kde sa dá jazdiť niečo medzi DH a MTB?bližšie k mtb, alebo celkovo kde tu v okolí?nemusia byť ani skoky... teda nemuseli by byť ale také normálne trasy po lesných a poľných cestách a tak...
len narychlo hladane takze ukazky am, en, freeride, downhill, atd sa mi moc hladat nechcelo
fuuu a downhill bike do 500 euro ? hmmm mozno by ti to stacilo na integralku, korytnacku a vsetky tie ostatnie potrebnie chranice, lenze bez biku by si sa musel dolu kopcom snad len gulat
radsej pozri nejake ht napr od meridy
najradšej asi kombináciu oboch videí... teda vlastne presne no... chrániče osobne nechcem všetky... prilba samozrejme ale asi tak jak v tom mtb videu... isto nie všetko na DH... začínam to asi vidieť na kombináciu mtb a dh bikeu... existuje niečo také?alebo teda ešte k tomu aj tie schody a podobné skoky ale nie veľké...
Najsamprv si preštuduj slovník.
tutoľa: http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=slovnik
A.ndrejko ti dobre radí. Začni s meridou. Predajňa je v PP oproti Baťovi. Za tie prachy by som rozmýšľal možno aj nad nejakým jazdeným bmx-kom. Pod Spišskou Sobotou(nad tenisovými kurtami) je bývalá cyklokrosová dráha. Mladí chalani tam chodia trénovať skoky. Zájdi sa tam pozrieť, ak ich nájdeš určite ti poradia. A jedna alá dráha na skoky je smerom na Stáže. Keď prejdeš železničné priecestie pri Vagónke, tak asi po 100 metroch na ľavej strane.
A najprv si kúp tie chrániče a prilbu. Až potom bajk.
zdravim vas...vie mi niekto poslat nejake exporty tras pre kozie chrbty? v Poprade som novy a tazko sa mi hladaju schopne lesne cesty, tak ak by mi niekto poslal nejake trasy tak by som bol vdacny....ide mi hlavne o singletracky a podobne co clovek na mape nenajde..este raz dakujem
Skusim sa opytat tu... uz dlhsie premyslam, aky je co najrychlejsi a co najbezpecnejsi presun medzi PP a KK. cyklochodnik zatial postaveny nieje, po hlavnje ceste chodi milion aut, co je uplne zle. tak sa pytam miestnych ako riesia presun medzi PP a KK. Mam gravel, cez tatry to chodit nechcem, idealne nejaka starsia rozbita asfaltka, polnacka bez blatovy hajov a tak... existuje take nieco?
Ja by som ti odporúčal do Spišskej Soboty okolo Aqvacity, v Sobote cez križovatku pri pumpe rovno do terénu, popod most po trávnatej cestičke okolo rieky Poprad až k železničnej stanici Matejovce pri Poprade, ďalej tiež okolo vody až k čističke, potom kúsok na hlavnú cestu do Veľkej k rampam a pri nich doprava dole kopcom, kde začína cyklochodník s asfaltom po Huncovce, a ďalej cyklochodníkom bez asfaltu až do Kežmarku.
zhruba viem, kadial ma smerujes. A ta cesta popri rieke Poprad do velke, to je nejaka strkova cesta alebo co to je za povrch?
Lebo mne sa napr celkom pozdava trasa zo Strazi, popod dialnicu a okolo skladky do Zakoviec, vrbova a odtial po cyklochodniku do KK. Len to je kusok kopcovitejsie a urcite nie tak priame ako to, co davas ty.
Ja by som sa rovno spýtal, či neviete v akom časovom horizonte je plánovaný ten cyklák PP-Veľká Lomnica. Inak tu tie cyklistické v poslednej dobe celkom pekne pribudli, ak ste neboli tak od cesty do lopušnej do lučivnej, stavia sa od tesca do spišskej teplice, za velkou lomnicou do kezmarku a dalej okolo straziek a spiskej belej do kotliny je to uz tiez ucelene. Len ten PP-Velka lomnica chyba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mtb maraton
co ti je blizsie ?
len narychlo hladane takze ukazky am, en, freeride, downhill, atd sa mi moc hladat nechcelo
fuuu a downhill bike do 500 euro ? hmmm mozno by ti to stacilo na integralku, korytnacku a vsetky tie ostatnie potrebnie chranice, lenze bez biku by si sa musel dolu kopcom snad len gulat
radsej pozri nejake ht napr od meridy
ale toto radšej v tejto téme: viewtopic.php?f=5&t=19548... tu tie trasy by ma zaujímali....
tutoľa: http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=slovnik
A.ndrejko ti dobre radí. Začni s meridou. Predajňa je v PP oproti Baťovi. Za tie prachy by som rozmýšľal možno aj nad nejakým jazdeným bmx-kom. Pod Spišskou Sobotou(nad tenisovými kurtami) je bývalá cyklokrosová dráha. Mladí chalani tam chodia trénovať skoky. Zájdi sa tam pozrieť, ak ich nájdeš určite ti poradia. A jedna alá dráha na skoky je smerom na Stáže. Keď prejdeš železničné priecestie pri Vagónke, tak asi po 100 metroch na ľavej strane.
A najprv si kúp tie chrániče a prilbu. Až potom bajk.
písal do 500ejro, nie do 5000.
pouzi ten slovnik co ti sem niekto uz hodil link
AM je styl jazdy (all-mountain)
nechci odomna definiciu (nechce sa mi to vypisovat)...ked pohladas tak to tu uz urcite dade je
viewtopic.php?f=7&t=13896&st=0&sk=t&sd=a
www.bikemap.net
Dik
Lebo mne sa napr celkom pozdava trasa zo Strazi, popod dialnicu a okolo skladky do Zakoviec, vrbova a odtial po cyklochodniku do KK. Len to je kusok kopcovitejsie a urcite nie tak priame ako to, co davas ty.