MarkusQuo Hej hej viem. Už som to tu aj spomínal, ale to hádam pôjde aj lacnejšie. A tie kefky možno nebude treba, keď to mám len na čistú vodu. Uvidíme.
ja mam hentake vrecko na vodu od Husky so zavitovym uzaverom, a za tri roky pouzivania ,co som ho umyl asi raz , nepachne,netecie,neplesnivie ,ani usadeniny sa nerobia....ale je pravda ze donho davam vodu prefiltrovanu kanvicou .
Ja som to kupoval prave kvoli tym kefkam, najma na hadicku. Susit som vedel aj bez toho bazmeku, ale s nim to mozem este aj hocikam zavesit a viem ho pouzit na rezervoar do batoha aj do ladvinky.
Nechcel som nic za 50+ € a toto je naozaj paradny pomer cena / vykon a aj to tu Oscarku dokaze nahradit. Ja to pouzivam na turistiku ked nechcem ruksak - vojdu sa do nej nalezato dve 7 decove cyklo flase nad seba a este po poboch zostane nejake miesto, pripadne bunda sa da uchytit zvonku tym celnym panelom s popruhmi. Z mojho pohladu je tych 6 litrov trosku prehnanych a tak narvanu by som ju ani nosit na pase nechcel, ale miesta ponuka podla mna tak akurat aby nahradila nejaky mini ruksak.
Som zvedavy na tvoj nazor nan, tak sa potom podel. Idealne niekde, kde to uvidim
Tlmic je v pohode, 4 nastavenia kompresie je asi zbytocne, tlmi , pruzi dobre, za 200e parada, ale po necelej jednej sezone nefunguje lockout a musel som prepnut na jeho polohu, aby som pritvrdil kompresiu /jazdene na XC bajku, pisem to az teraz, lebo bajk som odlozil niekedy v oktobri, vtedy to vypadalo, ze fungoval, ked som ho znovu zacal jazdit, tak som toto zistil ... ale necvachta, tak mozno ma vnutri nieco ako boostvalve, co sa poondilo, ale foxacky tlmic s BV mi dlho vydrzal a prestal aj tlmit. Tie starsie RP2/3 boli v pohode. A ako som pozeral, mcLeod sa uz nepredava, namiesto neho je nieco ine, o dost drahsie a ako bonus asi ziadne standardne rozmery.
BV sa vo Float tlmičoch robil od 2010 do 2015, takže dobrá správa pre Teba je, že novšie DPS tlmiče sú opäť bez BV a podobných mechanizmov. Kompresný a vlastne aj všetky ostatné okruhy sú riešené len čisto mechanicky - planžetami. Takže s novšími Float tlmičmi DPS by nemali byť také problémy ako s RP23/CTD s BV.
Tlmic je v pohode, 4 nastavenia kompresie je asi zbytocne, tlmi , pruzi dobre, za 200e parada, ale po necelej jednej sezone nefunguje lockout a musel som prepnut na jeho polohu, aby som pritvrdil kompresiu /jazdene na XC bajku, pisem to az teraz, lebo bajk som odlozil niekedy v oktobri, vtedy to vypadalo, ze fungoval, ked som ho znovu zacal jazdit, tak som toto zistil ... ale necvachta, tak mozno ma vnutri nieco ako boostvalve, co sa poondilo, ale foxacky tlmic s BV mi dlho vydrzal a prestal aj tlmit. Tie starsie RP2/3 boli v pohode. A ako som pozeral, mcLeod sa uz nepredava, namiesto neho je nieco ine, o dost drahsie a ako bonus asi ziadne standardne rozmery.
Vdaka za report!
Medzicasom ho uz jazdim tiez. Tie nastavenia kompresie vyuzivam, az prekvapivo, vsetky, problemy s lockoutom nepozorujem. Tlmi aj pruzi ako ma. Avsak mne pre zmenu straca tlak- uz po par dnoch musim dofuknut. Snad to servis spravi, uvidime. Za tie peniaze to stale beriem ako dobru kupu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
savings Kellys KLS FLASH čistiaca sada na vodný rezervoár
8,79 € savings
MOC 12,90 €Mám rovnaké len čierno červené a som ich ztunil, že som namiesto akože tých šróbových pinov dal inbusové červíky. Potom držia ako prikované 😎
Tak to budú lebo sú aj na celkom malú nohu.
Nechcel som nic za 50+ € a toto je naozaj paradny pomer cena / vykon a aj to tu Oscarku dokaze nahradit. Ja to pouzivam na turistiku ked nechcem ruksak - vojdu sa do nej nalezato dve 7 decove cyklo flase nad seba a este po poboch zostane nejake miesto, pripadne bunda sa da uchytit zvonku tym celnym panelom s popruhmi. Z mojho pohladu je tych 6 litrov trosku prehnanych a tak narvanu by som ju ani nosit na pase nechcel, ale miesta ponuka podla mna tak akurat aby nahradila nejaky mini ruksak.
Jezus dostal nieco na Vianoce? Tak to je záhul
Tak to je taka konkava pedalu ze
Vdaka za report!
Medzicasom ho uz jazdim tiez. Tie nastavenia kompresie vyuzivam, az prekvapivo, vsetky, problemy s lockoutom nepozorujem. Tlmi aj pruzi ako ma. Avsak mne pre zmenu straca tlak- uz po par dnoch musim dofuknut. Snad to servis spravi, uvidime. Za tie peniaze to stale beriem ako dobru kupu.