Aliexpress na taký bajk určite nie. Ani tak pôvodne IMHO nebol stavaný. Je to krásny bajk postavený na značkových komponentoch.
Ja by som tam striebornú sedlovku už nedávala. Zabilo by to tú krásnu podsedlovú objímku. A pasuje k čiernym kľúkám. Skôr by som vymenila omotávku za klasickú čiernu, alebo antracit k rámu.
Zvažoval som každý komponent ako z hľadiska funkčnosti, hmotnosti, ceny, dostupnosti v obchodoch i vzhľadu. Mal som nabrnkaných osem variant komponentov ktorými som mohol obhodiť ten rám. Nad kovovou sedlovkou vyhrala táto karbónová kvôli teoreticky väčšiemu pohodliu a bola za dobrú cenu v pomere k hmotnosti. Je mi jasné, že strieborná by pasovala viac (áno aj kľuky) ale nebudem to natierať striebrenkou Nevylučujem však, že ju ešte nevymením za striebornú Tune Leichtes Stück Seat Post
Nevedel som, že to je skladačka. Vyzeralo to ako profi model s nedotiahnutými detailami z môjho pohľadu. Že oddelenie dizajnu prehralo boj s finančným oddelením Aj tá fotka v tráve vyzerá ako z katalógu.
Ja by som sa vykašlal na gramy a podriadil to dizajnu. Ale dobrá práca.
Som skôr za čierne komponenty , ale cockpit na detailnej fotke vyzerá fakt luxusne . Ešte aj ten komín vyzerá dobre Už netreba špekulovať nad komponentami , len si ho užívať .
Prosím vás, neviem nájsť príslušnú tému, ale tu možno budete vedieť poradiť. Aké máte skúsenosti s tými reflexnými rúrkami na špice? Doteraz som používal klasické odrazky (bike je commuter, takže aj za tmy sa jazdilo dosť po meste), ale vzadu ich neviem nijak poriadne osadiť, vkuse to vydáva nejaké pazvuky a mňa to irituje neskutočne.
Prosím vás, neviem nájsť príslušnú tému, ale tu možno budete vedieť poradiť. Aké máte skúsenosti s tými reflexnými rúrkami na špice? Doteraz som používal klasické odrazky (bike je commuter, takže aj za tmy sa jazdilo dosť po meste), ale vzadu ich neviem nijak poriadne osadiť, vkuse to vydáva nejaké pazvuky a mňa to irituje neskutočne.
Podla zakona nemusis mat odrazky. Podla Zakona mozu byt odrazky nahradene inymi reflexnymi prvkami na obleceni cyklistu alebo inymi prvkami na bicykli.
Odrazky sú dobrá vec keď to používa na commuting a jazdí po meste. Žiadne oblečenie to nenahradí a ten náš zákon je nejednoznačný. Jano1987 Tie reflexné pásiky na Slovensku odrazky podľa zákona nahrádzajú ak sa nemýlim.
Podľa zákona áno, ale majú už svoj vek. Predsa len, keď s tým behám po ceste, tak hlavne z boku je aby ma videli. Za zníženej viditeľnosti používam svetlá.
Aliexpress na taký bajk určite nie. Ani tak pôvodne IMHO nebol stavaný. Je to krásny bajk postavený na značkových komponentoch.
Ja by som tam striebornú sedlovku už nedávala. Zabilo by to tú krásnu podsedlovú objímku. A pasuje k čiernym kľúkám. Skôr by som vymenila omotávku za klasickú čiernu, alebo antracit k rámu.
Schvalne som sa pozrel na ostatne komponenty a ich cenovku a beriem moj prechadzajuci prispevok spat.
Pri bezodnom mesci dukatov, s ktorym bol zvysok bicykla isto kupovany, je skoda riesit nejaky Aliexpress
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem dusami zaplatit v obchode
Kapanek moc za hlinik. Ak nemas predsudky voci Aliexpressu, maju tam titanove za cca 1/3 ceny Tune.
Scarinko na takom bicaci sa rata co kilometer to par euro, pokial ovsem nedas za rok 6-7k km tak kazdy km je naozaj par piv.
Nie je to moj styl, ale mne sa paci, palec hore
Nevedel som, že to je skladačka. Vyzeralo to ako profi model s nedotiahnutými detailami z môjho pohľadu. Že oddelenie dizajnu prehralo boj s finančným oddelením
Ja by som sa vykašlal na gramy a podriadil to dizajnu. Ale dobrá práca.
Dovtedy je u mna vsetko cena/vykon 🙂
Neviem dusami zaplatit v obchode
Keby si bol vodník...
Ja mám plášte s reflexným pásikom.
Bezpečnosť pred zelenými?
A co tak tavna pistol a zakvapnut to silikonom? Skus na jednej s*****, pojazdi a ked sa osvedci, zakvapni aj ostatne.
Jano1987 Tie reflexné pásiky na Slovensku odrazky podľa zákona nahrádzajú ak sa nemýlim.
Schvalne som sa pozrel na ostatne komponenty a ich cenovku a beriem moj prechadzajuci prispevok spat.
Pri bezodnom mesci dukatov, s ktorym bol zvysok bicykla isto kupovany, je skoda riesit nejaky Aliexpress