Záleží na tvrdosti. Manželka má tiež planina bovec lady. Na ťažké túry to nieje,no na 90% bežných tur to stačí. Myslím že kto chodí ťažké veci si už vie sám vybrať co mu treba. Manželka je spokojná nosí to vždy keď potrebuje pevnú obuv
Rozhodoval som sa medzi Planika Mangart a Bosp . Jedna sa o moju prvú vážnejšiu turistickú obuv. Planiku som skúšal ešte v obchode a boli super. Ale stále má niečo ťahalo k tým Bosp, možno že vedomie že je to slovenský výrobok. Rozhodnutie padlo na Bosp Celedon NBK Olive. Už 2 hodiny v nich chodím po byte ,že ako sadnú . Tak dúfam ,že som spravil dobre ,to samozrejme ukáže čas .
Vyzerajú veľmi parádne.mozno ti ich usila moja teta v Bardejove hanbím sa,že ako bardejovcan brusim planiky,nikdy nebol čas zbehnúť z kosic do podnikovej predajne.
Rozhodoval som sa medzi Planika Mangart a Bosp . Jedna sa o moju prvú vážnejšiu turistickú obuv. Planiku som skúšal ešte v obchode a boli super. Ale stále má niečo ťahalo k tým Bosp, možno že vedomie že je to slovenský výrobok. Rozhodnutie padlo na Bosp Celedon NBK Olive. Už 2 hodiny v nich chodím po byte ,že ako sadnú . Tak dúfam ,že som spravil dobre ,to samozrejme ukáže čas .
Musím sa priznať po domácom celodennom nosení topánok Bosp som nebol 100% presvedčený že ich chcem . Dnes som skočil do mesta kúpil som Planika Mangart a tu som ozaj že spokojný. Nebe a dudy . Bosp ma akosi tlačili pod jazykom a celkovo to spracovanie toho jazyka čo ja viem . Keď som obul Planiku tak noha ako v papučiach. Nikde nič netlačilo , aj ten jazýček sa poskladal tak ako mal a sú mäkšie. Bospy sú tvrdšie. Ale snaha podporiť Slovenského výrobcu bola. Pocestujú nazad do Bardejova.
vravim stale - topanku si podla obrazka nekupis. tiez sa mi kedysi strasne pacili jedny topanky no ked som ich obul hned som zabudol. vyskusal dalsie dvoje a ktore mi sadli tie som kupil. boli to zrovna planika forest a chodil som v nich skoro 10 rokov.
Maju aj mangarty ten jazyk akoby vystužený plastom? Na branach to mam a nedám na to dopustiť.Ked tlačili teba ja s g chodidlom by som to ani neobul:( ja som špekulovalo že dám planiky na chatu a kúpim si nové, vyššiu značku typu lowa,hanvag s extra wide sirkou ale ľúto mi je, tým planikam neviem nájsť jednu chybu
Maju aj mangarty ten jazyk akoby vystužený plastom? Na branach to mam a nedám na to dopustiť.Ked tlačili teba ja s g chodidlom by som to ani neobul:( ja som špekulovalo že dám planiky na chatu a kúpim si nové, vyššiu značku typu lowa,hanvag s extra wide sirkou ale ľúto mi je, tým planikam neviem nájsť jednu chybu
keď máte niekto tip na kvalitné turistické boty 48čky tak môžte mi hodiť do správy. lebo zo sekcie "kvalitné, dobrá cena, na sklade, veľkosť " si môžem vybrať len tri
Vďaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Musím sa priznať po domácom celodennom nosení topánok Bosp som nebol 100% presvedčený že ich chcem . Dnes som skočil do mesta kúpil som Planika Mangart a tu som ozaj že spokojný. Nebe a dudy . Bosp ma akosi tlačili pod jazykom a celkovo to spracovanie toho jazyka čo ja viem . Keď som obul Planiku tak noha ako v papučiach. Nikde nič netlačilo , aj ten jazýček sa poskladal tak ako mal a sú mäkšie. Bospy sú tvrdšie. Ale snaha podporiť Slovenského výrobcu bola. Pocestujú nazad do Bardejova.
Vďaka
Zalezi co je pre teba dobra cena. Asi napr take Hanwag Alaska za 290 uz je moc.
https://www.sanasport.sk/inov-8-trail-talon-290-w-s-teal-grey-yellow-zelena-seda-zluta-000713-tlgyyw-s-01?utm_source=transactional&utm_medium=email&utm_campaign=order-confirm