Gramohonic, dupac, stare komponenty.... to je vsetko uplne mimo. To dolezite je, ze Shimano vypustilo von komponent ktory katastroficky zlyhava pri beznom pouzivani. Nikto don nevrtal diery, ani ho nemal na 2.5kW ebiku. Proste sa rozletel pri normalnom pouzivani a potencialne sposobuje poskodenie zdravia. Ak chcete nadavat nadavajte tomu komu to patri, nie uzivatelovi co za to zaplatil vo viere, ze kupuje kvalitu. Shimano je len fabrika, nie bozstvo.
to som si zaspominal na svoju demolaciu ked som mal mozno 10 a BMX, zadupal som do mierneho briezka v parku, preskocila kontra a letel som cez riaditka do hnusneho maleho makadamu, z coho mam jazdu na lavom jablcku doteraz. Chvilu som nerozumel, preco mam kamen v kolene, potom som si ho vybral a potom pomaly kracal domov s ferarri cervenou nohou zlate casy, tyrkysova BMX lto čchá čchá
Mne tiež povolil karbónový unášač na Dura Ace kazete po asi 9000km, ale len nity, takže sa to nepretočilo, žiadna držka, len sa posunul pastorok a skákala mi na ňom reťaz. Poučený som kúpil novú Dura Ace kazetu ?.
ultegra a aj dura mala (ma?) aj s klukami problem - casto som vidal takyto nepekny obrazok
Je to fotka z netu alebo niekoho koho poznas.
Tento problem bol uz na youtube vela krat rozoberany.
Stava sa to ludom v teplom podnebnom pasme kde je vysoka vlhkost.
U nas taketo oddelenie nehrozi. Skor ju niekto zlomi.
z netu. ale vidal som to tak casto po roznych instagramoch a facebukoch ze to uz asi nebola nahoda.(myslim ze nieco take sa objavilo aj tu alebo na ceskom bikefore uz si nepamatam) - nevlastnim take tak sa mi nechcelo patrat preco sa to deje - dakujem za objasnenie.
blbo sa to fotilo, uz to mam zlozene tak nezaostrim. nechtom je to citit hlavko ide lahko - no hlavne na asfalte v zakrute je citi akoby bike plaval - ci nieje ta miska kriva, lozisko tam nedosadne uplne rovno a pri otacani potom vznika nieco ako elipsa
- dal by som to kludne vymenit ale asi bude problem s dostupnostou ineho hlavka(fsa) a hlavne netusim kde by mi to teraz vymenili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lto čchá čchá
Je to fotka z netu alebo niekoho koho poznas.
Tento problem bol uz na youtube vela krat rozoberany.
Stava sa to ludom v teplom podnebnom pasme kde je vysoka vlhkost.
U nas taketo oddelenie nehrozi. Skor ju niekto zlomi.
mam sa toho obavat? alebo to ani nieje prasklina?
- dal by som to kludne vymenit ale asi bude problem s dostupnostou ineho hlavka(fsa) a hlavne netusim kde by mi to teraz vymenili.
https://www.instagram.com/p/CI_EIQ4BEGI/
Toto bude ten pripad. Pekne zeny sa hentak dobrovolne zohavuju, nechapem to.
ja rozmyslam preco je to v Demolaciach.
https://www.instagram.com/p/CI_EIQ4BEGI/
Viete si predstaviť fajku s takými gambami?
Ale ok, ospravedlnujem sa za OT