Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
https://youtu.be/SpVOTEOMRuE
ked to pouziva LockPickingLawyer tak to musi byt top
"U" zamky od kryptonite pouzivame cela rodina uz niekolko rokov, zatial bez kradeze. Biky zamykame kadetade, aj v nocnej ulici ked ideme na
Jj ale na tento potreboval specialny nastroj a hlavne skusenosti. Som prebehol komentare a bezny lupic nema sancu ho otvorit tak ako on vo videu. Vraj sa lahko zlomia nejake disky ci co vnutri, ked pozijes vacsi tlak, alebo netrafis zapadku.
valecek nafukal som na 100psi a nasledne znova nasroboval, pumpa ukazala 98psi. Spustat sa da pekne citlivo.
Ked fukas kolesa, tak ti tiez pri odstraneni pumpy sfuknu? Jasne, ze nie a tak isto ti nesfukne ani tlmic a vidla. Kazdy ventil ma "spatnu klapku" . To co ti unika je zvysny vzduch z hadice pumpy a nie z tlmica. A ked znova nasrobujes pumpu, tak sa vzduch z komory tlmica dostane aj do hadice pumpy a preto ti ukazuje menej. Vacsi objem "nadoby" pri rovnakom objeme vzduchu=nizsi tlak. Manometer je totiz az v pumpe.
Ako teoria celkom fajn, ale v praxy nie je problem natrafit na kombinaciu, ked je hadicka povolena/netesna skor, ako je zatvoreny ventil. A preto sa aj vyrabaju pumpy s nezavislym ovladanim ventilu.
A porovnat to s kolesami je nezmysel, tam je uplne iny objem a tlak a preto aj pripadny maly unik (z kolesa, nie z hadice - ten je jasny) pri odpajani nie je problem. Galuskovy ventil sa pri nasadeni pumpy ani neotvara.
Tiež veriť tomu ukazovateľu úplne nejde,takze pri použití inej pumpy to je stále len nahrubo odhadnuté
Genialna vec, presny digital ukazovatel a dlhsia pripojovacia cast (aj pre reverb). A ci ju odsrobujem pomaly alebo rychlo, je uplne jedno. Tlak je fuknuty taky, aky mi ukaze cifernik. Overene cez ShockWiz.
Preto ak je normalna pumpa, je jedno ci srobujes rychlo ci pomaly. Ak mas blbu pumpu, to je uz druha vec.
savings RockShox digitálna pumpa na vidlice a tlmiče
60,99 € savings
MOC 104 €Aky to mas typ? Dik