caute lidi, vcera som si tak standardne vybehol na devinsku kobylu a veru veru...jar je uz tu, stromy siice este holee ale travicka sa uz zelenaaa....
pripaajam paaar fotiek
Čo nikto nejazdíte? Alebo nefotíte? Však sem hoďte pár nových fotiek. Ja som bol v Cérovej vrchovine. Všade krásne sucho až na Blatnú dolinu, ktorá si svoj názov zaslúži. A pár foto.
no to mali pravdu, ved to su len kopceky a nie kopce...sama pahorkatina. ale celkom pekne lesiky. uz chybaju len peniaze, aby som mohol chodit po takychto vyletoch
po 250 km v anglicku som stretol prveho XC bajkera... mal nejake GT a myslel si ze som nemec... teraz neviem ci je to dobre alebo zle... ked porovnam teren s tym co som videl na fotkach z dublinu ... tak asi 20 % z toho kopceka za mestom je tuto maximum... este neviem ci trpim ale semtam sa aj sam pozastavim nad sebou ked vyjdem nejaku tu pahorkatinu tri krat a az potom pokracujem (vraciam sa hore dole)... potrebujem liptov howgh!!!
po 250 km v anglicku som stretol prveho XC bajkera... mal nejake GT a myslel si ze som nemec... teraz neviem ci je to dobre alebo zle... ked porovnam teren s tym co som videl na fotkach z dublinu ... tak asi 20 % z toho kopceka za mestom je tuto maximum... este neviem ci trpim ale semtam sa aj sam pozastavim nad sebou ked vyjdem nejaku tu pahorkatinu tri krat a az potom pokracujem (vraciam sa hore dole)... potrebujem liptov howgh!!!
Sadni do lietadla a hybaj domov. Nie je nič jednoduchšie
PS: Ale ten ihličnatý lesík na fotke od imina je fajn.
dnes som bol v tomto roku na prvom vecsom vyjazde .... taky okruh okolo TN ... (TN-DCA-Slavnica-Nemšová-TN-NM-PN-TN) ... hm, dost bikerov som postretal, takze z toho usudzujem, ze som asi zaspal zaciatok sezony
dnes som bol v tomto roku na prvom vecsom vyjazde .... taky okruh okolo TN ... (TN-DCA-Slavnica-Nemšová-TN-NM-PN-TN) ... hm, dost bikerov som postretal, takze z toho usudzujem, ze som asi zaspal zaciatok sezony
Tak to je pekny okruh, to moze byt aj 100 km...to robis na bajku alebo ziletke ?
Teoreticky si mohol stretnut aj mna smerom na Nemsovu, pred nou som ale odbocil na Tr. Zavadu a hore na ten vysielac..zjazd do Luborcianskej doliny k zamku Antonstal a cez Ceresienky do Krasneho Dubu, Horna Suca,....TN
na MTB-cku ... (na ziletke by som to mal tak na 2-3hodinky:D) takto som sa zabavil cely den .... ak si stretol takeho manika na modrostriebornom "kellyse" s trochu podhustenymi pneumatikami, tak to som bol ja ....
no, hej ... bolo to akurat 110km
foto-pozdrav zo Soblahova. ....
dnes som bol pozret poobede na lucky ..... je tam uplne super, az na to, ze po zime mam kondicku boh vie kde, len nie v nohach, a na niektorych usekoch som aj tlacil ..... ale stalo to zato D
tu je par fotiek (od "opravy" kolesa, az po mna osobne (nezlaknite sa)):D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
NMnV-CachtickyHrad-VelkyPlesivec-Vrbove
ci bola aj nejaka vynimocna maximalka?
Inak sa nič výnimočné nedialo.
Sadni do lietadla a hybaj domov. Nie je nič jednoduchšie
PS: Ale ten ihličnatý lesík na fotke od imina je fajn.
Ak nemáš partiu na jazdenie, môžete sa spojiť.
Tak to je pekny okruh, to moze byt aj 100 km...to robis na bajku alebo ziletke ?
Teoreticky si mohol stretnut aj mna smerom na Nemsovu, pred nou som ale odbocil na Tr. Zavadu a hore na ten vysielac..zjazd do Luborcianskej doliny k zamku Antonstal a cez Ceresienky do Krasneho Dubu, Horna Suca,....TN
no, hej ... bolo to akurat 110km
dnes som bol pozret poobede na lucky ..... je tam uplne super, az na to, ze po zime mam kondicku boh vie kde, len nie v nohach, a na niektorych usekoch som aj tlacil
tu je par fotiek (od "opravy" kolesa, az po mna osobne (nezlaknite sa)):D
jak v nedelu do kostola
jak v nedelu do kostola
bola to len taká ktátka túra, keby som išiel na dlhšie, tak berem "dres" ...