Ak to už niekto prešiel autom tak to mohlo byť celkom dobré. Včera to bolo čerstvo vysnežené, šiel som dolu pomaly a dovažoval nohou.
Dnes CHPS úplny luxus. Prejdené autom a stopy zamrznuté, ale nie do ľadu, ale len premrznutého snehu. Hladké , podklad pevný bez preklzu - ideálne..len záverečný stupák na tlačenie väčšinou. Cez Brestov tiež krásne prejazdné.
Dnes podľa kalendára malo byť jarné počasie ale realita tomu určite nenasvedčovala. Chotáre okolia Lietavskeho hradu a Súľova. Mrazivo -2C a so snežením.
Prosim kamaratka dnes stratila rukavice na pristupe smerom k hrabošovi (isla zhora zo zastrania) keby nahodou niekto nasiel tak poznate majitela. Dakujem
By som ich našiel, lebo na Hraboši mám trestné body z minula za zlú jazdu - takže sa tam chystám. Ale vzhľadom na blato, ktoré tam minule bolo, tak v tom prístupe zo Zástrania som takmer stratil celý bicykel v tom blate a nielen rukavice
Anakonda je teda celkom dobre prejazdna, hore mokry sneh, ale za rubaniskom ponad tu novu zvaznicu je to celkom preliezacka cez konare, nechali to tam celkom zapratane.
Na rubanisku je kopec novych stromcekov, hadam sa uchytia a o par rokov tam uz nebude taka apokalipticka krajina.
By som ich našiel, lebo na Hraboši mám trestné body z minula za zlú jazdu - takže sa tam chystám. Ale vzhľadom na blato, ktoré tam minule bolo, tak v tom prístupe zo Zástrania som takmer stratil celý bicykel v tom blate a nielen rukavice
Hej zo zastrania tam je blatovy masaker... sa mi koleso netocilo tolko tam bolo blata, som to nasledne pol hodinu cistil.... pred 2 dnami sme ho vyslapali vsak id budatina a pecka pohoda, znacne lepsi pristup
artsvk ... a kade tam od Budatína ide výšľap? ja som tam bol len raz a aj nájsť ten trail v lese je dosť ťažké. Hore pri vysielači je to pohoda, ale v strede sa to tam celkom stráca. Cez zástranie sa mi to páči, lebo tam musím ísť ťažký straník, alebo z kotrčinej, takže mi to urobí aj navyše výškové metre.
artsvk ... a kade tam od Budatína ide výšľap? ja som tam bol len raz a aj nájsť ten trail v lese je dosť ťažké. Hore pri vysielači je to pohoda, ale v strede sa to tam celkom stráca. Cez zástranie sa mi to páči, lebo tam musím ísť ťažký straník, alebo z kotrčinej, takže mi to urobí aj navyše výškové metre.
poprosim : biela skala + skalky pramen - asi z porubky (z RT asi nie, nakolko je to rovnko nastupat na kratsej trase)
da sa ? resp. inakadial ?
vidim viacero TZT ale nechce sa mi moc nosit bajk
Skalky hrebeň máš asi najlepšie ísť z Lietavskej Svinnej okolo lomu, tam ide nechutne prudká cesta (teda v jednom úseku je až okolo 20%) a potom pokračuješ šľapateľným chodníkom až na Skalky Hrebeň. Elektrikári to chodia kdesi z Rajeckých priamo, ale to bude asi masaker.
Myslím, že toto by mala byť asi tá trasa. To máš asi nejakú heatmapu, že? keď budeš pri tom lome, tak tam sa ide potom do kopca z cesty na chodník, tam asi bude blato , tak možno aj potlačíš tak 10m a potom už ide chodník, taký úzky a v podstate v kuse stúpa, ale už len okolo 10-12% takže oddych to nie je, ale dá sa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes CHPS úplny luxus. Prejdené autom a stopy zamrznuté, ale nie do ľadu, ale len premrznutého snehu. Hladké , podklad pevný bez preklzu - ideálne..len záverečný stupák na tlačenie väčšinou. Cez Brestov tiež krásne prejazdné.
Na rubanisku je kopec novych stromcekov, hadam sa uchytia a o par rokov tam uz nebude taka apokalipticka krajina.
Hej zo zastrania tam je blatovy masaker... sa mi koleso netocilo tolko tam bolo blata, som to nasledne pol hodinu cistil.... pred 2 dnami sme ho vyslapali vsak id budatina a pecka pohoda, znacne lepsi pristup
Cez druzstvo v budatine, vid trailforks
da sa ? resp. inakadial ?
vidim viacero TZT ale nechce sa mi moc nosit bajk
dik