Včera som zobral chalanov z roboty "vytrápiť" po Medzihorí.
Trip Dist: 48,64 km
Ride Time: 3:02:19
Avg Speed: 16,00 km/h
Max Speed: 40,42 km/h
Altitude Up: 429 m
Temperature: +29°C
Moc sme nepojazdili, viac sa jedlo a pilo
Piť a jesť sú zvyknutí ale kopce im robili dosť problém
Včera ďalšia z mojích celodňových expedícií, konkrétne u kamoša z Medzibrodu pri BB. Lokálne traily sú pecka (Lučatínsky, 3 medvieďatá, Pamír, "liečivé" single v okolí kúpeľov Brusno) a boli sme aj kuk na Bukovine (stúpanie 22km 4% priemer), kde sme objavili ďalší chodník (ten bude potrebovať brigádu, ale pekná divočina) .gpx aj v prílohe
Ja som ešte večer kúsok Tríbečského pohoria stihol.
Celé doobedie pršalo, potom bola robota ale stihol som niečo pojazdiť.
Trip Dist: 32,14 km
Ride Time: 1:56:59
Avg Speed: 15,98 km/h
Max Speed: 53,33 km/h
Altitude Up: 809 m
Temperature: +10°C
... len som zvolil špatné obutie do toho blatka
to su apartmany pre "pracujúcich" z BA tým to je jedno
myslíš tých čo sa každý piatok presúvajú na východ a na konci víkendu sa vracajú do svojich prenajatých kobiek...??? alebo tých čo sa tam už ani nepresúvajú a zostávajú natrvalo v BA...???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trip Dist: 48,64 km
Ride Time: 3:02:19
Avg Speed: 16,00 km/h
Max Speed: 40,42 km/h
Altitude Up: 429 m
Temperature: +29°C
Moc sme nepojazdili, viac sa jedlo a pilo
Piť a jesť sú zvyknutí ale kopce im robili dosť problém
Celé doobedie pršalo, potom bola robota ale stihol som niečo pojazdiť.
Trip Dist: 32,14 km
Ride Time: 1:56:59
Avg Speed: 15,98 km/h
Max Speed: 53,33 km/h
Altitude Up: 809 m
Temperature: +10°C
... len som zvolil špatné obutie do toho blatka
https://ginoparadise.sk/galeria/priebeh-vystavby/
myslíš tých čo sa každý piatok presúvajú na východ a na konci víkendu sa vracajú do svojich prenajatých kobiek...???