Si mlady, mas sil na rozdavanie Ja, uz skoro dochodca, citim kazdy strateny watt .. ale inak mas pravdu .. mal by som sa venovat ladeniu .. lenze MageZ tiez este nic .. a my spolu sutazime, kto skor .. aj ked .. zda sa mi, ze ide skor o to, kto neskor, ten vyhra
nieco sa mi medzitym podarilo zohnat, len mi to este neprislo...snad za nejaky tyzden/dva sa to uz bude dat aj zmontovat cele...provizorne
MageZ: provizorne ? .. aka je ETA definitivneho pojazdneho riesenia ? U seba ja odhadujem uz realne asi tak jun 2016, ale mam pocit, ze ty si to posunul na 2017
brudy: zase budes rychlejsi ?
lto - mne sa pred par tyzdnami krutila zadna stavba uz aj do boku, a aj tak som veselo jazdil
moc mudrujes lubo, keby si radsej konecne zverejnil bajk co si si kupil.
Ľubo nemudruje, má pravdu. Ale nie každý považuje výkon za dôležitý, resp. nemusí byť taký citlivý. Alebo jazdí a nerieši. No tie rozdiely (HT II oska vs. BB30, napnutie výpletu, špinavý vs. čistý pohon atď.) sú citeľné.
lto: neviem ktoru vidlu a ktory tlmic dat ako prvy a mozno bude kratka hadica od brzdy, tak na otestovanie bude stacit paskou o ram najkratsou trasou pripevnit a ked to sadne ak zrejme prerobit na 2x11
lto: neviem ktoru vidlu a ktory tlmic dat ako prvy a mozno bude kratka hadica od brzdy, tak na otestovanie bude stacit paskou o ram najkratsou trasou pripevnit a ked to sadne ak zrejme prerobit na 2x11
A ake to mas vidlice a tlmice ? Uz som zabudol .. teda pamatam si Manitou. Ja uz inak len lanka nasadit a jeden bowden a mozem vyrazit. Ale nie je cas
Kristinatahanim pedala tretrou dohora sa da velmi slusne vytiahnut vykon (skutocne vykon), len teda ja to vydrzim do kopca len chvilu ..
Samozrejme, že to dlho nevydržíš... Fyzioterapeuti tvrdia, že sval, vlastne každé svalové vlákno, má 1/6 času pracovať a 5/6 času odpočívať, regenerovať. Ak niektorým svalovým vláknam dávaš zahuliť s minimálnou dobou regenerácie, tak si ich rýchlo zakyslíš.
Ja pridam vlastnu skusenost s powermetrom. Tahanim dohora sa da zvysit vykon o cca. 30W (na jednej nohe) skusal som to na valcoch aj v terene. Hlavny problem ale je to udrzat pri kadencii nad 90. Ono totiz ked tahate dohora je tazke zapojit aj druhu nohu naplno. Pri vyssej kadencii je to takmer nemozne (urcite to vyzaduje dlhodoby trening). Prirodzene to teda nie je, to vam mozem povedat.
Otazkou je ci to zvysenie vykonu je aj efektivne a ci sa svaly stihnu "prepnut" na opacny pohyb - ci tah naopak neznizi vykon nohy smerom dole.
Cital som si clanok o tom, kde dokonca merali napatie na prevodnikoch. Vyssi vykon bol takmer nulovy, minimalny.
Edit: na celkovu efektivitu slapania ma tahanie pedala hore (kruhove slapanie) negativny vplyv:
Ono este dost zavisi, ci clovek ma velku kadenciu, alebo taha tazke prevody, lebo mozes tlacit obrovskou silou , ale pomaly a mas nizsi vykon, ako niekto, kto lahucko slape do pedalov, ale toci ako kolibrik , ten bude mat vykon omnoho vyssi.
Pozeram ale, ze asi nie sme v uplne spravnej teme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
brudy: zase budes rychlejsi ?
moc mudrujes lubo, keby si radsej konecne zverejnil bajk co si si kupil.
Ľubo nemudruje, má pravdu. Ale nie každý považuje výkon za dôležitý, resp. nemusí byť taký citlivý. Alebo jazdí a nerieši. No tie rozdiely (HT II oska vs. BB30, napnutie výpletu, špinavý vs. čistý pohon atď.) sú citeľné.
Mýtus č. 2. Stále to hovorím a vždy sa niekto nájde, kto si myslí, že šliape aj ťahom dohora
A ake to mas vidlice a tlmice ? Uz som zabudol
Kristinatahanim pedala tretrou dohora sa da velmi slusne vytiahnut vykon (skutocne vykon), len teda ja to vydrzim do kopca len chvilu
Ja som zas vyskusal Sigma a som spokojny, len dlho trvalo kym to doslo
Otazkou je ci to zvysenie vykonu je aj efektivne a ci sa svaly stihnu "prepnut" na opacny pohyb - ci tah naopak neznizi vykon nohy smerom dole.
Cital som si clanok o tom, kde dokonca merali napatie na prevodnikoch. Vyssi vykon bol takmer nulovy, minimalny.
Edit: na celkovu efektivitu slapania ma tahanie pedala hore (kruhove slapanie) negativny vplyv:
http://mobile.journals.lww.com/acsm-msse/_layouts/15/oaks.journals.mobile/articleviewer.aspx?year=2007&issue=06000&article=00014
SPDcka mam hlavne kvoli stabilite.
Pozeram ale, ze asi nie sme v uplne spravnej teme
ak doskladanie stojí na sedlovke,môžem zapožičať na testovanie pevnú 31,6 x 400 ofset 0