Ak zomrieš pri tom, čo ťa baví je to pekná smrť. Ak sa pri tom "len" zraniš - aj tak to stálo za to.
Nezmyselný výrok. Mŕtvi ti to nepotvrdia a ich rodičia, manželka, deti sotva utrúsia 'pekná smrť'. Poznám pár ľudí, ktorí si pri podobných kúskoch trvalo poškodili chrbticu. Jeden je na vozíku, ďalší sa naučil s vypätím všetkých síl naučil prejsť niekoľko metrov aj o barlách. Snažia sa robiť teraz veci naplno, neutápajú sa v depresií, ale nikto z nich ani raz nepovedal 'aj tak ten skok stál za to', alebo dokonca, že by niečo podobné chceli opakovať v paralympijskom set-upe, Každý z nich by dal čokolvek za to, aby vrátil čas...
Po páde na moto som si kus zošrotoval pravú nohu. Zlomený bederný kĺb a jabĺčko na kolene. Hybnosť sa už nikdy nevrátila do pôvodného stavu, mám problém obuť si na ňu ponožku alebo celkovo sa k nej zohnúť. Svalstvo na stehne ostalo tak o tretinu menšie. Keby bola možnosť vrátiť čas tak dám za to hocičo a nejdem v ten deň nikam. Nedá sa, vôbec to za to nestalo...
Neviem, mal som pri hokeji snad asi vsetky mozne aj nemozne zranenia ( operovane kotniky, koleno, vykopnute zuby,otrasy mozgu, odtrhnute obocia, podvrtnutu krcnu chrbticu, polamane asi vsetky rebra, uplne znicene bedrove klby, .... ako mlady som bol na to dokonca hrdy. s odstupom casu a odkedy mam deti premyslam aky som bol hlupak. ako pise volodaj nestalo to zanic
Vzdy je to tak ako starnes vnimas a uvedomujes si veci inak. Preto mna niekedy rozculuje ked.detom vysvetlujem.nieco a.nedaju si povedat tak ako aj mne hovorili rodicia:)
treba najst priestor medzi - len aby sa mi nic nestalo a uzivanim si zivota. lebo radsej sa niekde zrakvim (stat sa moze vzdy) ako dostat infarkt pred telkou.
ja ak som si nacal klby a zdravie tym mojim jazdenim ktore praktizujem poslednych 5 rokov a pridem na to az neskor - tak nevadi - lebo tie spomienky za to urcite stoja. aspon bude v cakarni o com pokecat
Moje staré pády a podobné katastrofy na bajku boli väčšinou (vždy) z nerozvážnosti alebo skôr pobláznenosti. Neviem či je na mieste ľutovať to, podľa mňa sa to malo stať aby som sa poučil a je lepšie, že som sa poučil tak, aby som si to pamätal, ako keby sa mi to malo stať znova. Našťastie teda bez nejakých vážnejších trvalých následkov
ved to som sa ta akurat chcel opytat - ze ako dlho si bol PN / kolko operacii mas po padoch, 'ktore stali za to' ...
je to recnicka otazka a nechcem aby sme sa tu zacali predbiehat v tom, ze kto je na tom horsie
Uf, nič pre mňa. Buď sa zabiješ na mostíku alebo v jarku...
Na zjazdovke z Prasatína máme naprieč asi 4 jarky, keď som sa pustil tadiaľ prvý krát, mal som čo robiť aby som to všetko ustál a neľahol. Moje nočné mory, tieto skryté diery na lúkach. Na lúke ma to ťahá pustiť brzdy, ale je to často risk.
H aj mne sa stalo. Idem cez lúku z kopca, tráva po osky cca, predomnou už cesta a pred cestou zarastený járek akurát na koleso... Tak ja som sa na cestu dostal kotrmelcom, bajk ostal v jarku ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nezmyselný výrok. Mŕtvi ti to nepotvrdia a ich rodičia, manželka, deti sotva utrúsia 'pekná smrť'. Poznám pár ľudí, ktorí si pri podobných kúskoch trvalo poškodili chrbticu. Jeden je na vozíku, ďalší sa naučil s vypätím všetkých síl naučil prejsť niekoľko metrov aj o barlách. Snažia sa robiť teraz veci naplno, neutápajú sa v depresií, ale nikto z nich ani raz nepovedal 'aj tak ten skok stál za to', alebo dokonca, že by niečo podobné chceli opakovať v paralympijskom set-upe, Každý z nich by dal čokolvek za to, aby vrátil čas...
ja ak som si nacal klby a zdravie tym mojim jazdenim ktore praktizujem poslednych 5 rokov a pridem na to az neskor - tak nevadi - lebo tie spomienky za to urcite stoja. aspon bude v cakarni o com pokecat
je to recnicka otazka a nechcem aby sme sa tu zacali predbiehat v tom, ze kto je na tom horsie
Najhorsie je si nieco rozmysliet ked uz nieje nato ziaden cas ani priestor:)
Na zjazdovke z Prasatína máme naprieč asi 4 jarky, keď som sa pustil tadiaľ prvý krát, mal som čo robiť aby som to všetko ustál a neľahol. Moje nočné mory, tieto skryté diery na lúkach. Na lúke ma to ťahá pustiť brzdy, ale je to často risk.
58 sekunda. Kebyze neskocim tak letim tiez. https://www.youtube.com/watch?v=oF8QegpZoaE
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down