Je tu niekto kto by mi vedel odporučiť nejaké komponenty na vyskladanie gravelu na rám z favorita ? Dokopy do cca 200€ úplne by mi postačovalo 2/3x7 prevody a ráfikové brzdy
jaj mam doma kopec dielov na to co potrebujes - klesa ma trekove kolko chces - ako chces riesit brzdy chces rafikove? a chces si navarit navarky na cx brzdy? lebo celucte ceckove na akoze gravel - co ja viem
mam technicy problem - mam dva pary kolies - radenie sram 1x11 na jednom kolese / akoze gravel cross / mam xd 11s a na druhom / road slick / shimano 11s . ak ma pamat nekalme tak sram a shimano maju rovnaky odstup rychlosti teraz som tam dal cestny par so shimano kazetou , ale hmm retaz preskakuje a musim to zakazdym jemne dostavovat na bowdene - kedze sram prehazka nema aretacnu maticu ... aj tak to nie je ono ... nejake navrhy ... akoze da sa to stelovat, len je to trocha nepohodlne - lebo ked skace rataz tak bleee
Práve preto som si naplietol kolesá na cesťák aj na gravel na rovnakých nábojoch s rovnakými orechmi aj rovnakými kotúčmi , aby som s tým mal čo najmenej došteľovania radenia , ak by som náhodou chcel na gravel nahodiť cestné kolesá Musíš sa stým pohrať trochu , bude Ti to dobre fungovať.
Práve preto som si naplietol kolesá na cesťák aj na gravel na rovnakých nábojoch s rovnakými orechmi aj rovnakými kotúčmi , aby som s tým mal čo najmenej došteľovania radenia , ak by som náhodou chcel na gravel nahodiť cestné kolesá Musíš sa stým pohrať trochu , bude Ti to dobre fungovať.
cauko - akoze sram si lepsie tyka so sramovou kazetou - ale ked dam shi tak stale stelujem jemnu mechaniku - a vzhladom na tesnonst rychlosti na 11s strasne dlho trva ... este by som sa mohol hecnut a kupit este jeden naboj powerway na gravel mam sram roam 30 + a na road mam powerway len pri vymene spekulujem s fajnovym nastavenim odstrelu v radeni - a nechce sa mi teraz pustat do dlasieho prepletania a vypletania kolies - casovo narocne a kolies ma uz tolko ze dalsie uz naozaj nechcem vypletat - obchod mozem otvorit
Nezisťovali ste niekto ako je to s dodacími lehotami na Trek Checkpoint ALR 5? Sú už naskladnené, prípadne len na rezerváciu? Ešte na jeseň som sa rozhodol predať svoj Kellys, lebo by som chcel o číslo väčší. Nik sa neozýval, tak som neriešil a jazdil ďalej. Teraz vyšlo slnko a začínajú sa mi postupne ozývať ľudia, že či to je aktuálne. Tak uvažujem či predávať alebo nie, lebo by som nerád ostal bez bicykla.
Záleží, čo od gravela chceš. Ak len aby držal kolesá a riaditká pokope, tak aj 200€ rám je OK. Ak niečo viac, priplatíš si. Ale je fakt, že tento Trek je fest drahý. Asi ako každý Trek
Dnes som nahodil moje prve naslapne pedale, doteraz som jazdil gravel aj enduro na flatoch. Mate nejake tipy, na co si dat v zaciatkoch pozor, aby som si nenabil drzku? Zatial som nastavil zamky na lahsie vypnutie, je este nieco na co si dat na zaciatku pozor? ?
Vravi sa, ze kazdy spadne. Aj ja som spadol. Vosiel som do hlbsieho piesku, zastavilo ma, nevypol som, plesk... Obcas sa stane aj po tych par rokoch co jazdim clipless, ze sa zabudnem a vypinam uz pomaly v pade, ale vacsinou je to proste automatika.
Padu sa chcem prave vyhnut, kedze mam poskodenu chrbticu, ale ako pisete, asi to k tomu patri a viacmenej je to vsetko viac v hlave, ako v nohach, ak som spravne pochopil Uvidime, ako dopadne prvy vyjazd, dost sa toho desim
Ja som spadol len raz.... Pri pomalej jazde hore kopcom v teréne, zadné koleso podklzlo a už som nestihol vycvaknúť....
A raz som v krizovej situácii vycvakol pätu smerom do kolesa a musím povedať že to je tiež pekná bolesť keď vojde päta medzi rám a špice...??? Ale nespadol som.... len som týždeň nemohol stúpiť na nohu ???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jaj mam doma kopec dielov na to co potrebujes - klesa ma trekove kolko chces - ako chces riesit brzdy chces rafikove? a chces si navarit navarky na cx brzdy? lebo celucte ceckove na akoze gravel - co ja viem
cauko - akoze sram si lepsie tyka so sramovou kazetou - ale ked dam shi tak stale stelujem jemnu mechaniku - a vzhladom na tesnonst rychlosti na 11s strasne dlho trva ... este by som sa mohol hecnut a kupit este jeden naboj powerway na gravel mam sram roam 30 + a na road mam powerway len pri vymene spekulujem s fajnovym nastavenim odstrelu v radeni - a nechce sa mi teraz pustat do dlasieho prepletania a vypletania kolies - casovo narocne a kolies ma uz tolko ze dalsie uz naozaj nechcem vypletat - obchod mozem otvorit
https://www.kola-visek.cz/122214/checkpoint-alr-5-2021/?t=9&s=12&p=2
Kua zacinam viac lutovat moj hlinikovy gravel ram co stal 200€
A raz som v krizovej situácii vycvakol pätu smerom do kolesa a musím povedať že to je tiež pekná bolesť keď vojde päta medzi rám a špice...??? Ale nespadol som.... len som týždeň nemohol stúpiť na nohu ???