chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Vcera sme nahadzovali kamosove cross 2,4 dopredu a race 2,4 dozadu.. ma rafiky mavic sirky 23 mm, tak mozem to zmerat.
Inak on nepotreboval pasku, nema diery na nipple a plaste nafukal hned na supu obycajnou pumpou, ani kopresor sme nemuseli pustat..
Tak na 23mm ráfiku je to 57,5 - 58 mm. Cez štuple je to viac ako 59mm. Kolesá majú za sebou iba jednu jazdu a boli nafúkané na 2 bar.
Tak na 23mm ráfiku je to 57,5 - 58 mm. Cez štuple je to viac ako 59mm. Kolesá majú za sebou iba jednu jazdu a boli nafúkané na 2 bar.
Dakujem, vcera som uz objednal.. dozadu cross 2,25 + dopredu trail 2,4, davam to na rafik 21mm, uvidime ako to bude fungovat. Pisal som aj z guru Wolfom, zevraj jazdili Race 2,2 a 2,4 aj na 17 a 19mm a bolo to OK.
(“not perfect but ok”).
Ahojte, precital som za dva dni poctivo vsetko v tejto diskusii od 1 strany, aby som zbytocne neriesil nieco, co tu bolo Takze planujem dat po zime Maxxis Forekaster 29" 2x2,35' zo zadu dole a chcel by som tam hodit Smart Sam 2x2,35'. Len teraz neviem a tu je ta otazka na vas. Aby som zachoval rovnaku sirku plasta v rame (na rovnakom rafiku) dat tam spominany rozmer, alebo ist radsej do 2x2,25' kedze citam, ze tie Schwalbe su riadne salamy oproti ostatnym, a tiez som sa docital, ze Forekaster je uzsi vo svojom rozmere v konkurencii ostatnych znaciek s rovnakym rozmerom (hlavne Conti). Cize Forekaster 2x2,35=zhruba 2x2,35 SmartSam, alebo skor ma blizsie k SS 2x2,25? Vdaka za skusenosti\odporucania.
Ano s dusou, vahy neriesim. Jazdil som na 200kg cestnom endure sotolinu, polne cesty, takze ozaj gramy ma az tak netrapia. Tam bolo obava z vahy na vytrapenie jazca. Je tu este jedna vec. V rame mam priestor tak po 0,5cm z jednej a duhej strany a nechcel by som velmi to este viac znizit. Preto ta otazka o rozmere. Nechcel by som dopadnut, ze toho Sama 2x2,35 ani nenarvem. Blato jazdit sa nechystam. Ziadne maratony, downhill atd. Bezne polne, lesne cesty a 65% asfalt, ktory potrebujem, aby som sa dostal z mesta do lesa
Ahojte, omylom som kupil plast VITTORIA Mezcal III 29x2.35 TLR G2.0:
Konštrukcia kordu a použitie" XC-RACING", NYLON 120 TPI, odľahčený Skinwall bok plášťa v hnedej farbe, Kevlarová pätka
Ma niekto zaujem? Vyzdvihnutie v BA, 45 eur. Inak ho vratim.
Aj chill conti plášte praskajú po celom obvode, tesne pri rafiku, či len tie lacné? Taká súvislá, povrchová kruznica. Raceking kúpený v 2019, crossking kúpený v 2020. Oba rovnaká vada.
Ahojte. Ako asi viete, Schwalbe Nobby Nic sa vyrába v rade performance aj vo verzii na použitie iba s dušou, aj v TLR verzii. Ak chcem jazdiť s dušou a prežijem vyššiu váhu, bude mať TLR ešte nejakú nevýhodu? Rozumiem správne, že tým, že je TLR verzia ťažšia, je odolnejšia, a preto aj menej nachylna na defekt aj pri použití s dušou? Vopred vďaka za info
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak on nepotreboval pasku, nema diery na nipple a plaste nafukal hned na supu obycajnou pumpou, ani kopresor sme nemuseli pustat..
Dakujem, vcera som uz objednal.. dozadu cross 2,25 + dopredu trail 2,4, davam to na rafik 21mm, uvidime ako to bude fungovat. Pisal som aj z guru Wolfom, zevraj jazdili Race 2,2 a 2,4 aj na 17 a 19mm a bolo to OK.
(“not perfect but ok”).
Konštrukcia kordu a použitie" XC-RACING", NYLON 120 TPI, odľahčený Skinwall bok plášťa v hnedej farbe, Kevlarová pätka
Ma niekto zaujem? Vyzdvihnutie v BA, 45 eur. Inak ho vratim.