Peto ako to dopadlo na cergove? Vies uz? Napis SS alebo mail. Inak by tatketo forum trebalo vytvorit aj na bikemagazine. Predsalen podporuje SK cyklistiku ovela viac;> Tato stranka je len forum... BTW zravim z ITA.
ale ale Jano neryyyp!
ano.registracia funguje....pride nam mail o novej registracii a potom po zaplatenii clenskeho poplatku odpovedame spat... a budeme posielat aj nalepky a tak,takze treba napisast presnu adresu
ps: co nie je uvedene,ze by bolo dobre ku platbam pridat ako variabilny symbol priezvisko or rodne cislo...
zdravim..... chcem sa spitat ake su vyhody registracie co to obnasa alebo len zaplatim clenske a nebudem mat z toho nic alebo ako to je .... vdaka za vysvetlenie....
zdravim..... chcem sa spitat ake su vyhody registracie co to obnasa alebo len zaplatim clenske a nebudem mat z toho nic alebo ako to je .... vdaka za vysvetlenie....
Peto ako to dopadlo na cergove? Vies uz? Napis SS alebo mail. Inak by tatketo forum trebalo vytvorit aj na bikemagazine. Predsalen podporuje SK cyklistiku ovela viac;> Tato stranka je len forum... BTW zravim z ITA.
he he, to som zvedavy na tie prispevky potom na BM
ale k veci ... opravil by som kod prihlasovacieho formularu (minimalne tie vyberove menu).... v tejto forme mu nemozem doverovat kde este inde chyba moze byt
Gramarom odporucam nelepit nalepky na bike. Moze to mat fatalne nasledky v podobe drastickeho zvysenia hmotnosti )) Ale ak by ste si ich predsa len dali na bike, tak budeme ozaj velmi radi, ze takto prezentujete SloMBu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
druha otazka, je online registracia 100% funkcna? Predsa len su tam chulostive udaje
ano.registracia funguje....pride nam mail o novej registracii a potom po zaplatenii clenskeho poplatku odpovedame spat... a budeme posielat aj nalepky a tak,takze treba napisast presnu adresu
ps: co nie je uvedene,ze by bolo dobre ku platbam pridat ako variabilny symbol priezvisko or rodne cislo...
nj, ti dvaja su mi nejaki povedomi
SPÝTAŤ...
ok ok neriesme gramatiku..... prepac
precitaj si na stranke v stanovach ciele cinnosti
s cim akoze mas problem?
v podstate s ničím, len vtipne reagujem na vtipný dijckov príspevok, nič za tým nehľadaj...
a k tym nalepkam: zajtra idem do tlaciarne dat vytlacit par sto kusov...