ako jeden z hlavných páchateľov zakladám túto tému, aby sme tu na jednom mieste diskutovali záležiťosti súvisiace s výjazdami, teamami a rebríčkami, ktoré od dnes nájdete vo vynovenej sekcii bikeri.
Viac informácií je aktuálne na http://www.trm.sk.
Tešíme sa na spätnú väzbu, nech už bude akákoľvek
Nadhodim tuto otazku dalej na riesenie. Ci sa mame drzat sucasnych nastaveni alebo nie, a ak ano, tak zrejme by bolo spravne spatne toto nastavenie zmenit na "Len mne", nakolko ste ocakavali, ze mapa je neverejna. Napr. pri teamoch to bolo prave tak, tie nastavenia sa zmigrovali na to "bezpecnejsie" nastavenie, a sice na "Len mne".
Len napríklad v sekcii Bikeri sa kvôli ochrane zrušilo vyhľadávanie bikerov podľa nickname v okrese a o tejto novinke nikde ani chýru, keby sa milos21 neopýtal... A priznám sa že to vyhľadávanie bikerov a potom kuk na ich výjazdy som často aj ja používal pri plánovaní výjazdov mimo domu... Keď nemal niekto gpx, aspoň som sa opýtal cez súkromnú správu.
Btw pri podobných väčších či menších zmenách neplánujete zverejňovať nejaký chgangelog? Lebo zmena farby pozadia je jasne viditeľná, ale mnohé novinky / zmeny sa človek nemusí dozvedieť...
Dakujem.
Este raz skusam. Nedalo by sa vypnut zaradovanie mojich vyjazdov do rebrickov?
Dakujem
Zobrazovať moje výjazdy:
- Verejne
- Len registrovaným používateľom
- Len mne
lapaloma, toto je pravda len vtedy, ak nahodou nie si v top 20
Mám rovnaký problém. V starom systéme som nemal problém. Nič som nemenil a výjazdy zrazu nesynchronizuje. Vyriešil si to?
v minulom tyzdni padlo rozhodnutie, ze do rebrickov sa budu zaratavat len vyjazdy, ktore su verejne. Pravo na sukromie je na internete citliva tema a mnoho ludi si dava k nam vyjazdy ako neverejne prave preto, aby ini nevedeli, ci a kolko jazdia. Preto vyobrazenie ich najazdu v rebricku nie je vhodne.
Tuto informaciu o zmene by sme zrejme mali odkomunikovat lepsie aj priamo v rebrickoch a doplnime ju tam.