Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 5. 2023 o 8:28
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Iné zariadenie na záznam nemám
Ak moc to chceš a tú trasu si už niekedy prešiel, tak si zduplikuj ten výjazd, uprav v gpx dátum (prípadne aj čas - ja to robím vo writeri a skopírujem do pôvodného gpx) nahraj na Stravu a orež iba na ten úsek ktorý potrebuješ. Ja to tak robím keď mi niekedy zblbol mobil či Garmin (pre zimu). A ak máš 1 min času navyše tak sa to dá v jednoduchom textovom editore pekne spojiť a nahrať ako 1 výjazd. Mám už pár takto pozliepaných výjazdov. Niektoré len keď som vyrezával zo stredu nejaké blúdenia, niektoré takéto zblbnutia
Trocha neskoro, alebo skôr možno do budúcna- keď si rozklikneš aktivitu na pc (na webovej stránke stravy) máš tam možnosť Export original, tým stiahneš .fit súbor aktivity ktorý potom len manuálne natiahneš do stravy ako pôvodnú aktivitu. Nezabudni predtým odstrániť skrátený výjazd
mas aktivity verejne, alebo sukromne (resp. len kontakty)?
Pouzivam Firefox a tam vsetko funguje po starom. Predpokladam, ze plugin prestal fungovat po upgrade prehliadaca? Chrome?
takze zda sa, ze tam bol aj update tento mesiac. Radsej ale nebudem skusat re-instalaciu
Mozno by stalo sa pokus vyskusat to na inom zariadeni, alebo aspon s nejakou cistou/samostatnou instalaciou Firefoxu...
Alebo ostatní to vidia, len ja ako free user nie?
Alebo je to tým, že neaktualizujem appku jak je rok dlhý?
Áno, jazda musí byť verejná - tam je sabaka zakopaná.