Moja najhorsia demolacia tohto typu bola na hladkej lesnej ceste po rovinke v lesiku , ziadne enduro. Jeden papecek do kladiek a vysledok = rozbita klietka prehazky jak vletela do vypletu /zaradeny asi 3 najtazsi prevod/, znicena patka, mierne dobabrany vyplet .. kebyze nemam karbonovu klietku, tak este ako bonus je polka vypletu roztrhana. Stat sa to v zjazde, tak este aj kadeco ine, kedze ma to v momente zabrzdilo. AXS by nemal najmensiu sancu Alebo ine .. za 10 rokov jazdenia po papekoch nic a potom za 3 mesiace zdemolovane 3 patky . Jedna tato, dalsia doslova za rohom, dalsia na nevinnom konariku na Periskach.
Konariky tento rok 2x a jeden mi rozhasil radenie a mozno aj pohol patkou, kedze mi prehazku otocilo. Ides po cesticke, 5km/h a kukas na konarik. Vravis mu .. nieze ta napadne vliezt do klietky. Prejdes ho a co spravi ? Vlezie tam Proti tomu nie je AXS nijak imunna /da sa to imho spravit, ale treba specialne kryty na voditko, alebo minimalne navlek na retaz pred aspon a zakrytovat zbytok/. Akonahle ti konarik vlezie do klietky, zasekne cely prevod a ked akurat si v zabere, co je obvykle v kopci , tak v lepsom pripade konci patka. A to je vec, ktora sa deje casto a nemusis ani jazdit po lese.
Tym ale nehovorim, ze AXS je zle .. mne sa paci /vyhrady mam k baterke/, len tym chcem povedat, ze mozes jazdit ako besny aj 3 roky a nestane sa nic a potom ides do rozok do obchodu a mas po prehazke Pokial ale za rok bezne zdemoloval 3 prehazky a tuto nie, tak je jasne, ze pre tento ucel sa hodi. Akurat teda stale 10ks shimano prehaziek stoji polku AXS a nepotrebju nabijat
Btw, co je to zas video test, ked 80% casu niekto keca ?
presne takto to ma byt - zlomeny b-link
patky su drahe a je problem ich zohnat, prehazky su tiez drahe. najslabsi clanok je zaroven najlacnejsi, dobre sa nosi v batohu a svojho casu bol aj lahko zohnatelny.
len 12sp. je uz bez neho.
S tou spojkou som mal od zaciatku problem .. nesla nahodit rukou, ako vsetky ostatne, musel som pouzit klieste .. tak mozno uz flakaju vyrobu, sak 9sp je uz totalny lowend /skoda, ze nie aj lowcost/. Muselo s nou byt uz od zaciatku nieco, lebo sa to prejavovalo v radeni, ale nejasne, nahodile ale kusok pred smrtou chrapcalo na najlahsom pastorku. Po vymene za inu, co vozim, pekne ojazdenu uz vsetko v najlepsom poradecku. No, mal som uz raz retaz, kde sa zasekavali oka, po 3tom odnitovanom kusku sla do kosa.
edit: vybral som to z ruksaku a pozeram na to pod svetlom, tak som zle videl .. dezinformacia .. nie spojka povolila, ale clanok retaze .. musel byt nacaty teda. Tak istoty zostavaju nadalej, spojke sa nic nestalo .. ocividne "slabsia" kvalita. Na SRAMe sa mi to este nestalo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
už je XTR
už je XTR
Papek bol pred rokom na 11sp...😂
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Konariky tento rok 2x a jeden mi rozhasil radenie a mozno aj pohol patkou, kedze mi prehazku otocilo. Ides po cesticke, 5km/h a kukas na konarik. Vravis mu .. nieze ta napadne vliezt do klietky. Prejdes ho a co spravi ? Vlezie tam
Tym ale nehovorim, ze AXS je zle
Btw, co je to zas video test, ked 80% casu niekto keca ?
presne takto to ma byt - zlomeny b-link
patky su drahe a je problem ich zohnat, prehazky su tiez drahe. najslabsi clanok je zaroven najlacnejsi, dobre sa nosi v batohu a svojho casu bol aj lahko zohnatelny.
len 12sp. je uz bez neho.
Som si spomenul na toto.Jazdim to doteraz a nicomu to nevadi,ani sa to nezväcsilo.
Takze tak
Dokonca 9sp ktorá je určená na viacrazové používanie
edit: vybral som to z ruksaku a pozeram na to pod svetlom, tak som zle videl .. dezinformacia .. nie spojka povolila, ale clanok retaze
Toto nema s 1x nic spolocne....na toto musi mat clovek riadnu demolaciu v hlave aby si to nevsimol alebo vsimol a kaslal na to