už ako člen dlho a aj som predal pár bikov cez Vás, ale neviem na ktorý portál by som mal zadať môj dopyt.
Keby bola v bazáre zvláštna kategória dopyt tak by sa mohli tie inzeráty automaticky mazať po cca mesiaci, pretože ponuku ti ešte ľudia zmažú keď predajú (alebo dajú do názvu predané, čo nepochopím lebo ak vie zmeniť názov, už by mohol vedieť aj zmazať) ale na mazanie dopytov sa zabúda - teda mám takú skúsenosť z iných stránok ako tejto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo ze ak uz je inzerat zmazany, vie to tam predavajuci potom doplnit info, ze som to kupil, a teda ja mu mozem potom dat reakciu?
Nepredaval som nic zatial, par drobnosti som ale kupil, vsetko v dobrom, ale nepisal som nikde reakciu, len som predajcovi napisal sukromnu spravu ze balik dosiel, vsetko skontrolovane, otestovane.
Ak má niekto označí ako kupujúceho pri zmazaní inzerátu, príde mi náležite email s upozornením a chcem následne vyplniť spätnú väzbu, vždy som zamietnutý pri prekliknutí na link s hláškou "Nemáte oprávnenie na odosielanie spätnej väzby na tento inzerát".
Nejaké rady?
V´daka
Ak ti môžem poradiť inzeráty maž až keď kupujúci balík prevezme. Aby si ho nemusel vytvarať znova.
https://www.mtbiker.sk/bikeri/kisovic/inzeraty
https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/interny-bazar-t27270-3915.html
Cannondale trail SL1 model 2010...s fatty vidlou...
Ja som u Vás už ako člen dlho a aj som predal pár bikov cez Vás, ale neviem na ktorý portál by som mal zadať môj dopyt.
https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/brasne-a-obaly/prepravne-obaly/446224/canyon-bike-guard.html
https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/brasne-a-obaly/prepravne-obaly/453263/canyon-bike-guard.html
https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/brasne-a-obaly/prepravne-obaly/447742/canyon-bike-guard.html
(a len tak náhodne ma zaujal takmer identický text v dvoch z tých inzerátov:
"Predám prepravný obal na bicykel CANYON Bike Guard.
Pôvodná cena 19,90€ predám za 10€"....)