To ano ...treba sa len dostat na ´waiting list´ a ked sa postasti, tak za taky rocik su doma ))
Tie ich WL su ako ista scena v Dědictví aneb *****igutntág...myslim ze kazdy tusi ktoru myslim . Tak ale nie je uplne nemozne dostat sa k aspon niecomu zaujimavemu, len clovek musi byt trpezlivy. Priznam sa ze do urciteho okamihu ani mna nejako nebrali, ale ono sa to v urcitom bode zlomi...
Máš na mysli scénu “o nevidení” niečoho? Ale je to trochu frustrujúce, chceš pustiť perie, nie je to nejaká manuálna manufaktura, chrlia milióny kusov, a aj tak musíš čakať ...aj roky.
Polo pekne Seika, nie su ale prilis velke na zapastie na bike ? Ja nosim okruhle analogove Filsony quartz fieldky na biku, pripadne tie cierno oranzove Lum-Tecy z Veckovej linie, Casto ich ale davam na to Garmin gumove zapastie na rajdy, lebo na sutroch mi prilis plieskaju o chrbat dlane.
Máš na mysli scénu “o nevidení” niečoho? Ale je to trochu frustrujúce, chceš pustiť perie, nie je to nejaká manuálna manufaktura, chrlia milióny kusov, a aj tak musíš čakať ...aj roky.
jj, presne tu som mal na mysli ...ono tie ich WL su podla mna o tom ako sa dany zamestnanec vyspi a ci tam cloveka vobec napise ked o to poziada ( samozrejme ak vobec ten ktory AD na WL pise ). Ako na rovinu, tuto obchodnu strategiu a styl predaja tak svetovej znacky absolutne nechapem a nestotoznujem sa s nou. Ono je to potom uz iba o "znamostiach" alebo o stasti...ja som mal u nich aspon raz to druhe. Cca 5 rokov dozadu som sa dal zapisat na Suby a po cca pol roku mi volali z Prahy ze ich pre mna maju, ci mam zaujem. Uz vtedy som nechapal ze aka "rychlovka" a tusil som ze to bude dobry kauf. A ked ich minuly rok prestali vyrabat a ceny aj nosenych vyleteli do stratosfery tak sa mi to len potvrdilo. Na druhu stranu na take GMT Pepsi som sa dal zapisat hned po ich predstaveni a dodnes mi nikto nevolal ...a pritom na forach si citas ako na ne niektori ini cakali cca rok bez akejkolvek predchadzajucej nakupnej historie...
Na fórach sú veru o Rolex WL veľmi búrlivé a rozsiahle diskusie, minimálne zrejme myslíš chronomag. A keďže oficiálne žiadne WL nie sú, tak je to celé opradené tajomnom. Napríklad sú dva názorové prúdy čo sa týka nákupnej histórie: jeden zastáva vieru v bohatú históriu a z nej vyplývajúce lepšie umiestnenie na WL, druhý razí ideu, že ako prvonákupcu si ťa bude chcieť AD spravodlivo uprednostniť pred tými, čo už niečo majú.
Verím, že toto celé vytvára akúsi “šedú zónu”, ktorá praje akurát tak neautorizovaným priekupníkom a podobným podnikavcom.
Ale je to celkom zaujímavé, tento špecifický trh. Mať tak v danom čase voľné prostriedky a šťastie, tak napr. AP Ref. 15202ST by si dnes už takmer 2x na seba zarobili.
Seiko urcite na bajk nosit nebudem, na to mam ine.
Aha tak som nepochopil ked si pisal ze na leto. Myslel som na leto na biku. Preco Seiko nie ? Too heavy ? Jazdil som Kolibu a Karpaty aj s Paneraikami, mal som ale ruku dobitu riadne, prisposobil som sa uz )), posledny rok ci viac boli len vo winderi.
...no ja som zatiaľ ani šťastie a ani známosť nemal a to som zapísaný len na "obyčajné" expy. o ktorých som si myslel že budú raz dva. Dnes, po tých šiestich mesiacoch čakania ma to aj celkom prechádza, takže keď sa neozvú asi ani nebudem moc sklamaný. Každopádne vyskúšal som, ale nepríde mi tento systém úplne OK, takže ja si počkám kým navýšia produkciu tak, že to bude aj bez WL, hahaha
No a za ten nezmysel čo sa všeobecne za RLX pýta mimo AD tak z toho mi je už úplne na ..., a to podporovať určite nebudem.
matt: gratulujem k skvelému kaufu a ak sú to ešte "hulky" tak to už možeš byť dokonca niekoľkonásobne vysmiaty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak spomienky na 68 ešte asi nevyprchali
No ja čo mám skúsenosti v Prahe tak každý sa ťa snaží oje-ba-brať. Do jedného.
P.S. cim nehovorim ze '68 nie je rovnako neprijemny a sucasna rusfilna verbez okolo tiez.
Trufas si kupovat hodinky z druhej ruky, ktore mozu byt z Ali? (netrufol by som si ani osobne). Ja mam teda zle skusenosti uz aj s Amazon.de
Tie ich WL su ako ista scena v Dědictví aneb *****igutntág...myslim ze kazdy tusi ktoru myslim
jj, presne tu som mal na mysli
Verím, že toto celé vytvára akúsi “šedú zónu”, ktorá praje akurát tak neautorizovaným priekupníkom a podobným podnikavcom.
Ale je to celkom zaujímavé, tento špecifický trh. Mať tak v danom čase voľné prostriedky a šťastie, tak napr. AP Ref. 15202ST by si dnes už takmer 2x na seba zarobili.
Aha tak som nepochopil ked si pisal ze na leto. Myslel som na leto na biku. Preco Seiko nie ? Too heavy ? Jazdil som Kolibu a Karpaty aj s Paneraikami, mal som ale ruku dobitu riadne, prisposobil som sa uz
No a za ten nezmysel čo sa všeobecne za RLX pýta mimo AD tak z toho mi je už úplne na ..., a to podporovať určite nebudem.
matt: gratulujem k skvelému kaufu