Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Možno majú live monitoring - viem si predstaviť nejakého dôchodcu (teda skôr dôchodkyňu) ako s radosťou vykonáva dohľad nad okolím aj bez nároku na odmenu - však lepšie ako stáť pri okne a robiť to isté cez záclonu.
bike mám doma na 5 poschodí . pracne každý deň po schodoch . tak by som chcel vidieť ako zlodej , pôjde dolu po chodoch . len ak tak bez bicykla a to bude vynechávať aj tie schody . to je možné . potom sa bude učiť chodiť a rozprávať niekoľko mesiacov.
Baj zo zasady neskladujem v byte Na to mam pivnicu. Bajk je zamknuty za 3-ma dverami z toho prve a tretie su kovove
Neviem si predstavit bajk v byte Ani na balkone
Kovové su ti na čipu keď tam je hračkárska vložka. Byt s poriadnymi dverami je jediná istota.samozrejme nie na prízemí.
Keď už kôpka tak bez okna, sa dverami triedy RC3 a viac
v ciernej hore blizko albanska sme mali tyzden bicykle volne oprete pred hotelom, majitel proste povedal, ze sa nekradne, teda ja som zle spaval, ale fakt nezmizol ani jeden
V Ciernej Hore. To bola moja jedna z najhorsich dovoleniek. Mali ste zistit, co bol majitel zac, tipujem, ze to bol hlavny dovod, preco vam bajky nezmizli.
bike mám doma na 5 poschodí . pracne každý deň po schodoch . tak by som chcel vidieť ako zlodej , pôjde dolu po chodoch . len ak tak bez bicykla a to bude vynechávať aj tie schody . to je možné . potom sa bude učiť chodiť a rozprávať niekoľko mesiacov.
ak parkujes v byte, tak v pohode
ak na balkona, tak poschodie nie je dolezite (sme na SK a nie v Dubaji)
V Ciernej Hore. To bola moja jedna z najhorsich dovoleniek. Mali ste zistit, co bol majitel zac, tipujem, ze to bol hlavny dovod, preco vam bajky nezmizli.
preco najhorsia? ja sa nemozem stazovat, priroda pekna, aj ked priamo tie ich dedinky nic moc, trasy sa dali najst, starali sa o nas v pohode, majitel mal v garazi 24h open obchod, takze tam ist nemohli, bolo na vyber dat ich na vlecku, ale to sa nikomu nechcelo kazdy den viazat, mozno by ukradli celu vlecku dat ich do tej budy bez dveri, alebo proste nechat oprete pod lampou a udajne kamerou, ktora pozerala inym smerom mal som nejake lanko, ale to by bola skor otazka sekund to cvaknut ... a teda aj svadbu sme tam zazili priamo v hoteli, strelba cely vecer, ale pekne o desiatej vypli hudbu a koniec
To bude OT, ale tak boli sme v Ulcinj s umyslom kitesurfingu, ale akosi tam nefukalo Neskutocny neporiadok vsade. Navyse nas pri kazdej prilezitosti chceli okradnut (v ubytovabi chceli viac ako sme sa dohodli, nechceli dat jedalne listky v restike, zaratali jedlo co sme nemali...), celkovo nepriatelski ludia. Potom sme sli na rafting na Taru do Srbska a do Sarajeva a to je uplne ina mentalita.
no jo, aby to nebol az tak offtopic, mne uz kedysi ukradli 2 bicykle v BB, takze moja dovera je aktualne velmi blizko nule a dlhe roky som nemal odvahu u nas nechat bicykel ani 5 minut niekde zamknuty na ulici, ked som isiel do rumunska kupil som lacny kros, do ciernej hory som riskol zobrat full, to bola fakt skuska, v rakusku to bol asi mensi problem v garazi, ale tiez tam malo pristup X dalsich ludi, teraz posledny rok som sa uz parkrat odvazil zamknut kros pred obchodom v BB abusom, ze tu chvilu snad nezmizne, ale vzdy idem z obchodu zo strachom, kazdopadne primarny bike s tazkym srdcom nechavam v neznamom prostredi, takze najblizsie jedine s dvomi retazami, ak nas pustia za hranice
ja si aj na dovolenky bravam zamky a zamykam to aj v hoteli v lyziarni alebo miestnosti na bicykle o nejaky pevny bod.
Hotel sice za to zodpoveda ale ja to nechcem riesit potom.
Chalani, idem na vás s veľkou prosbou. Admin- viem že to nepatrí do tejto témy, ale myslím si že je jedna z najsledovanejších, tak poprosím o malý ústupok. Dnes nad ránom ukradli kamarátovi z predajne v Českých Budejoviciach tieto dva biky a jeden rám. Nevylučujeme, že sa to nedostane na Slovensko, preto vás všetkých prosím o "otvorené oči" a za každú pomoc ďakujeme. Akékoľvek info kľudne sem do správy alebo môj telefon 0915699657.
Pani, ak uz teda bajk predsa len ma miesto v pivnici / garazi... Mate niekto typ na osvedcene kotvy, ine ako Abus - napriklad https://www.abusonline.sk/Granit-WBA-100-d173.htm Teda, ma zmysel hladat nieco lacnejsie, alebo nespekulovat ?
Podobnu Abus aj s retazou mal kamos v garazi pod domom na motorku. Raz rano nasiel iba zadne koleso ale kotva aj retaz odolali pokusom znicenie, aj ked podla stop sa snazili celkom dost...
poriadnu kotvu najdeš aj v stavbninach, oko je dobre urobiť s hrubej ocele, reťaz čo najhrubšia a kvalitný viciaci zamok, nie take do 40e.. to je slabe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem si predstavit bajk v byte
Kovové su ti na čipu keď tam je hračkárska vložka. Byt s poriadnymi dverami je jediná istota.samozrejme nie na prízemí.
Keď už kôpka tak bez okna, sa dverami triedy RC3 a viac
Scarino, to bola ironia..
jazyčky sa nepáčia ale stlačaju, ideál je 1,8ka DT š***** spravne tvarovaná
ak parkujes v byte, tak v pohode
ak na balkona, tak poschodie nie je dolezite (sme na SK a nie v Dubaji)
preco najhorsia? ja sa nemozem stazovat, priroda pekna, aj ked priamo tie ich dedinky nic moc, trasy sa dali najst, starali sa o nas v pohode, majitel mal v garazi 24h open obchod, takze tam ist nemohli, bolo na vyber dat ich na vlecku, ale to sa nikomu nechcelo kazdy den viazat, mozno by ukradli celu vlecku
Hotel sice za to zodpoveda ale ja to nechcem riesit potom.
Podobnu Abus aj s retazou mal kamos v garazi pod domom na motorku. Raz rano nasiel iba zadne koleso