hurmikak a ten objazd Hoblíku si šiel akože hore po Anakonde a potom už to klesá? Lebo skôr ak tá druhá časť ide fajn dolu kopcom, tak by to bolo zaujímavé napojiť zhora zo Suchárovej ako okruh, alebo niekedy po 200 rokoch keď vyčistia Vretenicu, tak z vretenice sa tam napojiť
Re objazd Hoblika: ides hore Anakondou, potom hore cikcakmi do sedla pod Hoblikom. To je cele dost horekopcom ale na 95% som to dal v sedle. Potom to ide tak hore dole, a zaver cely dole. Prudko. Trial.
Pozor, je to fakt blby okruh. Ked sa sprevadzkuje Vretenica, bude to ina kava. Len záver musim vytunit.
Dík aj za GPX...kuknem to, lebo viem o nejakom chodníku, alebo ceste keď vyjdem do sedla pod Hoblíkom z Vretenice. A ak by tam bol pekný záver po nejakom prudkom chodníku dolu (také nejaké endurko) ,tak by som to veľmi uvítal, lebo záver Anakondy je fajn, ale to už je len tak do pohody. Mne sa tam len ten výšľap cez Anakondu nezdá..vieš, pôjde tam ktosi nadol klasika plnú palbu - 30-40km/h a mu tam šľapem oproti, tak by ma vytituloval rôznymi menami
Anakonda nie je enduro trat. Chodia tam pesiaci a bezci. A siel som to v pracovny čas substratu. Nikoho som nestretol. Ale ano, súhlas, nie je to safe. Robim to raz za rok🤗
Buduci tyzden by sme chceli pojazdit traily v Lucanskej MF, viete dat info co je aktualne zjazdne a co nie na oboch stranach....+ odporucanie na dva dni jazdenia ( take lahke az stredne tazke enduro).... vyrazat budeme z martinskych holi ako je chata na martinskych holiach. Vopred vdaka
Karol100 skus sa opytat trochu konkretnejsie. Podla tf ma Fatra cca 350km trailov a to tam nieje vsetko.
Vo všeobecnosti ale platí, ze hreben je bez snehu, vsade pribudli isto nejake popadane stromy. Vacsinou je to relativne zjazdne, az na hreben z velkej luky na Majbikovu. Ta cast bola v strasnom stave uz v decembri.
Ja by som zacal 1denMartinsku stranu, na Krizavu, Krizava trail, Martinku enduro vrch, Kaluzna , Prasivec, Fantom, duky, naspet na Krizavu, hreben do Strecna, zvaznicami na Mincol a odtial po Zltej dole. . Druhy den, na Velku luku, zmija trail a v Kuneradskej oblasti dat rad za radom vsetky traily. Na zaver si vynesu na Krizavu .
Bobris dik moc zatipy, nejak tak to dame ale asi v trochu skratenych verziach🙂. Z Minčolu je lepsie dole do Strečna ist Taipan alebo Razsošna? Z kuneradu kade najlahsie hore?
Z Kuneradu nie novou asfaltkou to je obkľuka. Najrýchlejšie to je žltou smer Omegova a stále po zvažnici až na letisko. Potom bike na chrbát a za pol hodky si na Veternom (na tf je to ako výnos na Veterné).
dnes sme mali s brachom premieru na Valibuk,sice sa troska smykalo na blate ale stalo to za to.Je to pekny trailik so vsetkym co k tomu patri...vyzivne rockgardeny,luxusny prejazd po spadnutom strome,to sa mi tam pacilo asi najviac, par dropov a peknych zakrut . Urcite su tam miesta kde sa da riadne zrakvit takze treba opatrne.A chalani co to kopali tak klobuk dole fakt dobra praca
Na začiatok sa riešia cyklookruhy zvažnicové potom by mali prísť na radu staré chodníky a možno nakoniec prídu na radu aj enduro traily ale to je ešte strašne ďaleko. Každopádne sa to začalo hýbať
artsvk ja som tam bol vcera sam a v ramci moznosti poodtahoval nejake stromy, ale zhruba dva vacsie kusy tam ostali. Zvlast ten posledny uplne na zaver v padaku si pyta bud vacsiu partiu, alebo motorovu pilu (alebo kocnere).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozor, je to fakt blby okruh. Ked sa sprevadzkuje Vretenica, bude to ina kava. Len záver musim vytunit.
Vo všeobecnosti ale platí, ze hreben je bez snehu, vsade pribudli isto nejake popadane stromy. Vacsinou je to relativne zjazdne, az na hreben z velkej luky na Majbikovu. Ta cast bola v strasnom stave uz v decembri.