nuž.. ja zas ti poviem že konečne sa trh prebral že nie všetci máme pivné pupky
no zeby som mal pivny pupuk sa moc neda povedat ale postava taka kompaktnejsia 181cm a teraz po zime nejakych 95kg na leto snad znova 90kg no v pase 97cm boky 112cm a ked si zmeram vrchny obvod stehna tak 64cm a aj ked trochu schudnem tak na obvode bokoch sa to velmi neprejavi
Ako spravni fanusikovia, chodite na tieto akcie vzdy hned rano? Ja len ci ma este zmysel zbehnut do TT poobede- aj kvoli Plznicke v zlave
Bol som rano pred 8:00 a 2 osoby brali stojan pocas toho ako som obzeral veci, ale teraz tak rozmyslam, ci ho vobec vyuzijem, kedze kolesa nedavam az tak casto dole, a brzdy dam zatial radsej asi do servisu, mozno na umyvanie
Bol som rano pred 8:00 a 2 osoby brali stojan pocas toho ako som obzeral veci, ale teraz tak rozmyslam, ci ho vobec vyuzijem, kedze kolesa nedavam az tak casto dole, a brzdy dam zatial radsej asi do servisu, mozno na umyvanie
Odkedy mám ten stojan, kolesá dávam dole tak často ako sa len dá
Co sa tyka volnych sortiek, suhlas s misung. Ja som kupil dva typy. Jedny s vlozkou, a veru nic moc, mal som len par krat.
Potom som kupil asi predvlani take tenke bez vlozky a tie su na prechadzky/turistiku/do zahrady super, lahke, pruzne, vzdusne. Akurat maju kratke nohavice co mi na biku nevyhovuje.
mozno astro vystrasim, aby si pozrel datum spotreby a fakt ich vypije do vikendu... Plzen uz davno presla na bez alu vrchnaky... (trochu zartujem)
btw mne sa nedelna akcia v Lidl trochu predrazila nechcenym otocenim do zakazu (asi mesiac novym) priamo pred zrakmi VB, pomohli mi a ochranili ma pred bohapustym dalsim minanim penazi...
Vcera som tiez isiel este rychlejsie popri lidli a potom som pozeral, ci nevidim v spatnom zrkadle majaciky. Chvalabohu nic, ale na kazdu svinu sa voda vari
Sem tam si poziciavam stojan z tej uplne prvej varky a je taky vseliaky. Teraz som sa konečne odhodlal a kupil si svoj a mnoho vecí tam uz maju vychytanych-hlavne hornú trubku s vrubkovanim ktora sa nepretaca.
To vrubkovanie je tam už dávno.
Ja mám ten prvý už veľa rokov a dá sa. Teraz som kúpil druhý, bude pre syna. Viac ma zaujala tá aretačná páčka. Neviem či je to zlepšenie, ale nechce sa mi ho skladať. Synátor si ho berie preč za pár týždňov, ale počká ho v krabici.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no zeby som mal pivny pupuk sa moc neda povedat ale postava taka kompaktnejsia 181cm a teraz po zime nejakych 95kg na leto snad znova 90kg no v pase 97cm boky 112cm a ked si zmeram vrchny obvod stehna tak 64cm a aj ked trochu schudnem tak na obvode bokoch sa to velmi neprejavi
Odkedy mám ten stojan, kolesá dávam dole tak často ako sa len dá
Potom som kupil asi predvlani take tenke bez vlozky a tie su na prechadzky/turistiku/do zahrady super, lahke, pruzne, vzdusne. Akurat maju kratke nohavice co mi na biku nevyhovuje.
btw mne sa nedelna akcia v Lidl trochu predrazila nechcenym otocenim do zakazu (asi mesiac novym) priamo pred zrakmi VB, pomohli mi a ochranili ma pred bohapustym dalsim minanim penazi...
Tí hajzli mi zobrali raz zobrali všetky peniaze čo som mal pri sebe na nákup, prešiel som na "diskutabilnú" červenú
Ja mám ten prvý už veľa rokov a dá sa. Teraz som kúpil druhý, bude pre syna. Viac ma zaujala tá aretačná páčka. Neviem či je to zlepšenie, ale nechce sa mi ho skladať. Synátor si ho berie preč za pár týždňov, ale počká ho v krabici.