nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Rok 2020: Sagan v 2020 v prdeli kvôli korone rozhodne nebol, to bol možno Gaviria. Sagan patril medzi cyklistov s najviac odjazdenými pretekmi spomedzi všetkých profi jazdcov z celého pelotónu. Jazdil celkom dobre aj výsledkovo, akurát iní boli o trošku lepší a mali o čosi viac šťastia vo finišoch.
Rok 2021: Sagan v 2021 by už nepatril medzi top 3 favoritov na Strade Bianche, ani na MSR, ani na Flámsku, korona-nekorona. Okrem toho bude mať dosť času dohnať tréningový výpadok, čo sa môže prejaviť na neskorších klasikách.
Tak proti spoločným majstrovstvám v Žiline na RTVS je toto ešte riedka polievočka.
Ale máš recht - tour de MvDP/WvA. Ale občas šplechnú aj Žiliena.
toto neviem porovnať, bol som vtedy v Žiline
Nad týmto som tiež uvažoval, ale potom asi je to len tým, že je to Bora. Mám pocit už dlhšie, že sú to tak trochu babráci. Len z minulej sezóny mi utkvelo v pamäti ako napr Bodnár nechtiac predbehol Petra na rýchlostnej prémii. Či Kamna + Schachmann v úniku na Tour proti Martinezovi - obaja sa odpálili a outsider Martinez v pohode vyhral. A viacero iných pretekov, kde mali výborné karty a nakoniec to zbabrali. Dnes mali okrem Petra ešte dve iné želiezka: Schachmanna a Ackermanna (niektorí ich favorizovali vyššie ako PS) - ak chcel Schachmann buď vyhrať alebo pomôcť kolegom, mal ísť po Stuyvenovi - je tu ale možnosť, že už nemal skadzi paru vzac
Inak super, že vyhral Stuyven - jazdcom, ktorí idú do úniku, vždy prajem. Zvyšok favoritov bol možno sebavedomý, že ho stiahne, ale nerátali s tým, že Stuyvena doskočí blázon Kragh-Andersen a pekne ho potiahne do finále.