Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Mne to aj zacne blikat( farebna dioda v tlacidle), podla mna ale prilis skoro
Fenix bc30 v2 nenapojis, nemá žiaden port. Na starších bc30 bol port pre káblovú spúšť no v2 to už má bezdratove
https://www.cyclingabout.com/dynamo-hub-power-drag-testing-schmidt-son-shutter-precision-shimano/
A hej, cenovy rozdiel je veliky, asi tak ako vo vsetkom a pravdaze, je otazne ako "opravneny" je tento rozdiel. S tebou spominanym 30e shimanom (1.5W) niesom moc spokojny, ale to aj vlastnou vinou - kvalita pouzitych materialov nieje slavna, na druhu stranu, aspon ide rozobrat a precistit, pokial ho pri tom rozoberani nerozbijes
za kolko ste to vtedy kupovali na alze?
a este - vozil sa stym uz niekto v dazdi, ci to znesie?
dnes mi moj lezyne zecto drive po roku a pol asi skapal - moc toho teda nenasvietil, nabijal som ho mozno 10-15 krat. mozno voda (aj ked uz minuly tyzden nejak rychlo skapalo) - dnes vyse hodiny v dazdi a uz sa nerozsvietil aj ked bola baterka na polovicu (teploty nad nulou) . nabijat sa chvilku nabijal - no tvari sa ze je nabite ale po zapnuti svieti len jedna diodka.
inac od novoty otrasne svetlo - predrazena cina - tlacitko na hovno - zapnut ho za jazdy je takmer nemozne, preklikavat sa cez zbytocne rezimy tiez masaker, v rukaviciach takmer nemozne ho zapnut, styk sedlovka-svetlo je tvrdy plast - treba podlepit.
edit: tak ze by mu vadilo vozenie sa 4 hodiny v teplotach okolo 3 stupnov (vo vypnutom stave)? uz svieti 3 hodiny a indikator ma uz 2 diody - tvari sa ze je vsetko ok.
Comet-X na jazdenie do prace, kratka trasa, pouzival som minuly rok leto-jesen, kym sa dalo chodit do prace a nebol HO. Par slabych dazdov a jeden slejvak prezilo v pohode. Vydrz sedi s tabulkou.
Shield-X na vsetko ostatne jazdenie v teplotach od -2 do +40, dazde, burky, prehanky, proste co cloveka na vyjazde chyti. Doma ho umyvam pod tecucou vodou. Myslim ze uz aj na wapke som raz bol lenivy dat ho dole a osprchoval som ho spolu s cajglom. Vydrz tiez sedi s tabulkami. Najdlhsi vyjazd som mal okolo 9h na blikanie a v pohode.