Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
no co banan ty si bol? matt zbiera trofeje a ty si sa dal zastrasit dazdom
ale rano ked som vstal som bol rad ze som sa nechystal lebo tak pekne prsalo ze by ma to demotivovalo
no co banan ty si bol? matt zbiera trofeje a ty si sa dal zastrasit dazdom
ale rano ked som vstal som bol rad ze som sa nechystal lebo tak pekne prsalo ze by ma to demotivovalo
nie nebol som lebo tiez ked som rano vstal tak prsalo a odradzala ma aj ta dialka do cachtic to mam cca 200km, no ako vidim tak tam bolo sucho
no ale nabuduce nejaky ten VP budem musiet ist len neviem kedy a kde daky bude vitazom gratulujem
...buduci tyzden brdky v okoli Jaslovskych Bohunic...je tam aj VP
a potom o tyzden maraton v Seredi
no do tych Jaslovskych Bohunic som sa chystal ale neda sa mi tam ist pretoze budem v praci takze mozno iny pretek mozno ta sered ak este niekoho nahovorim
Na jednu akciu z tohto zoznamu som videl palagatik na cyklistickom stadione V. Ruzicku v BA ked som bol pozriet na memoriali Mira Vymazala, tak to sem dam, je to k teme.
Inak na memoriali Mira Vymazala jazdili aj tito dvaja chalani - jeden uplne bez ruky, druhy s nejakou protezou umoznujucou ciastocnu stabilizaciu. Vsetka cest...
ked bol ten ultramaraton BA-Jasna, isiel som kusok za nimi a tiez tam bol jeden jazdec bez ruky..mozno to bol aj ten isty..neviem, ci to dokoncil, ale v case, ked som ho videl ja (za ZM), vyzeral totalne v pohode, asi ma najazdene dost..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nie...zda sa mi ze sa nas zislo 27...celkom slusne
ale ale ale
no ale nabuduce nejaky ten VP budem musiet ist len neviem kedy a kde daky bude
no do tych Jaslovskych Bohunic som sa chystal ale neda sa mi tam ist pretoze budem v praci takze mozno iny pretek mozno ta sered ak este niekoho nahovorim
same hluposti ktore mi boli nasledne najblizsou rodinou a priatelkou odobrane
az oldal szerkesztés alatt
maju aj normalnu stranku
http://www.bodvakupa.sk/web/index.php?o ... &Itemid=35
Na jednu akciu z tohto zoznamu som videl palagatik na cyklistickom stadione V. Ruzicku v BA ked som bol pozriet na memoriali Mira Vymazala, tak to sem dam, je to k teme.