SALEWA Alp Trainer Mid Gtx z Trekkinn.com za 120. Velkost mi naštastie sadla 41ky lebo som velkostne medzi 41-42. Vyzeraju že budu super na turistiku, lahučké, mäkučké.
Ja mam vybrate Meindl Vakuum GTX. Planiky, ktore ma zaujimali sa u niektorych az priliz rychlo rozpadli tak som zacal kukat inam. Garmonty su super ale chcem skusit nieco nove. Ma ich niekto? Ci tam sedi velkost ma zaujima.
Možno dobre, že mi kamoš nechal spraviť tie staré Mammuty v Eccu, lebo Planiky boli silný kandidát, Dostali novú podrážku. Spravené veľmi pekne, vyzerá to skoro ako origo. Len som celkom zvedavý ako budú držať na blate a vlhku, lebo vzorka vyzerá taká slabšia. V zime som ich pár krát síce skúšal, ale vždy s mačkami. Bolo to ale zadarmo, tak som moc nešpekuloval.
ja som ich nikdy nasilne nesusil, vzdy len nechal same obschnut v byte pri dverach v slabom prievane, cistil vlaznou vodou, kozu kremoval vcelim voskom. radiator, kachle, prudke slnko - nic take nikdy nevideli. pouzivam ich len v zime. mam podozrenie na posypovu sol, i ked neviem. aj v tatroch mi zatial stacili len lahke letne priedysne tapky. vlastne som ich kupil len preto, aby som mal na co dat macky, ked bude treba. asola s PU podrazkou, ktora sa rozpadla este mam, zvazujem, ze ich poslem na obnovu podrazky.
edelweiss nesranduj, moje dostavaju kapky 3 rok nonstop a nic, iba doslova schodena podrazka. hmmm ak ich mas kratko skus ich reklamovat. nevies dat foto? vencenie, prechadzky, zima, stavby, makadam a nic....
ja by som to navoskoval hned, ak to chces osetrovat voskom, kym niesu zamastene. pozeram rozdiely mezdi modelmi vacuum a island, asi je to dv podrazke EVA.
aj planiky boli prvy den ako lyziarky, no ja som ich raz dva rozslapal.
Meindl Island mam nejaky ten rok a su to najlepsie vysokohorske topanky, ake som kedy kupil.
Nikdy netlacili, nikdy ziadne otlaky, ani ked spinkali vyse roka v krabici /nosil som polovicne, ked sa narodil prcek/. Za mna top znacka.
Tuhost sa podda, oproti La Sportiva Trango Alp EVO, ktore som tiez nosil, su to papucky
pokial chces voskovat, tak navoskovat hned. Od vyroby sice su nejak navoskovane, ale nema zmysel s tym otalat, pretoze to voskovanie z vyroby nieje take "vydatne" ako tomu das ked to poriadne navoskujes teraz.
ja uz voskujem co najmenej - len aby koza nestvrdla a nepraskla. ked tam navalas vosku prestane to dychat - vosk prejde az do membrany a zapcha ju, zacnu sa ti v tom potit nohy.
Mas tam predsa membranu gtx. Ked ich navoskujes obuv nebude dýchat ( póry v koži stratia svoju funkciu) a bude sa potiť noha. Moje himalaya gtx som navoskoval prvy krat po 7rokoch, ked gore tex stratil funkciu (zivotnost gtx je cca 5rokov).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj planiky boli prvy den ako lyziarky, no ja som ich raz dva rozslapal.
nech sluzia, vyzeraju paradne
Nikdy netlacili, nikdy ziadne otlaky, ani ked spinkali vyse roka v krabici /nosil som polovicne, ked sa narodil prcek/. Za mna top znacka.
Tuhost sa podda, oproti La Sportiva Trango Alp EVO, ktore som tiez nosil, su to papucky