tiez ju mam a nemozem si ju vynachvalit:) jedna z mala, ktora ma windstopper na krku. To ma stvalo, ze v zjazdoch mi buffku prefukalo a bolo to velmi neprijemne...
marcels napísal:
Isadore má takú fajnovú merino kuklu - pre mňa na zimu výborná vec
Napríklad na gravel bike a pre fanúšikov ktorí musia mať na talianskom bajku aj taliansku sadu, inak je to pre nich pastkvil. Zaujímavé je že všetky nové kazety pre túto sadu majú 9zubovy najmenší pastorok.
Napríklad na gravel bike a pre fanúšikov ktorí musia mať na talianskom bajku aj taliansku sadu, inak je to pre nich pastkvil. Zaujímavé je že všetky nové kazety pre túto sadu majú 9zubovy najmenší pastorok.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.