nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.cyclingnews.com/news/kyle-murphy-disqualified-from-gp-indurain-for-accidentally-dropping-a-gel-wrapper/
takze si pekne pockajte a potom mozte somrat ze kam siel
Ja teda osobne by som sa z QS tesil ale asi by tu bolo vela sklamanych ludi (vratane mna) keby vitazstva sem tam musel prepustat niekomu inemu.
VLha:
"Dvaja top športovci na Slovensku – Peter Sagan a Petra Vlhová otvoria nové dvere a myslím si, že to obom pomôže. Bude to pre nich nový míľnik. Je zaujímavé, že to tak vyšlo. Obaja spravia to, čo majú, naštartujú sa a bude na nich hrdé celé Slovensko."
Co pojde Peto lyzovat a robit trenenra ?:D
To ako ozil Cav v DQS ma neprestava udivovat. Fakt som myslel, ze Cav uz je uplne na odpis a to si mysleli aj DQS, kedze bicykluje za minimalnu mzdu. Po minulorocnom Scheldeprijse si to myslel aj Cav. Takisto ako aj Bennet tam ozil. V Bore bol az 2. -3. sprinter za Ackermannom a Petrom a potom ako Ackermann vyhral bodovacku na Gire, tak by mi ani nenapadlo, ze dalsie dve sezony nebude mat Ackermann na Bennetta narok.
akurat Bahrain nejazdi na Colnagu....
Ja by som bola radšej keby Peťo zostal na Spešloch, ale zmenil cestu za XCO a potrápil Nina, MvdP a spol. a pobavil divákov.
Je až neuveriteľné,ako všetci ktorý odídu z DQS idú z výkonom dole,a zase opačne tí čo prídu do DQS sa zlepšia...asi to vedia iba v DQS,ako sa to robí
spomienka na Ronde 2021 v podaní DQS