ahojte, min. rok som kupoval trenažér a dostal som k nemu kód na mesiac zadara ktorý som nevyužil. V pripade že by mal niekto záujem si predplatné predĺžiť na mesiac napíšte a posuniem dalej tento kód za 5e
Ak by mal niekto záujem, robil som poriadok v dielni a zostali mi nejaké veci, ktoré nevyužijem:
Rock Shox Reverb hydraulická kvapalina 120 ml
Galli tuk na ložiská
KCNC alu predĺženia ventilov čierne 50 mm 2 ks
Tufo Hi-Composite Carbon 25 galuska nová - rezervovaná
Tufo páska na galusky 19 mm
Vittoria mastic pro 12 x 17 ml (3 sady po 4 ks)
Kazeta Shimano 105 CS 5800 11 sp. 11-28 - jazdená sezónu
Shimano kazeta CS HG 41 8aw 8 sp. 11-32 - nová - predaná
ahojte, nemá niekto doma náhodou zo starého nepoužívaného / nefunkčného Lidl stojanu ten modrý gumový "bazmeg" z tých uchytávacích čelustí ... ?
niekde sa mi v pivnici za***...stratil
rozumnú cenu akceptujem, a nemusí byť ani modrý...
vopred ďakujem
Ak nezoženieš riešil by som to tým že by som gumu z hora prehodil na spodok a vrch omotal napr. kusom starej duše. Neviem ako upínaš, ja zvyknem dávať medzi rám a čeľuste často aj tak ešte handru. Samozrejme ide o to čo práve servisuješ a ako máš upnuté
Rozhodol som sa na mojom novom canyone že si dám širšie plášte tak by som posunul nové nepoužité schwalbe plášte Nobby nick speedgrip a hans dampf soft 29x2,35
Nemal by niekto zaujem vymenit svoje 12sp XT radenie s uchytom i-spec EV za moje objimkove? Viem ze sa obcas stava ze niekomu nepostacuje rozsah toho uchytenia, tak ak by nahodou.... Popripade aj XTR s mojim doplatkom.
Ponukam shimano MTB tretry velkost 44 za flasu vina
Garmin 520 bez obrazovky, nova bateria, telefon sa s nim sparuje, live track alebo zaznam trasy funguje..uz som vzdal rieseie hladanim nahradneho displeja.. 2 flase vina
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.modrykonik.sk/market/autosedacky/ngifxk/romer-kidfix-xp-sict-15-36kg/
Rock Shox Reverb hydraulická kvapalina 120 ml
Galli tuk na ložiská
KCNC alu predĺženia ventilov čierne 50 mm 2 ks
Tufo Hi-Composite Carbon 25 galuska nová - rezervovaná
Tufo páska na galusky 19 mm
Vittoria mastic pro 12 x 17 ml (3 sady po 4 ks)
Kazeta Shimano 105 CS 5800 11 sp. 11-28 - jazdená sezónu
Shimano kazeta CS HG 41 8aw 8 sp. 11-32 - nová - predaná
Píšte do súkr. správy. Na cenách sa dohodneme.
a tieto zimné tretry : https://www.mtbiker.sk/bazar/tretry-a-obuv/cestne-tretry/455730/predam-tretry-chain.html
niekde sa mi v pivnici za***...stratil
rozumnú cenu akceptujem, a nemusí byť ani modrý...
vopred ďakujem
mam s BCD 96
myslim ze najdem Deore. asi rok, dva jazdene . mam k nim nepouzite trojprevodniky.
Garmin 520 bez obrazovky, nova bateria, telefon sa s nim sparuje, live track alebo zaznam trasy funguje..uz som vzdal rieseie hladanim nahradneho displeja.. 2 flase vina