skynet Aj tam som pozeral a ešte v Sportisime. A tuším, že pri tom z Decatlonu sa sťažovali, že strašne cítiť plast vo vode aj keď to poriadne vyumývali.
Na tento Kellys som natrafil u nás, tak som to aspoň nemusel objednávať z netu. A cena bola super.
To sušenie bude aj pri tomto problém. Asi bude treba tú sadu kúpiť.
asi zareagujem ako nejaky hulvat, ale ja to vzdy po vyjazde iba preplachnem vodou, rozoberiem a susim to prehodene cez hrazdu s tym ze to otvoru hydrovaku vzdy nieco strcim tak aby sa steny nezlepili a nikdy ziaden problem
Vždy vozím len čístú vodu. Po výjazde so zbytkom polejem chilli papričky, opláchnem vak a ako vložku používam dva čisté kelímky od jogurtu. Zavesím dolu "hlavou", do každej komory vložím jeden téglik a vodu čo stečie do spodného švu len utriem do sucha vreckovkou. Jediné čo rozoberám je náustok ktorý prepláchnem a zložím až keď vyschne.
Už pár rokov bez zápachu pachuti atď. A to mám ten rezervoár nerozoberateľný s o dosť horším prístupom Takže môj tip..skús jogurt copyrightwww.rei.com www.rei.com
nechcem ti kaziť radosť ale mne sa na tomto vaku velmi rýchlo pokazilo zatváranie a podľa recenzií na internete som v tom nebol sám ...
Treba vybrat tu vnutornu cast (dlhy biely plastovy pin) z toho modreho nasuvacieho uzaveru.
Nasuvat najskor len vrch, dotlacit zospodu vak a potom nasunut ten pin (mozno ho aj navlhcit) z opacnej strany.
Dobrá vychytávka pre mierne technicky zdatnejších je zapojiť 12V ventilátor na nejaký adaptér. Takto som si spravil aj sušenie na topánky, fajná pomôcka. Tých ventilátorov, napríklad 80mm zo starších pc, a adaptérov 9-12V sa povaľuje všade plno a takto sa dajú dobre zužitkovať.
Z Ďalekého východu mi prišiel dlhoočakávaný balík (v ňom boli samozrejme tie kolesá ). Sú to Farsports Gravel FS30/30G na DT350. Hmotnosť v príslušnej téme.
Ja davam hydrovak po oplachnuti zatvoreny do mrazaka aj s naustkom. Nehrozi, ze sa niekedy vytvori plesen, alebo nejaky iny bordel. Mam ho tam teraz od jesene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tento Kellys som natrafil u nás, tak som to aspoň nemusel objednávať z netu. A cena bola super.
To sušenie bude aj pri tomto problém. Asi bude treba tú sadu kúpiť.
Už pár rokov bez zápachu pachuti atď. A to mám ten rezervoár nerozoberateľný s o dosť horším prístupom
Vystrihni si nizky valec z 1.5l PET flase. Ten Kellys inak ide aj otocit naruby, ale nie uplne lahko.
Treba vybrat tu vnutornu cast (dlhy biely plastovy pin) z toho modreho nasuvacieho uzaveru.
Nasuvat najskor len vrch, dotlacit zospodu vak a potom nasunut ten pin (mozno ho aj navlhcit) z opacnej strany.
Ja davam hydrovak po oplachnuti zatvoreny do mrazaka aj s naustkom. Nehrozi, ze sa niekedy vytvori plesen, alebo nejaky iny bordel. Mam ho tam teraz od jesene