Preco by tam nemohli spievat o bohu Ved aj napr. Amon Amarth spievaju o bohu.Ale o akom to je uz druha vec.Chcel si skvor napisat ze tam spievaju v dobrom o krestanstve nie
Dark Funeral som miloval kedysi,spolu s takymi Enslaved,Emperor,Satyricon to boli u mn spicky,myslil ich prve albumy... Ale uz som z tej totalnej agresie vyrastol,vratil som sa pred par rokmi k tomu na com som vyrastal,teda Iron Maiden,Accept,Krokus,Europe,Judas Priest... Ale nic proti blacku,mam ho stale rad... Inak poznas Ondskapt,Spektr,Blut Aus Nord...?
Dark Funeral som miloval kedysi,spolu s takymi Enslaved,Emperor,Satyricon to boli u mn spicky,myslil ich prve albumy... Ale uz som z tej totalnej agresie vyrastol,vratil som sa pred par rokmi k tomu na com som vyrastal,teda Iron Maiden,Accept,Krokus,Europe,Judas Priest... Ale nic proti blacku,mam ho stale rad... Inak poznas Ondskapt,Spektr,Blut Aus Nord...?
Poznam akurat Blut Aus Nord a este som pocul o tom Spektr cosi.Ale napocuvane to nemam.
Osobne by som hudbu v prirode uz len z principu nemohol..a na ceste mi to pride nebezpecne /prepocut pripadne trubenie/.
Idem do prirody pre ten klud,pre zvuk sumiaceho listia, kamienkov,snehu pod kolesami,pocut svistat vysoku travu,ked pocut stebotat vtaky /mestke vrabce ma rozculuju / Celkovo..zvuk lesa nenahradi ziadna hudba..
Priroda sama o sebe je hudba
Na zavodoch..ked mam krizu..zacnem freestylovat /rap/..aspon sa tolko nesustredim na to ako to niekedy boli a stve..tj podvedomo pedalujem..
..musim to znasat..ked ten co ma predbehol sa chechce,
to je realita ktoru ale moje srdce nechce
vo vsetkom suhlasim, ale v niektorych rychlych zjazdoch si obcas hudbu pustim, krajinu okolo vnimat ajtak nestiham a jedine co by som pocuj je VZUUUUUCH..
Hudba do lesa=mat so sebou Ipod alebo mp3 prehravac/viacej pohodlni a nepirati aj diskman/ walkmana uz snad nevozi nikto
hudba so sebou=50-500g zatazenia navyse
zatazenie naviac=vacsia vaha,skorsia unava
unava=vidiet chrbty ostatnych zavodnikov
považovať Blut aus nord za super black, dosť odvážne tvrdenie...
Dalsia tuctový počin, odklepať to vedia ale nič čo by sme už nepočuli. žiadna inovacia, experiment , posun vpred.
ak neberieme do uvahy vsetky tie kultovky tak momentalne nema konkurenciu nemecký Dark Fortress , nové cd Eidolon čo vydali je fenomenalne. A z ešte brutalnejšieho súdka určite Anaal Nathrahk - Hell is empty and all the devils are here.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preco by tam nemohli spievat o bohu
no tak to urcite
KRAAAASA
KRAAAASA
nejak ma to nechitilo
Poznam akurat Blut Aus Nord a este som pocul o tom Spektr cosi.Ale napocuvane to nemam.
Je to niečo podobné ako toto,super black...
http://www.youtube.com/watch?v=vi9lWSC55RI
Idem do prirody pre ten klud,pre zvuk sumiaceho listia, kamienkov,snehu pod kolesami,pocut svistat vysoku travu,ked pocut stebotat vtaky /mestke vrabce ma rozculuju
Priroda sama o sebe je hudba
Na zavodoch..ked mam krizu..zacnem freestylovat /rap/..aspon sa tolko nesustredim na to ako to niekedy boli a stve..tj podvedomo pedalujem..
..musim to znasat..ked ten co ma predbehol sa chechce,
to je realita ktoru ale moje srdce nechce
hudba so sebou=50-500g zatazenia navyse
zatazenie naviac=vacsia vaha,skorsia unava
unava=vidiet chrbty ostatnych zavodnikov
=nebrat vazne
no parada..konecne dobra musika!!
marecku mate velice krasny vitribeny styl
http://youtube.com/watch?v=oXV1QqPFg5w
http://www.youtube.com/watch?v=tHhZ2LTh ... re=related
Je to niečo podobné ako toto,super black...
považovať Blut aus nord za super black, dosť odvážne tvrdenie...
Dalsia tuctový počin, odklepať to vedia ale nič čo by sme už nepočuli. žiadna inovacia, experiment , posun vpred.
ak neberieme do uvahy vsetky tie kultovky tak momentalne nema konkurenciu nemecký Dark Fortress , nové cd Eidolon čo vydali je fenomenalne. A z ešte brutalnejšieho súdka určite Anaal Nathrahk - Hell is empty and all the devils are here.
http://youtube.com/watch?v=oXV1QqPFg5w
Neviem ako tebe, ale mne sa tie predošlé albumy viac páčili
Tento nemá takú "šťavu".