A co je na tom take neekoligicke? Idu tam rubat stromy? Leje sa beton? Spravy sa tam chodnik, voda zostava tam kde je. Pre zver je to aj tak blizko osidlenia.
Zigo, chod tych uradnikov nakopat do zadku, ze co im to tolko trva. Inak zaujimave, ze sa v clanku nespomina peticia za vybudovanie cyklotrasy, ale zase len nazory tych sebeckych chatarov z Janosikova. Bud je to tendencne podane naschval, alebo autor clanku o peticii za cyklotrasu ani netusi. Nemas informacie ci ju Gogola / OZ Mulica dorucili na ZSK?
porter dal si link na vyjazdovy trail, ktory sa neskor este podsypal prave aby sa dal jazdit v dazdi a nerobili sa "kolaje" apod. Ak nechces aby sa v lese tazilo, tak si ho kup alebo zaplat majitelovi aby netazil. Aj tak ta ale vacsina lesnych hospodarov k tazbe donuti. Chalani vlastne platenim najmu znizuju zaujem majitelov o tazbu a este sa aj primestsky les s tankodromom, motokrosovou drahou a cintorinom vyuzije aj na nieco ekologickejsie. Jezus kolega poslal peticiu elektronicky zupanke a na odbor dopravy uz pred par mesiacmi, s tym ze po ukonceni koronovych opatreni by sme sa radi stretli osobne. Zatial bez odpovede. Dnes sme sa bavili, ze peticiu spustili aj Martincania.
Skusal som aj podnet na ZSK na zivotne prostredie ale skoncilo to na obci a jedinu ciernu stavbu, co nasli bol vraj krmelec pre srnky.
Ahojte chlopi, prosim vas, idem menit stred a nechce sa mi koli tomu kupovat 20eurovi stahovak, vedel by niekto pozicat stylom ze by som prisiel pred branicku alebo vchod, vymenim, vratim spat a pripadne mozme volaky poradny vyjazd dodatocne urobit. Ocakavam buduci tyzden ze pride piatok.... byvam v ziline
Dobre presvedcil si ma prosim ak ma niekto skusenosti s GXP BB tak mi napiste do spravy ktory pouzivate, objednam. Dakujem chlopy!! Sorry za spam. A aby to bolo k teme, palec hore pre borca co precistil modru z polomu!
Vcera som bol skusit Sacne a pod Mincol.Stale tam je dost snehu a treba tlacit cez asi 5 6 velkych snehovych poli a na trailiku z dolnej rovne je tazba
Musím pochváliť tú crew, čo vyčisitila ten bordel spod cesty na Hradisko. Neviem či to boli bikeri, ale keďže jeden trail išiel priamo cez to smetisko, predpokladám, že áno Hádam to ešte aj niekto odvezie. Ak nie, môžeme si urobiť táborák a opiecť špekačky
Good job
Viete mi poradit ako sa dostanem na vzduchovku ked dojazdím paragan nevidim tam nijaký prepoj len ist dole asi 50 vyskových Resp ako to okruhujete. Napr mad max končí uplne na druhej kopca
Z Paraganu je aktualne pokracovanie okolo potoka, treti usek Sweet Chilli. Tesne pred tym ako sa napojis na asfalt je nalavo viditeľná odbocka. Konci to pod Saganovou vilou/hotelom, tam treba ist dolava a zase nastupat na vzduchovku.
Druha moznost je odbocit z MM, na mieste kde trail pretina zvaznicu. Aktualne ale cca 200m za zvaznicou existuje nova alternativa ku koncu MM. Je to viditeľná odbocka nalavo na konci XC sekcie, cista hrabanka, vela zabavy. Trail ale konci v Strazove pri studnicke, oplati sa ist ho az ako posledny.
Nic z toho nieje zatial na tf, kedze traily su oficialne nedokoncene.
Btw, vcera zacali akurat pracovatna vrchnej casti vzduchovky, priamo z velkeho hradiska.
Problem mad maxu je ze konci v prdeli lebo auto mam v ovciarsku na konci dediny co najblizsie k vystupovemu trailu. Na jesen som tak bol a musel som obist cely kopec. Pre Zilincana a tych co vedia jazdit bude mm posledny trail dna .Zevraj podla.tf sa tam dokonca aj tazi.
Ako bude to urcite topka tam jazdit. Chcel by som este pred otvotenim tam ist.
Mas jednoduchsie zaparkovat hocikde v ZA - potom nemusis riesit ze ta napr. Mad Max pri poslednej jazde vypluje v Strazove. Nevidim jedinu vyhodu nechat auto v Ovciarsku, tie "ziskane" vyskove si nakoniec aj tak musis odslapat cestou spat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.zilinak.sk/prispevky/16908/spojenie-ziliny-a-martina-cyklotrasou-brzdi-peticia-chatarov-trasu-akceptuju-popri-i18
Jezus kolega poslal peticiu elektronicky zupanke a na odbor dopravy uz pred par mesiacmi, s tym ze po ukonceni koronovych opatreni by sme sa radi stretli osobne. Zatial bez odpovede. Dnes sme sa bavili, ze peticiu spustili aj Martincania.
Skusal som aj podnet na ZSK na zivotne prostredie ale skoncilo to na obci a jedinu ciernu stavbu, co nasli bol vraj krmelec pre srnky.
Good job
Druha moznost je odbocit z MM, na mieste kde trail pretina zvaznicu. Aktualne ale cca 200m za zvaznicou existuje nova alternativa ku koncu MM. Je to viditeľná odbocka nalavo na konci XC sekcie, cista hrabanka, vela zabavy. Trail ale konci v Strazove pri studnicke, oplati sa ist ho az ako posledny.
Nic z toho nieje zatial na tf, kedze traily su oficialne nedokoncene.
Btw, vcera zacali akurat pracovatna vrchnej casti vzduchovky, priamo z velkeho hradiska.
Ako bude to urcite topka tam jazdit. Chcel by som este pred otvotenim tam ist.