scarinko odporucit ti mozem original co tam boli - myslim sp 10.11 - drahe ale vydrz lepsia ako od shimana a hlavne to dobre brzdilo. shimana organiky bola v tych brzdach katastrofa, metalicke bbb boli dobre, no tym ze ta brzda sa tazsie udrzuje spravne nastavena casto zjapu. skusil by som mozno este organiku od bbb ale uz tie brzdy nejazdim.
Gust0 budes spokojny. Ja som moje E4 zabehol teraz cez vikend. Brzdi to velmi dobre aj s origo organikami. Porovnane so XT/ SLX stvorpiest co mam na druhom bicy.
Gusto, tie cervene trp som mal na inom biku s rovnakymi brzdami lebo to boli original platne k tym brzdam a brzdilo to este menej ako tieto co mam. Samozrejme hucalo viac cize u mne nie. Skusim objednat nejaku organiku a inu metaliku a potom uz neviem ale asi uz len ine kotuce.
Ale mozno som len zhyckany hydrami ale aj celuste na cestaku brzdia lepsie ako tieto mechaniky.
Garmin 530, škoda že je väčší ako som čakal, skoro ako môj mobil. V bazári stále nič na vyskúšanie, tak nový. Bude na zimu a na dlhé výlety mimo Oravu, kde livetrack vydrží dlhšie bežať lebo žerie dosť baterky, hlavne v chladnejšom počasí. Inak stále budem používať 130-ku, tá je okrem výdrže baterky lepšia
Ja som si zaciatkom minuleho mesiaca z Bike24 objednal skla na OAKLEY a podlozky pod laktove opierky na casovkarske riaditka...odpisali ze podlozky budu az koncom mesiaca ze zatial posielaju samotne skla. Skla prisli a podlozky este stale nie su odoslane. V pondelok som im pisal mail ze ako to vypada s tymi podlozkami a dodnes neodpisali...vsetko bolo platene vopred na ucet
Trochu som skúsil tú 530, ovládanie príšerné. Na 130 je jasné, logické, jednoduché. Tu proste stále neviem ktoré tlačidlo a na akej strane mám stlačiť, des...
Tak ako Ježiša, tak ani ergonómiu tlačidiel neoj**** Ešte šťastie že ho budem používať len občas (alebo nešťastie, že sa to nikdy nenaučím )
Ale asi jednu výhodu som našiel, zdá sa že Garmin používa OSM mapu, tak sem tam budem môcť nakuknúť či idem správne a nebudem musieť zastavovať...
Ešte som zistil že aký som hlúpy, keď som nechápal prečo sa mi 130 v zime nechcela nabíjať (keď som chcel predĺžiť výdrž). Proste zariadenie sa pod/nad určitú teplotu nenabíja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale mozno som len zhyckany hydrami ale aj celuste na cestaku brzdia lepsie ako tieto mechaniky.
Prosím, odkiaľ si objednával?
Mám iPhone 5S s SE - stariny ale ideálne a praktické
Ja som si zaciatkom minuleho mesiaca z Bike24 objednal skla na OAKLEY a podlozky pod laktove opierky na casovkarske riaditka...odpisali ze podlozky budu az koncom mesiaca ze zatial posielaju samotne skla. Skla prisli a podlozky este stale nie su odoslane. V pondelok som im pisal mail ze ako to vypada s tymi podlozkami a dodnes neodpisali...vsetko bolo platene vopred na ucet
Ale asi jednu výhodu som našiel, zdá sa že Garmin používa OSM mapu, tak sem tam budem môcť nakuknúť či idem správne a nebudem musieť zastavovať...
Ešte som zistil že aký som hlúpy, keď som nechápal prečo sa mi 130 v zime nechcela nabíjať (keď som chcel predĺžiť výdrž). Proste zariadenie sa pod/nad určitú teplotu nenabíja
Ani nie, ciapocka je pre 2 rocnu dceru a sadla jej jak rit na serbel, nechcela ju ani dole dat