Ahojte,
neviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
Podľa predbežnej info ale je možné počas takejto reklamácie na biku normálne jazdiť s tým, že keď príde náhradný diel, prídem do predajne a vymenia to obratom.
V tejto súvislosti ale musím vyzdvihnúť prístup chalanov na predajni. Na infolinke k servisu bicyklov som dnes doobeda totiž dostal informáciu, že predajňa je otvorená do 21:00. Aj napriek tomu, že daná predajňa mala otváracie hodiny len do 20:00, mi po mojom príchode do predajne o 20:04 bicykel do servisu prevzali a boli ochotní sa mi venovať. Toto si fakt cením, lebo ma mohli otočiť na päte aj s bikom
EDIT: na nete som našiel rovnaký problém s vidlicou Rockshox 35 Gold, ktorý bol riešený reklamáciou a jej uznaním, pričom Sram vymenil spodné nohy vidlice
https://www.emtbforums.com/community/threads/rockshox-35-stiction.11312/#post-154941
ad mazací olej - skúsil som bike postaviť hore nohami a nechal som ho tak cca jeden deň a chod sa nezmenil. Žeby tam nebol ten olej žiadny keď nič pravdepodobne nestieklo?
Dnes sa v e-shope na chvilu mihlo M-ko. A mne sa konecne po pol roku podarilo cez vikend uchmatnut jeden vo velkosti XL. Teraz uz su zas vsetky velkosti vypredane.
Vsimol som si. Nakoniec som zobral Triban RC500, nahodil bezduse Gravelking SK 700x35 a gravel riaditka a som velmi spokojny. Super doplnok k MTB.
Tak sa zda, ze si este dostal druhu sancu, M-ka momentalne su
Objednal som tretry 7.5, večer som objednal tie isté o číslo väčšie, keďže nie je šanca vyskúšať, reku keď prídu, tie vhodnejšie si nechám, druhé vrátim.
Lenže, jedny už mám týždeň a druhé (vlastne objednané prvé ?) ani ťuk
v5ndeta
ST 900s by mohla byť v L okolo 23.5. ale reálne to neviem ani sľúbiť ani garantovať, XLko vidím až budúci rok... Ale taktiež môže byť aj skôr, už sa to na pár bikoch tak posunulo..
XC 100s v Lku cca 15.6. a v XL 23.6. ale platí to isté, čo som spomínal vyššie
mojemenojenikto
Znamená to, že je na niektorom zo skladov a dá sa objednať, ak si rozklikneš objednávku v tvojom účte, mal by si vidieť stav a cca doručenie