No mne sa stalo nieco podobne. a zistil som to nahohodou, ked som dal dole pasku. Potom som to jazdil dalej, lebo som myslel, ze to uz bohvieakodlho mam, a po asi mesiaci sa mi ten raf roztiahol.
Na rafku som mal napisane, ze pri 2,3" plasti mam fukat max na 3,3, ja som daval 3,5-3,8. jazdim 2,1".
s reklamaciou som nepochodil... ved som to kupoval v kaktuse...
...no, nepoznám detaily ale ak to bolo v záruke a ráfik nemal nejaké stopy mechanického poškodenia, tak Ti to mali uznať... mne s reklamáciou nerobili problémy, veď som to kupoval v ISAKO Šport Košice
Ak si ich mal na bickyli tak áno ALE to len v prípade, že si bol na bezplatnej garančnej prehliadke po prejdení cca. 100km. Nastavuje sa tam totiž aj výplet kolies, ktorý si od novoty sadne a povolí (a toto môže byť následok). Ak si garančku neabsolvoval je len na predajcovi či ti to vyreklamuje (či vôbec garančku kvôli záruke požadoval, ak nie-je to plus pre teba ).
Ďalšia vec je, že podľa fotky si ten ráf vyplietol z kolesa- tj. padá ti naň záruka ak bol súčasťou bajku.
Ak si však ten ráfik kupoval samostatne, ber to čo som vyššie napísal za nepodstatné a choď to reklamovať.
Mne to este len dnes doniesol kurier a to samotny rafik cize nebol robeny vyplet ani nic na nom.... jedine co som sa s neho tesil 5minut... potom som nasiel tu prasklinu...
Caute bajkeri. Vsimol som si na rafiku niekolko prasklin. Mate s tym uz niekto skusenosti ? Moze ma to pri jazde ohrozit ? Mato vplyv na jazdne vlastnosti, tuhost vypletu ... ? Najazdene uz mam daco, ale toto vidim prvy krat.
Na lacných ráfkoch bežná vec, stáva sa to aj na lepších ráfkoch. Mne na Campe Shamal) - stačilo zle skočiť, dopad zadným kolesom na hranu diery a potom pokus skúseného servisáka vycentrovať... No a ráfik takto prdol. Nasledovala výmena ráfika.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na rafku som mal napisane, ze pri 2,3" plasti mam fukat max na 3,3, ja som daval 3,5-3,8. jazdim 2,1".
s reklamaciou som nepochodil...
Ďalšia vec je, že podľa fotky si ten ráf vyplietol z kolesa- tj. padá ti naň záruka ak bol súčasťou bajku.
Ak si však ten ráfik kupoval samostatne, ber to čo som vyššie napísal za nepodstatné a choď to reklamovať.
kurier ci posta ti to teda pekne dogabala. to budes musiet reklamovat u nich, nie u predajcu.
ale pre sportove vysantenie by som radsej vymenil.
Zháňaj nový.