V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Sa vyprdni na sezónu! Radšej jednu obetovať a dať sa zľahka a poriadne dokopy, ako obetovať srdce. Urči si priority a neulakom sa na okamžité nič, keď reálne riskuješ že stratíš všetko.
V tej prednáške bolo, že by sa malo ísť na RTG pľúc, boli ste vôbec niekto? Ak áno,tak s akým časovým odstupom?
Možno som po výkone viac unavený, ale môže to byť už vekom.
13.1. som bol behať už s kovidom a bolo mi divné, že to nejde.
Vyssie tepy su vraj po covide bezne, ale treba byt opatrny, nikto ti nic nezaruci, je to malo prebadana vec. Dalsie echo po 3 mesiacoch. Myokarditida sa vraj moze ukazat aj po dlhsom obdosbi po covide, 2 az 3 mesiace po
"I had lost my scent and felt very tired. I had no fever, no other symptoms. So that went well,” he told Het Laatste Nieuws. “I had to start training again very calmly. One hour, one and a half hours and then another day of rest. I went hiking in the mountains for an hour and felt tired again. Then I had to sleep for two hours again. I ended up losing three weeks. Three weeks is a lot in that time of the year."
“I did some core stability exercises, that was also the only thing I could do in the lockdown in Monaco last year. But after those exercises I had to recover for two hours, my muscles ached, my body felt heavy and I slept much more than usual. That's how I knew I was ill.”
(cely clanok: https://www.cyclingnews.com/news/peter-sagan-i-did-a-lot-of-work-at-tirreno-adriatico/)
Mas odvahu im zavolat a povedat, ze to bolo vymyslene ? Ak nie, tak pal do <>
Tak to ja mám kovidu odkedy som začal športovať
Mas odvahu im zavolat a povedat, ze to bolo vymyslene ? Ak nie, tak pal do <>
Nepopieram, ze mali zdravotné problemy
A to su sportovci inej kategorie ako tu. Nikto kevie co to s nim spravi a je jedno ci sportoval alebo nie.