Dik za odpoved
Stretneme sa v Brezne
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 11:39
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 11:39
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
skoro cely den prsi.
7:00 - 9:30 prezentácia kategórií
MK, SK, VK, ŽK, DK,LK – (KLASIK, JUNIOR, HOBÍK)
8:45 - povinné poučenie kategórie MD, SD, VD - (OBRÍK)
9:00 - štart kategórie MD, SD, VD (OBRÍK)
10:15 - povinné poučenie kategórií
MK, SK, VK, ŽK, DK, LK - (KLASIK, JUNIOR, HOBÍK)
10:30 - štart kategórií
MK, SK, VK, ŽK, DK, LK (KLASIK, JUNIOR, HOBÍK
---toto je z propozicii, kore su na www.biketour.sk vo worde
--co sa tyka trate- tyzden som sice na biku nebol, ale vcera neprsalo vobec, dnes sprchlo asi 30 minut, momentalne vykuka kus aj slnko
MK, SK, VK, ŽK, DK,LK – (KLASIK, JUNIOR, HOBÍK)
Ja som to precital na propoziciach ktore su ako obrazok na stranke aspon ze sa to posunulo o 15min
Toľko bikerov som, ešte nevidel
minimálne polovica SLOVENSKA bola V BREZNE,
a minimálne polovička z tej polovice je na http://www.katesport.sk/brezno2008
Super akcia -vďaka všetkým - BIKEROM, ORGANIZÁTOROM, POLICAJTOM, METEOROLÓGOM ... AI
AHOJ-te
vyhlasujem súťaž o naj foto BREZNO 2008,
ja za seba navrhujem:
http://www.katesport.sk/brezno2008/html ... g00604.htm
keby nemal stax defekt, tak je predomnou
Ak poznas cloveka, o ktorom vies, co rad jazdi, tak mi nevrav, ze mu nevies poradit, ci dany teren je prenho vhodny alebo nie.
Ale co by clovek nespravil preto, aby skusil na vlastnej kozi. V startovej listine nie som, isiel som KLASIK bez cisla, len tak okukat.
1. vynikajuce znacenie vratane prace regulovcikov
2. dlzka a rytmika trate mne vyhovujuca
3. povrch trate mne absolutne nevyhovujuci. Obcas som mal pocit, ze jazdim cestne preteky. Kde nebol asfalt, tam bola siroka lesna dialnica, troska luky a na efekt na par miestach nasypane kamene a kamienky. Ani meter pekneho singlika.
4. Obcerstvovacky a ine vymozenosti platiacich startujucich hodnotit nemozem. Par znamych si pochvalovalo.
Celkove zhodnotenie: raz stacilo
Viem, ze je stale tazsie a tazsie najst vhodne tereny, ale kym organizator nenajde povrchy vhodne pre horske bicykle, mna par peknymi vyhladmi nepresvedci. Myslim, ze Brezniansky cyklomaraton je vhodnym odrazovym mostikom pre zacinajucich bikerov tuziacich zmerat si sily.
- Trat je super mne osobne vyhovuje asfalt a boli aj narocnejsie zjazdy mozno nie az tak nerocne ako na Fatranskom maratone napriklad ale bola to dobra trat pomerne rychla a aj super dlhe stupania co mi vyhovuju. Najradsej mam stupanie na Chatu Bernardyn sice mam vzdy strach ze mi koleso presmykne na kamenoch a budem musiet tlacit ale nastastie sa mi to nestalo.
Moje hodnotenie maratonu je dobre
co sa tyka organizacii tak hodnotim ako vysoko nadstandardnu.. dokonca aj ked nemali sprej na retaz na obcerstvovacke, tak mi retaz ochotne namazali bravcovou mastou, alebo aka to bola
k trati by som len tolko povedal, mozno tam bolo vela asfaltu, ale som si isty, ze organizatori by tiez mali radsej trat viac horsku, ale co uz ked nas bikerov nemaju radi na roznych oddeleniach (ziv. prostr, lesov, sprav miest...)
mozno o rok to bude inak, nechajme sa prekvapit
trat mne osobne vyhovovala no nejaky ten singlik by nezaskodil..
ale to je asi v okoli Brezna trosku problem kedze niektori ludia asi bikovaniu nie su nakloneni..(majitelia pozemkov, oxranari, atd..)
v kazdom pripade respekt organizatorom. okrem trate ok