jarne klasiky pokracuju (aj ked dnes uz skor v letnom pocasi )
Inovec-Bezovec-Dolina-kolo Uhradu-P.Javorina
vzduch vonavy - hlavne na hrebeni - ten bol posiaty kvetmi, na moj vkus uz preludneny. na zaciatku popadane stromy ale vacsina sa da obist.
trasa tu https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/612155/bicykel-morning-ride.html
Hrušov a široké okolie.
Trip Dist: 59,78 km
Ride Time: 3:56:59
Avg Speed: 15,03 km/h
Max Speed: 68,66 km/h
Altitude Up: 1 322 m
Temperature: +22°C
...no a zajtra pôjdem do blata 😉
Zas ten Žaškovsky íl ako minule, prekliate miesto. To sa tam nedá bikovať bez zalepenia oboch kolies. Ale celkovo mokro a od lúk tlačenie pre strmák na mäkkom premočenom podklade.
winter78 koncis? ci som len zle pochopil pisany text?
Až tak radikálne zasa nie, ale celodenné výjazdy už určite nebudú a ani dovolenka kôli bikovaniu sa už určite brať nikdy nebude . Ja som cyklistiku vždy bral ako šport a preto mi rôzne "kochačky" a fotenie sa pri každom stromčeku boli vždy akosi proti srsti. Jednoducho zobrať bike , odmakať si hodinku vo vyššom tempe aj 30-krát po tej istej trase a hotovo . Toto ma vždy bavilo a k tomuto som sa už aj vrátil.
Si to šmykol dole do stankovian a odtial na podšíp? Ja chodím do žaškova- podšíp-stankovany a hore na žäškovské sedlo. A z hrboltovej si vyšlapal hore na radičinú?
skynetmapa tu https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/612298/bicykel-vkl-podsip.html
Na Žaškovskom sedle som bol len raz zo Žaškova. Hej na Radičnú. Ale nevyšliapal bo s na tom strmom premočenom pdklade ani nedalo ako žral energiu. A ten úplný záver stúpania na sypkom vápenci bol problém aj peši
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inovec-Bezovec-Dolina-kolo Uhradu-P.Javorina
vzduch vonavy - hlavne na hrebeni - ten bol posiaty kvetmi, na moj vkus uz preludneny. na zaciatku popadane stromy ale vacsina sa da obist.
trasa tu https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/612155/bicykel-morning-ride.html
pasiky dnesnym dnom vypalene
Trip Dist: 59,78 km
Ride Time: 3:56:59
Avg Speed: 15,03 km/h
Max Speed: 68,66 km/h
Altitude Up: 1 322 m
Temperature: +22°C
...no a zajtra pôjdem do blata 😉
Tu som zabudol fľašu s jontakom zbadal som to až na rázcestí pod Mačacou skalkou
Zas ten Žaškovsky íl ako minule, prekliate miesto. To sa tam nedá bikovať bez zalepenia oboch kolies. Ale celkovo mokro a od lúk tlačenie pre strmák na mäkkom premočenom podklade.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/612298/bicykel-vkl-podsip.html
Až tak radikálne zasa nie, ale celodenné výjazdy už určite nebudú a ani dovolenka kôli bikovaniu sa už určite brať nikdy nebude
Trip Dist: 29,78 km
Ride Time: 1:58:56
Avg Speed: 14,97 km/h
Max Speed: 71,71 km/h
Altitude Up: 878 m
Temperature: +12°
Tiež v sobotu? Lebo krúpy som nemal
Na Žaškovskom sedle som bol len raz zo Žaškova. Hej na Radičnú. Ale nevyšliapal bo s na tom strmom premočenom pdklade ani nedalo ako žral energiu. A ten úplný záver stúpania na sypkom vápenci bol problém aj peši