Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
prosím vás, chcel by som dnes ísť pozrieť konečne tie traily za stupavou a pod košariskami ... ohek, močiarnu som tiež hádam ešte nešiel a potom pozerám zo spáleniska salámu.
Vedeli by ste mi poradiť ako ich nájsť zaručene a ako najlepšie ich nakombinovať aby som to vôbec do ôsmej stihol domov? Prídem od devínskej zrejme cez oboru na červený domček
Ahoj najlepsie ti bude vybehnut na spalenisko, dat salamu, mociarnu a potom na ohek. Salama konci pod vyslapom k startu mociarnej (strmok kopec). das mociarnu a odporucam sa dat hned dolava do kopca na cerveny domcek, odtial dojdes po zltej na Ohek.
Pripadne daj Salamu, odtial zbehni na Ohek- takisto sa das na cerveny domcek a odtial po zltej a si na Oheku. Potom obehni priehradu a pri rusniakoch sa daj po zelenej turistickej rovno hore k mociarnej.
(Na salame je potom padnuty vacsi strom, zhruba v strede- treba preniest)
Odporucam samozrejme mat trailforks tam to uvidis lepsie
okej takže zhora, salámu hádam nájdem, ohek .. no uvidíme, skúsim s trailforks ako web strankou, dík za radu
ešte otázka, močiarna smerom na lozorno začína presne tam kde strmok? lebo ten jediný poznám a bol som tam xkrát. Nevolal sa pôvodne strmok močiarna len potom na trailforks to niekto dal opačne?
ak pojdes od Stupavy, tak jazdievam v poradi Ohek (hore od Stupavy lesom cez kamenny vrsok), Strmok (hore po zelenej), Salama (hore po asfalte), Mociarna (hore ciastocne po strmku), pripadne Pajstun (hore k CD a stare hajne)... ak od Kosariska, tak, Salama, Mociarna (hore ciastocne cez strmok), Ohek (hore cez CD), Strmok (hore po zelenej), pripadne Pajstun (hore cez kubinov kriz na stare hajne)...
tu je vyjazd od kosariska ak chces ist... https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/587045/bicykel-somar.html
lapaloma a keď si budeš chcieť ešte trošku zájsť dávam do pozornosti lokálny trail, na Trailforks ako Lockdown_apple. Treba jazdiť a vyjazdit Presun do Lozorna potom v pohode po lúkach
ak myslis na CD, tak ano, zvyknem po nej jazdit (ale asfaltkou ju nazvat je uz dost odvazne ), ale da sa to aj smerom na zltu a po nej pekne lesom prejst i zvaznicami priamo hore...
Dnes som si dal taky menej narocny vyjazd na rybaren Parina, celkovo som presiel 76,66 km a nastupal som 787 vyskovych. Vybral som si skor lesne asfaltove zvaznice, predpokladal som, ze bude dost blata. Nakoniec blato bolo na zelenej TZ smerom k Dolanom od Matildinho dvora a nad Zabitym prebieha tazba. Potoky su plne vody a les sa zacina pomaly zelenat. Vietor bol dnes slabsi, slnko prijemne hrialo, rozfukalo a zatiahlo sa, ked som uz bol na spiatocnej ceste medzi Ruzindolom a Bielym Kostolom. 10 minut po tom, ako som prisiel domov sa riadne rozprsalo. Aprilova prehanka, ale usiel som jej
Ja som sa dnes tiez chcel vyhnut blatu, tak som zobral gravel a isiel pobehat asfaltove stupania. V strede cesty na 3KK prebieha tazba, je tam solidy bordel na ceste, ziletkarom by to mohlo narobit problemy. Cestou zo Slnecneho udolia ma skoro zramovali dve srnky. Nakoniec 88km a 2020 vyskovych.
Ze ludom ***** ma neprekvapuje, Ale toto bolo moc aj na mna. Cestou z Kacina na Zeleznu som videl chlapika, ktory hodil svoj bike na zem a zacal po nom skakat. Potom ho zodvihol, nasadol a pokracoval dalej ako by sa nic nestalo.
No a inak moje zazitky. Ohek je uplne paradny. Mociarna, bud som si vybral zlu verziu ale teda neocarilo ma to, strmok je taky standard, ale naozaj treba ocenit akym sposobom su urobene obchadzky skokov, je to plnohodnotny prejazd ziadne divoke triafanie sa ... a salama opat perfektna presne pasuje mojmu vkusu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vedeli by ste mi poradiť ako ich nájsť zaručene a ako najlepšie ich nakombinovať aby som to vôbec do ôsmej stihol domov? Prídem od devínskej zrejme cez oboru na červený domček
Ahoj najlepsie ti bude vybehnut na spalenisko, dat salamu, mociarnu a potom na ohek. Salama konci pod vyslapom k startu mociarnej (strmok kopec). das mociarnu a odporucam sa dat hned dolava do kopca na cerveny domcek, odtial dojdes po zltej na Ohek.
Pripadne daj Salamu, odtial zbehni na Ohek- takisto sa das na cerveny domcek a odtial po zltej a si na Oheku. Potom obehni priehradu a pri rusniakoch sa daj po zelenej turistickej rovno hore k mociarnej.
(Na salame je potom padnuty vacsi strom, zhruba v strede- treba preniest)
Odporucam samozrejme mat trailforks tam to uvidis lepsie
ešte otázka, močiarna smerom na lozorno začína presne tam kde strmok? lebo ten jediný poznám a bol som tam xkrát. Nevolal sa pôvodne strmok močiarna len potom na trailforks to niekto dal opačne?
tu je vyjazd od kosariska ak chces ist... https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/587045/bicykel-somar.html
tak z nasej strany asi takto... https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/567926/bicykel-oharek-strmy.html
Ze ludom ***** ma neprekvapuje, Ale toto bolo moc aj na mna. Cestou z Kacina na Zeleznu som videl chlapika, ktory hodil svoj bike na zem a zacal po nom skakat. Potom ho zodvihol, nasadol a pokracoval dalej ako by sa nic nestalo.
Aj na Velkom Javorniku je ho trochu.